Şimdi Ara

Samsung 226BW (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkada yazar
  • LCD nin arkasındaki etikete bak.. orda tek başına S yada A yazar... ?? hangisi old.nu söylersen seviniriz..

arkadaşlar arada sırada ilk sayfadaki ilk postuma bakın... linkleri falan buldukça güncelliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Mart 2007; 21:00:38 >
  • S mi A mı arkasında bi kapak var kabloları gizleyen onun altında yazıyor benim A panel mesela
  • a yazıyo ya bide bu s nezaman çıktı herkes yok a yok s valla analog bile çok net gösteriyo
  • superms bide yüksekliğini ölçersen minnetar oluruz zeminden tepesine kadar kaç cm teşekkürler şimdiden :D
  • 42.5 cm
  • bi de test yaptım herhalde ölü piksel yok maşşallah
  • Diğer tarafa koyduğum resimleri burayada koydum....

Samsung 226BW

Samsung 226BW

Samsung 226BW

Samsung 226BW

• monser sende ölü piksel varmı kardeş?
  • tipi de çok güzel yakışıklı desem haketmiştir vede kibar
  • walla bende 3 tane cikti siyah mavide gorunmuyo beyaz yesil sari da gorunuyo beyaz noktaciklar
  • islemci fx-60 ramlarde 2 gb corsair..x1800xt var iste..1680*1050 de olur bilmem...r600 gelene kadar idare etsin yeter..gelirse oda tabe..o geldikten sonra 1680*1050 oynariz herhalde :)
  • Bende bugün Exa Bilgisayar'dan aldım. Walla bu A ve S panel olayından pek anlamıyorum. Nasıl bakılacağını da bilmiyorum. Ancak kötü çıksa da niye üzüleyim ki? Su an karşımda süper bir monitor duruyor. Gerçi ölü piksel olayında şansım iyaver gitti. Bir tane bile yok. İnşallah daha sonra çıkmaz. Monitorle ilgili hiçbir sorunum yok yani. Çok memnunum. Birkaç yorumda dvd performansının kötü olduğunu okumuştum. Eğer bu monitörün dvd performansı kötüyse, piyasada diğer tüm modellerinde kötüdür. Yani bence bazen durduk yere akıllarda "sorunlar" yaratılıyor gibi...
  • millet nerden ne kadara ne koşullarda satın aldığınızı da yazar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

Buradaki yorumlarda çok tehlikeli bir trend görmeye başladım.

Bazı arkadaşlar "Yok yok bişey olmaz A da S de aynıdır" diye kendilerini kandırmaya çalışıyorlar. Bazılarımız bu monitörü o kadar uzun zamandır bekliyor ki, tüm yazılan çizilenlere rağmen A ile S arasında kalite farkı olmadığına kendilerini ikna edip bir an önce almak istiyorlar.

Daha kötüsü, bazı arkadaşlar kendilerini kandırmayı aşıp başkalarına da "aynıdır aynıdır siz A alın farketmez" diye telkin veriyorlar.

Arkadaşlar madem A ile S aynıydı ve siz de bunu biliyorsunuz, bunu niye daha önce açıklamadınız da bizi 9 sayfa tartışmaktan kurtarmadınız? Bunu niye İngilizce ve Almanca forumlarda A alıp da memnun kalmayıp götürüp S ile değiştiren insanlara bildirmediniz? Daha topic başlar başlamaz bunu söyleseydiniz de bu kadar yorulmasaydık.

Kendimizi de, başkalarını da kandırmayalım.

+ 10000000000000000000000

• ya arkadaşlar ben çok sıkıldım bu işten karar verdim nasılsa sistemi mi toplamak için r600 ü bekliyorum paramı biriktirmeye devam edicem 106 ekran plazma alıcam yeter ya
  • Bugun baya gezdim kadıköyü.

Eksen'de "gelir gelmez 2 günde tükendi bu monitör, biz de inanamadık" dedi adam. Elinde son 1 tane kalmıştı, çok da iyi fiyat verdi ancak made in china yazısından dolayı ve A panel olduğunu gördüğüm için, almak gelmedi içimden. Fiyatı ise 620ytl (kdv dahil ve 6 taksit).

Oradan sonra exa'ya girdim. Orada da arka kısmını açıp A olduğunu gördük. Oradan da almamamın sebebi, eleman açıp pixel kontrölü yaptırmayacağını söyledi. Aşırı sinir oluyorum bu tip dangalak satış elemanlarına. Sıkacan 1 tane kafasına, bak bir daha öyle kıl kıl konuşabiliyor mu!

Sonrasında Golddaki Murat isimli arkadaşa gittim, golda daha gelmemiş, ama onlara da A geleceği kesinmiş. Orada açıp kontrol edebileceğimi söyledi. Artık gold'a gelmesini bekleyeceğim, ya da ViewSonic'e yöneleceğim daha büyük bir ihtimalle.

Bendeki haberler bu kadar.

• Arkadaşlar bugün eksen'den aldım. A panel. Arka plan ışıması beni rahatsız etmiyor. daha önceki samsung 757dfx monitöre de karanlıkta bakınca aynı olayı gördüm. Filmlerde gayet iyi. Oyunda denemedim. Ekran kartım fx5700 le. ölü pixel'de çıkmadı çok şükür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

bi sorum olucak ben monitörü laptopa bağlayıp görüntü nasıl alırım? laptop çalışınca giriş ekranı monitörde görünüyor ama sistem tam çalışır hale gelince görüntü gidiyor. Nasıl halledebilirim bu işi

öhm şu soruma yanıt verebilcek yokmu yav
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.