arkadaşlar4 bende lg nin 226wtq modeli var bole bi monitör olamza on numara görüntü 226 bwyede 223 bw yede takıyor...tavsiye ederimm
sanırım monitörü öne doğru yatıramıyoruz çok kötü bir eksiklik bu
dizi ve filmleri yatakta izlediğim için monitör yatak seviyesinden yüksek kalıyor ve görüntü çok karanlık oluyor
Bende bugün incehesaptan siparişi verdim.Bakalım gelince göreceğiz monitör nasılmış.Umarım beklediğim gibi çıkar.
quote:
Orjinalden alıntı: Low-Rider
dizi ve filmleri yatakta izlediğim için monitör yatak seviyesinden yüksek kalıyor ve görüntü çok karanlık oluyor
Bahsettiginiz şekilde yatırılabilen monitor varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Bende bugün incehesaptan siparişi verdim.Bakalım gelince göreceğiz monitör nasılmış.Umarım beklediğim gibi çıkar.
Merhaba bende ordan aldım ve gayet memnun kaldım umarım sizinde öp siz bir 223 ünüz bu fiyata olucaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: atoprak
quote:
Orjinalden alıntı: Low-Rider
Bahsettiginiz şekilde yatırılabilen monitor varmı ?
Marka model olarak bilmiyorum ama o şekilde yatırılabilen monitörler görmüştüm
Öne yatma sorununu ekran tabanın arka tarafını yükselterek çözdüm film izlerken sorun yok artık
Bugün sabah incehesaptan aradılar.223BW yi temin edemiyorlarmış.Yerine 2253LW verelim dediler.Fakat fiyatı yüksekti(460 ytl).Atladım gittim Mecidiyeköy'e.Orada pazarlık ettim mağdur edildim falan dedim.Al takke ver külah 2253LW yi 402 ytl ye aldım.Nasıl iyi yapmış mıyım?Monitörden pek anlamam,bunu da özelliklerini hiç bilmeden aldım.2253LW,233BW den daha mı iyidir?45 ytl fark verdik.
quote:
Orjinalden alıntı: atoprak
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Merhaba bende ordan aldım ve gayet memnun kaldım umarım sizinde öp siz bir 223 ünüz bu fiyata olucaktır.
Arkadaşlar konuyu hortlattığım için özür diliyorum ilk önce,kullandığım mönitör 223BW yeni aldım,herhangi bir problem yok şunun dışında film acıyorum yüzler mavi diğer renkler normal filmi kapatıp yeniden acıyorum hersey normal oluyor farklı modlarda da denedim yine aynı DVI dan bağladım bu şekilde bilgisi olan var mı?
Kutusundan neler çıkıyor bu ürünün ??? 1gün sonra bende 232gw sahibiyim sipariş verdim yolda kendinleri
quote:
Orjinalden alıntı: Thrax
Kutusundan neler çıkıyor bu ürünün ??? 1gün sonra bende 232gw sahibiyim sipariş verdim yolda kendinleri
Kullanım kılavuzu,garanti belgesi,monitöre ait cd,rgb kablosu,dvı kablosu,bol miktarda naylon poşet,strafor falan:D (223BW)
quote:
Orjinalden alıntı: xNighTx
quote:
Orjinalden alıntı: Thrax
Kullanım kılavuzu,garanti belgesi,monitöre ait cd,rgb kablosu,dvı kablosu,bol miktarda naylon poşet,strafor falan:D (223BW)
Çok güzel haber hocam;bende bunları ayriyeten almayı düşünüyordum.
bol miktarda naylon poşet,strafor falan:D
bende elektroworld den 400 e almıstım ıyı almısmıyım sızce monıtore gelınce dusunmeden alın derım
tabı dular 1.25 ıle 1.30 arasında ıken
ben 1 sene oldu yaklaşık 480ytl ye almıştım o zamandan bu yana çok düşmemiş 440 a falan almış millet iyi :)
AMa sorun şu ki benim monitör ses ypamaya başladı viyuuu diye ufak titreşim sesi gibi bişi yapıo düşük bi ses fan sesinden duyulmuyor kulağınızı yakına getirince duyuluyo sinir ediyor elle dokununca bastırıncageçio, çin malı işte paneller titriyor sanırım.
Ama görüntü kalitesi müthiş
quote:
Orjinalden alıntı: civcivx
Bugün ben de aldım Vatan'dan 223BW. Belki 20-30 YTL daha ucuza alınabilecek yerler vardır ama Vatan'ın 1 ay ölü piksel garantisi iyi birşey. Monitör gerçekten çok güzel. 2232BW kaba duruyor, bu daha kibar. Ayrıca nokta aralığı daha düşük olduğu için, görüntü daha pürüzsüz.
Dün işyerim için de 19 inç Benq FP93VW aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki, 223BW yazı karakterlerini daha net gösteriyor. Ama işin ilginç yanı; Benq 700 kontrasta sahip olduğu halde, 1000 kontrastlı Samsung'dan daha parlak gösteriyor. O yüzden parlaklık ayarını normalin altına indirmek zorunda kaldım.
Ayrı bir husus; 223BW'de siyah bir ekranda iken ve oda karanlık iken üst ve alttan ışık sızması olduğunu görüyorsunuz (ne diyorlardı, bleeding mi?). Benq'da bunu tespit edemedim, varsa bile çok daha az demek ki. Yani her iki monitörün de kendine göre artısı-eksisi var. Aslında eve aldığım 22 inç 223BW ile Benq 222WH arasında kararsız kalmıştım ama yakından görünce 22 inç Benq'nun tasarımını beğenmedim. 19 inç olan modeli gibi şık ve beyaz renkte olsa idi alabilirdim ama sonuçta Samsung'u aldığım için kesinlikle pişman değilim, sonuçtan gayet memnunum.
Ayrıca ekstra HDMI girişi olmazsa olmaz olarak nitelemek yanlış. Bir HDMI-DVI adaptör ile sorununuzu kolayca çözebilirsiniz. Sinyal kalitesi açısından hiçbir farkları yok. Tek artısı, bir PS3'ünüz varsa, monitörü PC'den sökmeden PS3'ü bağlamak mümkün oluyor.
Bu arada; ben monitörlerimin renk kalibrasyonunu profesyonel bir cihaz ile yapıyorum, Spyder2Pro. PS kullandığım için gerekli, herkesin kullanması mümkün olmayabilir tabi. Ancak şunu söyleyeyim; cihaz renk kalibrasyonunu yaptıktan sonra, monitörün fabrikasyon ayarları ile veya bizim kendi gözümüze göre yaptıklarımızdan oldukça fark ettiğini ve görüntünün tam olması gerektiği gibi olduğunu söyleyebilirim.
2232BW kaba duruyor demişsin. nesi kaba duruyor bu motitörün.
harika bir monitör 1 sene oldu alalı çok memnunum xbox ve ps3 va tabii ki pc ile gayet güzel kullanılıyor
konu horlattım fakat önemli benim için...bu monitörü ben 4 yıldır kullanıyorum..şimdi ilk defa 1080p film izleyeceğim..Kısaca bu möniter 1080p yi destekliyormu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme