Şimdi Ara

Samsung 226BW (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

A ile S panel arasında 2000 usd lik LCD ler gibi kalitede bariz bir fark olamaz zaten..buna eminim...

ama bizim hesabımızda şudur .. burada kötünün iyisini almaya çalışıyoruz..
    ha ne olur S panellerin arkasında madein slovakia yazar yada madein Korea , veya madein malesia yazar
    şimdi dururkende, aceleye getirerek illaki gidipde o madein china yazan ürünleride almaya ne gerek var

226 ler piyasaya gireli 3 - 4 gün oldu ve bazı arkadaşlarımız başka bilgisayar firmalarından erkenden aldılar... güle güle kullanın

sizlere soruyom... peki madem bu ürün piyasaya girdi.. diğer firmalarda erkenden satmaya başladı da,
    neden hala nova ve gigatek satmıyor !!! samsungun baş bayisi NOVA ya güvenirim
    ve kendilerinin bir bildikleri vardır elbet...
    -------------------
    226 bw yi sadece koyuncu getiriyor deniliyor.. ve bazı bilgisayar firmaları 226 bw yi satmaya başladığı halde
    ama ısrarla soruyorum............ 5 gün geçmesine rağmen neden hala nova yada gigatek satmıyor 226bw yi ???
    onlar 23 den sonra getirteceğiz diyorlar... sizce bu çelişki değilmidir?
    açıkcası ben huylandım kii vardır bu işte bir hayır.. bence koyuncu elindeki ilk partiyi bitirecek ve ardından... 2 inci parti malı stoklara sokucaklar ahanda görürsünüz

bende novaya güvenirim ki zaten kendilerindne başka bi yerdende alışveriş yapmam .. ki zaten bende ankaralıyım ve bende nova yı bekliorum bu arada nova samsung un başbayiisi mi ? eğer ki bi bilgi aldıysan bizimlede paylaş biz novayı bekliyenlerde ona göre hareket edelim..hani ilk parti A olur ikincisi S olur gibisinden..sonuçta S gelicekse beklenebilir ama sadece A lar gelceksede bu üründen vazgeçilmez diye düşünoyrum ben..bunu demek istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 11 Mart 2007; 14:39:13 >

• ya arkadaşlar nova nın fiyatı iti taksit falan uygun ölü piksel garantiside var ama neden 2 hafta anlamadım 15 mart da stoklarda demişler ama taklıdığım nokta mail order olayı online alışveriş yok adamlarda ben bursadayım ve mecburen internetten almak istiyorum ama mail order olayına güvenemiyorum kredi kartının bütün bilgilerini veriyoruz yani adamlara birtek şifre eksik yani verdiklerimiz arasında tamam iyidirler belki ama içime şüphe düşmüyorda değil hani siz ne dersiniz nova olayına sonuçta kradei kartı bu limit yüksek çekiniyorum doğrusu bu şekilde ölü piksel garantisi veren ve taksit yapan yer varmı başka bildiğiniz ...

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2079

birde gigatek e baktım orada da uygun

12 TAKSİT x 61,57 = 738,79 YTL

ama ölü piksel garantisi yok sanırım ve nezaman stoklarına gireceği konusunda kesin tarih vermemişler ben gigatekten çok alışveriş yaptım güvenli ama ölü piksel olayı da önemli bunun garantisini vermiyorlar sonuçta 700 ytl bayılıyoruz ölü piksel çıkarsa mide bulandırır...

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1949

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 11 Mart 2007; 15:45:31 >

• ya arkadaşlar 226 bw dijital bağlanmıyormu dijital bağladım renkler bi acayip sadece analog mu bağlanıyor
  • A panel alan ve memnun olanlara da, A panel almayı düşünenlere de hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Umarım ki gerçekten memnun kalırsınız.

Yalnız lütfen bazılarımızın daha yüksek kalite beklemesini de yanlış görmeyin.

Hardforum'da tüm dünyadan insanlar bu A S olayını tartışıyor. 41 sayfa oldu. Artık LCD tekniğinden anlayan herkes A panellerde dithering, banding ve backlight problemleri olduğunda hemfikir. Herkes olmasa da bir çok kişi de ekranın alt yarısının üst yarısına göre daha parlak olduğunu söylüyor.

Şimdi dithering nedir, banding nedir bilmiyorsanız ve sizin için de önemli değilse alın güle güle kullanın monitörünüzü, bir sorun farketmezsiniz zaten. Diğerlerimizin S panel almak istemesine de tepki duymayın. Az para değil. O kadar parayı bir çok kişi bir ayda kazanmıyor. Tabi ki en iyisi neyse onu almaya çalışacağız.

• 700ytl e weblebi.com dan aldim stokta var şu an isteyen alsın
  • Arkadaşlar ben artık çok tırstım bu 226 BW'den bunlar "A" yazısını silip üzerine "S" de yazar... 206BW lerde bu sorun var mı acaba...
  • acaba weblebi ile gigatek te ölü piksel garantisi varmı...
  • teknofiyat'a bakılırsa en yüksek fiyatlı nova bilgisayar satıyor, hiç böyle yapmazlardı noldu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY
    Arkadaşlar ben artık çok tırstım bu 226 BW'den bunlar "A" yazısını silip üzerine "S" de yazar... 206BW lerde bu sorun var mı acaba...

206BW daha düşük nokta aralığını sahip olduğu için , görüntüsünün daha iyi olcağını düşünmekteyim . 206BW 'lerde de böyle 2 çeşit panel var mı ? Bunu ben de öğrenmek isterim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

nihayet 10 gün sonra S panel 226bw ' me kavuşuyorum

ne demişler... sabreden derviş muradına erermiş

skynet nerde var ki S panel? nerden alıcaksın sen?
  • 1 aydır 226 bw topiglerinde dil döküyorum nerden alacağım diye. yahuu okumuyormusunuz oraları?
  • yokki göster bakalım?
  • Bu Monitoru bugun istanbul anadolu tarafından alabilcegimiz bi yer yokmu arkadaşlar bu kadıköydeki bilgisayarcılar kaça kadar açık pazar günleri..
  • Var, yazılanları okursanız kadıköyde eksen ve exa'nın sattığını yazdığımı görürdünüz. Ayrıca Blade__ arkadaşımız 738'e uygun fiyata bulduğunu yazmış, ben 620'ye buldum da almadım yaw dün!
    1-2 hafta daha beklemekte fayda var diye düşünenlerdenim.
  • valla beklemek zor işte bu 940bw yi de alırken gördüm aklım gitti 470 ytl ye aldık. şimdi 300 e sattım 226bw icin...
  • hayret ettiğim birşey var niye bu kadar A panel almaktan korkuyorsunuz. Biz kobaymıyız yani
  • Arkadaşlar işte o çok övdüğünüz S panel...
  • hani nerde cmml?
  • MAVİBİLGİSAYARDA var elimizde dediler....

ne diyorsunuz? a mı s panel mi ankarada oturanlar araştırabilirler mi acaba?
  • Pardon yaa

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.