Şimdi Ara

Samsung 226BW (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi internetten online alabileceğimiz ve ölü piksel garantisi veren bir firma çıkmadı ya ne biçim iş bu tüm firmalar fos çıktı şöyle online kredi karta taksit yapan ölü piksel garantili bir yer çıksada hemen siparişi versek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

adam gibi internetten online alabileceğimiz ve ölü piksel garantisi veren bir firma çıkmadı ya ne biçim iş bu tüm firmalar fos çıktı şöyle online kredi karta taksit yapan ölü piksel garantili bir yer çıksada hemen siparişi versek...

NOVA Bilgisayar.
  • kardeş onu biliyorumda online alışveriş yok orada mail order ile çalışıyorlar o yuzden sakat
  • 226bw fiaat performans bence 10 numara bi monitör dijital bağladım daha ne olsun benimki a panel sanki s panel nerde yapılıyor samsung delimi kendi prestijini sıfır etsin benim tahminim aralarında öyle büyük fark yok hatta bu farkı da ancak çeşitli testler yaparsanız anlayabilirsinizki s ve a paneli yanyana koysanız anlamanız mümkün değildir bi de şunu belirtmekte fayda var sanki yorumlar yapılırken s panel hatasız belki bazı şeylerde A panelin s ye göre iyi yanıda vardır sonuçta okadar büyük fark yoktur çin malı diye herkes küçümsüyor ama şu bi gerçekki ekran kartları başta olmak üzere çoğu bilgisayar bileşenleri çinde üretiliyor bence a ve b panel olayı fazla abartıldı bana göre tamamen anlamsız bi tartışma ben çok memnunum süper

• quote:

kardeş onu biliyorumda online alışveriş yok orada mail order ile çalışıyorlar o yuzden sakat

bir fekir veriyim her turlu internette alis veris yaparken bu yontemi kullanirim; bankani ara kartini mail order ve internete kapatmak istedigini soyle,ne zaman alis veris yapacaksan actir ve islemini yapinca tekrar kapattir. biraz yorucu gibi gozuksede tam guvenlik sagliyor
  • valla ben aldım artık A S durumuna son noktayı koydum A panel şu an icin bi aksilik yok güzelde monitor yalnız aldıgım yerde bişe dikkatimi çekti bütün lcdleri falan yanına koymuşlardı şöle karşısına geçip baktım bi 10 dakka falan bütün lcdlere ve samsunga sanki diğer lcdlere göre birazdaha mat gibi geldi bana yanında da fhilipsin o 2+1 li lcd si vardı sanırım onun paneli farklıydı bunla arasında cok fark vardı ve bariz belli olluyodu..

neyse artık bu başlıga devam etmem heralde kötü yorumlar can sıkabilir bizde aldık ya simdi :) neyse ama Şu an film falan denedim gayet güzel..
  • Arkadaslar yabanci satis sitelerinde bu monitör için 800:1 yazmislar..Benim bildigim 1000:1 ve dinamik 3000:1..
    http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/678469.html
    Su adresdeki tartismada asagi kisimlarda bir arkadas a paneller acaba 800:1 mi demis..Belki ben yanlis anladim..Yabanci satis sitelerinde neden 800:1 yaziyor...Sanirim a paneller 800:1 arkadaslar..:))
  • şu an nova'da mevcut mu 226bw?
  • evet arkadaslar a paneller 800:1 :(
    http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=130362
  • Arkadaşlar Son postlardan anladıgım şumu yani?

A Paneller 800:1
    S Paneller 3000:1 (progressive mi neydi öyle bişey ile)

böyle büyük zırva varmıdır acaba? yani böyle bişey söz konusu olamaz.
  • haydaaaaaaaaaaa şimdide bu çıktı
  • işallah yalandır yaa ne diyim biz de bugun aldık ya monitoru şimdi hep negatif yorumları okurum moralim bozulur.
  • Arkadaşlar Rahat olun ya, @izmitcarsi hayırlı olsun monitörün, hiç kafanı takma monitörün bir KRAL!!! içine sinsin ya şöyle bi bak monitörüne devasa görüntü alanı, net görüntüler, Bunun a sı Z si yok arkadaşım, bu parlaklık farklı da değildir. Oolsa zaten aynı fiyata satılmaz, iyiki bi kişinin A paneli sorunlu çıkmış S panel ile değişince sorunu geçmiş... bu demek değilki A - S den çok daha kötü... Bunlaırn HEpsi TEORİ! gerçekleri ikisinide görünce anliyacaz... ben çok büyük farklar olmicağından eminim... paramı toparlar toparlamaz da gidip alacam 226 BW mi.. isterse Z panel olsun... bazılarıda cinlik yapıyor ben S bekliyorum diye. aferim diyelim onlarada onlarında monitörü hayırlı olsun.
  • ben a'yı s'yi geçtimde şu 800:1 1000:1 olayı cidden kafamı bozdu..
  • sunu solemek isterim;

monitoru gormeden ve incelemeden burda elestiri yapan arkadaslar, A ve S panel iki monitoru yan yana koysak ve panelleri hakkinda bilgi vermesek.

Acaba A ve S panel arasindaki farki gozle gorup gercekten anlayabilceklermi. Belki de A panel daha iyi diyecekler,belki de S panel :) yan yana koyun ve bakin ama panelini bilmeden karsilastirin lutfen.

A panel olumsuz oldugu icin en ufak ayrintida kotu die karalanacak A yada S farketmez ikiside Samsung patentli uretilmis monitorlerdir.

Cindede uretilir malezyada da :)

samsung etiketi ve garantisi olduktan sonra takmayin bu kdr.
  • Bazı konular o kadar yanlış algılanıyor ki; birçok arkadaş "iki paneli de yanyana koysak kimse anlamaz hangisi hangi panel" diye belirtmiş.

Evet, gerçekten hiçkimse iki paneli yanyana koyup da farkını anlayamaz. Lakin;
    Yabancı forumlarda da okuduklarımız gibi, bu iki panelin farkı bir bakışta veya birkaç saat tekdüze kullanımda anlaşılmıyor. Günlerce, saatlerce monitör başında durup da, oyun, film, resim, fotoğraf gibi çeşitli uygulamaları kullanınca ve de gözler monitöre iyice adapte olunca; işte o zaman paneller arasında fark anlaşılabilir. Kusurlar ortaya çıkmaya başlar, göz tırmalar, rahatsızlık verir, sinir bozar.
    Yoksa elbette ki bir bakışta veya fotoğraf çekimiyle hangi panelin daha kaliteli olduğu anlaşılamaz, hatta iyi olan panel ilk izlenimde daha kötü bile sanılabilir.

Bir husus da şu ki; A panel kötü bir panel diye bir önyargı oluşmuş. A panel kötü bir panel değil, sadece S panel A panelden daha iyi bir panel. Ve elbette ki insanlar aynı paraya daha iyi olanını satın almayı arzu eder. Asıl derdimiz de bu zaten. Yoksa ben 2230'da dahi kendi kullandığım uygulamalarda çok az kusur bulmuştum ki, A panelin ondan daha gelişmiş olduğu birçok kullanıcının ortak fikri. Ama keşke 50 lira fazla verip de S panel alabilme imkanım da olsaydı. Kalite hepimizin hakkı. (Sakın apple örneği vermeyin)

Satın alan arkadaşların hepsine hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullansınlar...

• quote:

kardeş onu biliyorumda online alışveriş yok orada mail order ile çalışıyorlar o yuzden sakat

nova bu konuda sağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gotcha78

sunu solemek isterim;

monitoru gormeden ve incelemeden burda elestiri yapan arkadaslar, A ve S panel iki monitoru yan yana koysak ve panelleri hakkinda bilgi vermesek.

Acaba A ve S panel arasindaki farki gozle gorup gercekten anlayabilceklermi. Belki de A panel daha iyi diyecekler,belki de S panel :) yan yana koyun ve bakin ama panelini bilmeden karsilastirin lutfen.

A panel olumsuz oldugu icin en ufak ayrintida kotu die karalanacak A yada S farketmez ikiside Samsung patentli uretilmis monitorlerdir.

Cindede uretilir malezyada da :)

samsung etiketi ve garantisi olduktan sonra takmayin bu kdr.

işte o olmuyor malesef herşey garantisi ile bitmiyor. ayrıca herşey A yada S panelde değil

ve

madem fark yapmaz diyorsunuz..

kendime ve sana o zaman 2 soru yönelteyim..
    ------------
    çin malı = A

malesia = S
    ------------

ben açıkcası maselia derim.
    niye ?
    çünkü, aslında sadece S olduğu için değil yanlış anlama
    ------
    çünkü diğerinin adı batasıca Çin malı olduğu için Malesia derim işte ....
    çinlileri at çöpe
    --------

peki siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 13 Mart 2007; 5:44:43 >

• Samsung monitörleri getirten 3 firma var sanırsam. Kont , Koyuncu ve Beko . Şu an sadece Kont getirdi değil mi bu lcd'yi.
    Kont önce davranıp A panelleri satma amacı göstermiş olamaz mı ? Diğer firmaların S panel getirebilmesi mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symphonyx -- 13 Mart 2007; 3:36:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: symphonyx

Samsung monitörleri getirten 3 firma var sanırsam. Kont , Koyuncu ve Beko . Şu an sadece Kont getirdi değil mi bu lcd'yi.
    Kont önce davranıp A panelleri satma amacı göstermiş olamaz mı ? Diğer firmaların S panel getirebilmesi mümkün mü ?

işte olay budur çok yerinde bir konuşma......... katılıyorum + 100000000000000000

zaten benim düşünüpte sizlere aktarmak istediğim konu buydu..
    ve bu sebeble acele etmiyorum, şimdi almayacağımda.... zaten yok A panel şöyle yok S panel daha iyi diye bir sürü dedikodular yapıldı forumlarda. bu yorumlar boşu boşuna yapılmamıştır mutlaka kii, biliyorsunuz ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler... ben bu üründen kıllandığım için şimdilik bekleyeceğim...
    kim bu ürün için ne yorum yaparsa yapsın artık..
    vala gidipte madein CHİNA yazan mala 700 ytl vermem... zaten adı çıkmış birkere

madein Malesia malı alırım daha iyi, bakarsınız onlarda kesin S panel çıkması arkadaşın dediği gibi mümkün.....
    ve gelene kadarda inat ettim..... bu ay sonuna doğru S panelleri gelecek diye bazı duyumlar aldım ki..sabrediyorum..
    sadece bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 13 Mart 2007; 5:42:30 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.