Şimdi Ara

Samsung 226BW (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende bu monitorü bir sekilde alacaklardanim..Ama ne yazik ki kadikoyde nereye gitsem ölü piksel için denemek istiyorum yada acip görüntü kalitesine bakmak istiyorum dedigimde adamlar bi tuhaflasip hemen sizde soguyorlar..Musteri haklarindan falan bahsetmeye basladigimde ise bu sefer donup baska musteri ile ilgileniyorlar..Kadikoyde adam gibi deneyerek bu monitörü alabilcegim bir yer var mi..Herhalde ben abuk isteklerde bulunmuyorum degil mi..Fikirlerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

şu s panel getircekmiş şu a panel getircekmiş, biz s panel getiriyoruz yalanlarına inanmayın arkadaşlar (Gigateğin hayatı yalan ztn de neyse). Ekranın kutusunda bu a panel bu s panel yazmıyor. Samsung ne gönderiyorsa şansa ve Türkiye'ye gelicek bütün ekranlar a panel yani s fln aramayın. Yabancı forumlarda 30 kişide bu ekran varsa 2 yada 3 kişide s panel var araya serpiştirmiş resmen samsung.

Maedhros_Laorx a sonuna kadar katılıyorum.

abicim ben işin içindeyim daha bir önceki sayfada yazdım s panel yok gelmicek diye boşuna aldanmayın millet. hem a panel öyle kötü falan değil ben dün aldım monitörü test ettim.hafta sonu da resimleri ni atıcam foruma. zaten o zaman kafanızdaki bütün sorular kalkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 10 Mart 2007; 14:32:08 >

• Bu monitörü avrupa yakasında şöyle 6-12 taksitli satan bir yer var mı? mesela vatan gold gibi. varsa şimdi çıkıp alıcağım. yeter a mış s miş allak bullak olduk ya. şu saatten sonra kesinlikle pişman olmayacağım söz verdim kendime.
  • Memphis bu isin isindeyim derken ne demek istedin bir acsana..Birde detayli raporunu bekliyoruz A panelli samsung hakkinda..:) Onceden danranip bir iki soru sorim sana :
    1: 22 inc yakin plandan bakilan monitorler için buyuk mu ne dersin..
    2: 1680*1050 de max performans alamayacagim icin (ekran kartinden dolayi) 1280*1024 de oynayacam..Birde benim icin oyunlari o cozunurlukte dener misin Kalite ve performans kaybi ne derecede oluyor..:)) Simdiden tesekkurler..
  • ay bilgisayardan aldık bilginizee
  • bende şu an taktım monitörü benim ekran kartı bozuk olduğu için eski bir kartla analog bağlandım sanki biraz yazılar net değil ekran kartına vericek param kalmadı :) eksa dan aldım bilginize eksende stoklar tükenmiş durumda kadıköyde. Açtım baktım A panel blacklight da göremedim fazla deniycem.
    sürücüleri ayarlayınca görüntüyüde ayarladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 10 Mart 2007; 15:33:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

bende şu an taktım monitörü benim ekran kartı bozuk olduğu için eski bir kartla analog bağlandım sanki biraz yazılar net değil ekran kartına vericek param kalmadı :) eksa dan aldım bilginize eksende stoklar tükenmiş durumda kadıköyde. Açtım baktım A panel blacklight da göremedim fazla deniycem.

Hocam bi kaç foto eklerseniz bizde daha net fikirler edinmiş oluruz.O haliyle görmek isterim.Çünkü iyi bir ekran kartıyla daha iyi bir görüntü elde edeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Memphis bu isin isindeyim derken ne demek istedin bir acsana..Birde detayli raporunu bekliyoruz A panelli samsung hakkinda..:) Onceden danranip bir iki soru sorim sana :
    1: 22 inc yakin plandan bakilan monitorler için buyuk mu ne dersin..
    2: 1680*1050 de max performans alamayacagim icin (ekran kartinden dolayi) 1280*1024 de oynayacam..Birde benim icin oyunlari o cozunurlukte dener misin Kalite ve performans kaybi ne derecede oluyor..:)) Simdiden tesekkurler..

ben metro elektronikte çalışıyorum biraz reklam gibi oldu ama biz his coolermaster gibi markaların distiribütörüyüz.diğer firmalarla doğal olarak ilişkilerimiz çok iyi bu sebepten yakın kaynaklardan alıyorum bilgileri bu gelen monitörlerin hepsini kont getiridi.koyuncu haftaya mal getiriyor.orda bulunan arkadaşımda %90 a panel olacağını söyledi.bu sebepten arkadaşlar s beklemesin.istanbulda bulunan gold mağazalarına bizim baktığımız ürünleri ben gönderiyorum.bu sebepten piyasayı iyi bilirim.kafana takılan bişey olursa yardımcı olurum.

valla 22 kullanıcaksan ekran kartının biraz iyi bişey olması gerekir en az 22 nin maksimum çözünürlüğüne çıkması gerekir. yakından bakma mevzuuna gelirsekte ben çok memnunum ufak monitör gerçekten büyük eziyetmiş bunu wide aldığımda anladım.ben kendi tarafıma herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 10 Mart 2007; 16:30:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

bende şu an taktım monitörü benim ekran kartı bozuk olduğu için eski bir kartla analog bağlandım sanki biraz yazılar net değil ekran kartına vericek param kalmadı :) eksa dan aldım bilginize eksende stoklar tükenmiş durumda kadıköyde. Açtım baktım A panel blacklight da göremedim fazla deniycem.

Hocam bi kaç foto eklerseniz bizde daha net fikirler edinmiş oluruz.O haliyle görmek isterim.Çünkü iyi bir ekran kartıyla daha iyi bir görüntü elde edeceğiz.

fotoğraf makinama pil alıp resimleri eklerim analogdanda çok iyi görüntü alıyorum. A panel blacklight olayı yok o resimler photoshoptu sanırım :) Şu an sürücü ayarlarıyla çözünürlük ve Hz ayarlarını yapınca görüntü düzeldi.
    S paneli olan resim koyabilir mi A panel ile karşılaştırmış oluruz

• nereye sorduysak ya yok ya da tükendi diyorlar ya sanki bedava dağıtılıyor :)
  • Memphis tesekkur ederimm..Bende x1800xt var o cozunurnugu masa ustunde testeklerde oyunlarde ne oluruz bilemeyecem..
  • bi sorum olucak ben monitörü laptopa bağlayıp görüntü nasıl alırım? laptop çalışınca giriş ekranı monitörde görünüyor ama sistem tam çalışır hale gelince görüntü gidiyor. Nasıl halledebilirim bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Memphis tesekkur ederimm..Bende x1800xt var o cozunurnugu masa ustunde testeklerde oyunlarde ne oluruz bilemeyecem..

bahsettıgın ekran kartı 1680x1050'de yeterlı gelıcektır..Yanlız ıslemcı ve ramın nedır...Onlarında etkısı var...
  • Evet bu monitörü almayı düşününler ekran kartı olayına dikkat etmeli, kaliteli bir ekran kartı şart.
  • 226BW oyun görüntüleri.. belki merak edenler olabilir diye koyyim dedim

http://www.youtube.com/results?search_query=samsung+226BW&search=Search

quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Evet bu monitörü almayı düşününler ekran kartı olayına dikkat etmeli, kaliteli bir ekran kartı şart.

ati radeon 9250 var bende DVI dan bağlicam inş. adam gibi sorunsuz çalışır yoksa herşey mahfolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Mart 2007; 20:33:33 >

• LCD'yi kısa bir inceleme imkanı buldum . Öncelikle A panel "Made In China" olduğunu belirtmek isterim. Sanırım TR'ye giren (ve girecek) tüm modeller A Panel olacak .
    Monitörün özelliklerine geçersem , Kontrast oranının yüksekliği (+dynamic contrast) ve Magic Bright 3 özelliği sayesinde renklerin müthiş olduğunu söyleyebilirim. HD videolarda monitör kendini belli ediyor. (özellikle 1080i-p 'lerde). 1680*1050 Çöznürlükte biraz F.E.A.R oynadım , mükemmeldi. Viewsonic'e oranla Ghosting hiç yoktu(2ms geçikme süresi etkisi sanırım) ve renkler çok daha canlıydı .

Hoşuma gitmeyen tek özellik , sanırım TN panel LCD'leri hepsinde olan bir dezavantaj , filmlerde hareketli sahnelerde karelenme(piksellenme)'nin çok olmasıydı. Yakından izledikçe daha da belli oluyor bu . DVD'den düşük kalite videoların (kötü ripli divx) rahat izlenebilceğini sanmıyorum. Renkler çok canlı ve görüntü net olduğu için kumlanma+karelenme çok göze çarpıyor .

Crt kalitesinde (daha doğrusu karelenmenin belli olmadığı) film izlemek için ne almam gerektiğini bilmiyorum . WS CRT olsa düşünmeden alırdım heralde :)

Eklemeyi unuttum , incelediğim LCD'de 5-6 tane ölü piksel vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symphonyx -- 10 Mart 2007; 20:34:00 >

• slm bu gün 226 bw yi yeni aldım şimdi denedim netliği baya güzel
  • superms senin A mı S mi
  • arkadaşlar digital çıkıştan bağladım renkler yeşatiilimsi gösteriyo vga çıkıştan bağladım normal bunu digital bağlayamayacammı ekran kartım saphire x1600 pro hdmi digital bağladım görüntü yeşilimsi bu problemi nasıl halledecem bu konuda bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

226BW oyun görüntüleri.. belki merak edenler olabilir diye koyyim dedim

http://www.youtube.com/results?search_query=samsung+226BW&search=Search

quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Evet bu monitörü almayı düşününler ekran kartı olayına dikkat etmeli, kaliteli bir ekran kartı şart.

ati radeon 9250 var bende DVI dan bağlicam inş. adam gibi sorunsuz çalışır yoksa herşey mahfolur

usta yav ben analogdan bağlandım görüntü iyi takma kafana

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.