Şimdi Ara

SAMSUNG 223BW İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
19.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 4L1

monitör hertürlü oyunlarda ve multimedyada süper şuan made in slovakia ynae üretim slovakyada yapılmış ismim ali Bostancı vatan bilgisayar gelirseniz piksel garantisi veriyoruz hertürlü 610 ytl ye flm alırsınız... en önelisi piksel ürün samsung orjinal panel parlak kasa 5 ms tepki süresi sorun yaratmıyor artı hdcp destegi var yane HD ÇÖZÜNÜRLÜKTE GENİŞBANT DA KORUMA VAR DVI - D GİRİŞİ İLE

Dediginizi tam olarak anlamadım ama 610 liraysa fazla deil mi. Galiba 226bw ile karıstırdınız. Bu 223bw ortalama fiyat 530 lira
  • Samsung 223BW 22" Lcd Monitör şuan şimdial.com da kampanyada incelemenizda fayda var, işte link;http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=35430
  • 9600xt ekran kartında dvı çıkışı varmısır arkadaşlar alsam bende bağlıyabilirmiyim..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt083

9600xt ekran kartında dvı çıkışı varmısır arkadaşlar alsam bende bağlıyabilirmiyim..?

Son çıkan tüm ekran kartlarında dvi çıkış vardır içiniz rahat olsun..
  • bu 9600 xt ati dir herhalde bir yanlış anlaşılma olmuş. gir kasanın arkasın google a da dvi yaz bak resimlere göre anlarsın. büyük ihtimalle bağlarsın ama. ben alacağım monitöre vga dan bağlıcam çünkü dvi ps3 e kalcak bu arada model no olarak 226 dan düşük gözüküyor, kalite olarak daöylemi yoksa bu yeni çıkan bir möodelmi, dolayısıyla daha kaliteli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 20 Mayıs 2008; 23:28:10 >
  • Benim 223BW artık LCD TV oldu ... Suny AT11000 aldım HDMI to DVI kablo ile bağladım ve çok ucuz lcd tvim oldu ...
  • arkadaşlar bu üründen genel olarak daha ucuz 22" dvi bir monitör var mı?
  • PS3 ile deneyen varmı performans nasıl
  • 223bw yi kampanyalı %20 indirim + peşin fiyatına 12 taksit ile 426 ytl ye aldım. yarın geliyor. çok heyecanlıyım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

PS3 ile deneyen varmı performans nasıl

denemedim ama deneyen bir arkadaşım performansının çok iyi olduğunu söyledi
  • Eğer bu monitörü PS3 veya Xbox360 ile kullanan varsa bizi bilgilendirip birkaç ekran görüntüsü koyarsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Eğer bu monitörü PS3 veya Xbox360 ile kullanan varsa bizi bilgilendirip birkaç ekran görüntüsü koyarsa çok makbule geçer.

226bw nin bir incelemesi var , 223bw ile aralarında çok fark olacağını zannetmiyorum.226bw genel olarak konsollar için idare edebilecek bir monitör.Tabiki görüntü kalitesi lcd tvlere göre kötü ama dediğim gibi idare eder

ancak almışken bir lcd tv almanın daha iyi olacağını düşünüyorum mesela 32 inclik bir samsung.

İncelemehttp://forum.donanimhaber.com/m_16443736/mpage_1/key_ps3%2C226bw/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 12 Haziran 2008; 17:54:47 >

• @SEMiZ ;

Açıklama ve resim için teşekkürler.
  • junex aldın mı nonıtoru? geldi mi? Nerden aldın fıyat iyi gibi? simdial.com dan mı? Goruslerını yazarsan sevınırım bende almanın esigindeyim... 360da kullanıcam sence acarmı benim icimi?gorusmek uzere.
    Saygılar
  • kemuco kardeeeş. ben asusu ile samsung arasında kararsız kaldım. Ekran kartım iyi, 2 adet DVI çıkışı var, analog yok. Şimdiki monitöre converter ile bağlıyorum. sen iki monitörü de kullanmışsın. sence hangisini almalıyım asus WV222S mi? yoksa samsung 223bw mi? aradaki 90 ytl farka değermi samsung. Neyi diyorsan alacam!
  • kisa ve net bence 90 ytl farka deger.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenlight

kemuco kardeeeş. ben asusu ile samsung arasında kararsız kaldım. Ekran kartım iyi, 2 adet DVI çıkışı var, analog yok. Şimdiki monitöre converter ile bağlıyorum. sen iki monitörü de kullanmışsın. sence hangisini almalıyım asus WV222S mi? yoksa samsung 223bw mi? aradaki 90 ytl farka değermi samsung. Neyi diyorsan alacam!

Bence imkanın varsa git mağazada bir gör hangisi hoşuna giderse onu al.
  • samsung aldım bugün yarın gelir. vatanda ikisini yan yana gördüm ve kararımı verdim. DVI giriş ve HDCP olayları etkili oldu kararımda. bide tabi samsung kalitesi. Teşekkürler.
  • Bende dün gece 232bw simdial.com'dan sipraişimi verdim ve yarın elimde olucak inşallah. Site nasıldır sizce tavsiye edermisiniz yoksa hatamı yaptım. Fiyat cok iyiye geldi 410 ytl kargoda dahil ve 4 taksit... Yarın kurucam deniycem inşallah görüşlerimi yazıcaam. Yanlız tam performans almam icin hdmi-dvi kabloya ihtiyacım var 360'a baglamak ıcın umarım yarın bulabılırım. Görüşmek üzere.
    Saygılar
  • Bende bugün BW223 aldım vatan bilgisayardan Allah' a şükür ölü pixel çıkmadı :) bir kaç resim paylaşayım PS3 ümden, resimler dandik fakat daha sonra iyilerini eklerim b bu arada PS3 ü 1080p algılayabildi monitör, çakma makma ama olsun bir hoş oldu içim, kablo olarak vatandan 15 ytl ye 18+1 pinli dvi-hdmi dönüştürücülü kablo ile gayet sağlıklı çalıştı...Daha 8 oyundan birincisini denedim gta yı baya hoştu...Oynadıkça resimleri paylaşırım arkadaşlar....
     SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.