Şimdi Ara

Samsung 226BW (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A alan arkadaşlardan ss leri bekliyoruz yorumlarıda..
  • walla bu gün ürünü aldım çokta memnun kaldım, S ve A panel açıklması ve göndereceğim resimlerehttp://forum.donanimhaber.com/m_12833686/tm.htm deki topikten dewam edeceğim...
  • ne alaka burası 8 sayfa sürmüş ne alaka o topicden devam etmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrBaN

ne alaka burası 8 sayfa sürmüş ne alaka o topicden devam etmen

Sen kendin söylüyorsun işte burası 8 sayfa olmuş ve hala bir derli toplu bir sonuç yok insan kayboluyor.....sen bilirsin ben oradan dewam ediyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsermose -- 9 Mart 2007; 20:46:03 >
  • Grafiko aldın mı monitörü??? HAYIRLI OLSUN! .. bende istiyorum yaaa :..(

arkadaşalr takılmayın A ydı S di... ikiside güzel, ikiside sizi pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 9 Mart 2007; 22:01:40 >
  • Arkadaşlar hard forum denilen yerde biraz gezindim.

T panel alan adamlar bile çok beğenmişler.

Fotoğraf kalitesi ve renklerin çok iyi olduğundan bahsediyorlar.

Dayanamayıp gidip alıcam vallahi.
  • A panel alan arkadaşlardan resimleri bekliyoruz
  • Arkadaşlar monitörü aldım. 2 gün oldu. Gayet memnunum beklentiminde üzerinde çıktı sanki karşımda sinema perdesi vardı Aldığım monitör A serisi yalnız dikkatimi çeken contrast oranı 1000:1 değilde 3000:1 olması Mönitörü nerden aldın diye sorarsanız Eksen bilgisayardan aldım. Şuanda belki ellerinde hala mevcuttur. Bir kaç tane resim ekledim isteyen olursa değişik şekil ve açılarda resim çekip yollayabilirim

Samsung 226BW

• bende salı günü aldıracam şirkete çok beğenirsem evede alıcam ehehehehhe görüntüsü çok güzel tahmin ediyorum gerçeğide öyle güzeldir
  • bu monitörü alan arkadaşlar olmasını hiç istemediğimiz ölü piksel durumuna rastlamadınız değil mi? yarın bende almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
  • Alanlardan ilk izlenimleri artık alabilir miyiz lütfeeen?
  • ilk önce ölü piksel çıkmadı. blacklight olayınıda göremedim. oyunlarda ve filmlerde mükemmel diyebilirim. Gerçi daha fazla oyun oynamak nasip olmadı iş dolayısıyla. pazar günü daha iyi bir deneyimle tekrar bir cevap daha atarım. resimlerin biri flashlı biri flashsızdır

Samsung 226BW
  • Monitörün, hayırlı olsun güle güle kullan.

Ekran siyahken bir resim çekip buraya koyarmısın lütfen gerçekten blacklight varmı yokmu anlayalım bu tartışmada bitsin hepimiz rahatlayalım. Filmden görüntülerde olur.
  • Hayırlı olsun blacksea84. İyi günlerde kullanırsın inşallah. Çeşitli açılardan resimler koyar mısın?
  • Ben alsamda bi inceleme yapsam diye bakıyorum.

Ayın 15'i geçsinde KK ödemeleri geçsin alacağım Allahın izniyle. Novadan olur büyük ihtimal.
  • çok açık geldi rengi bana...
  • vala ben 4 aydır 940 bw kulanıyorum ve sonradan piyasaya türeyen A yok S paneli şöyle böyle tartışmaları miğdemi bulandırdı ve 4 ay sonra aklıma geldi dün gece kullandığım 940 bw nin arklasına baktım..
    bu üründede C yazıyor

ama çokda memnunum .. sanki S den bile iyi gibin
  • slm beyler dün bende denedim monitörü 8 senelik bilgisayarcı olarak pes6 ve oblivion oynamak hiç bu kadar güzel olmamıştı.monitörün manyak bir görüntüsü var yemişim A panelini kesinlikle alın zaten farkıda anlamayazsınız.en kısa zaman da ss leri göndericem.malum önümüz pazar
  • bu monitorle beraber kullanabilecegim dvi cıkıslı bi ekran kartı tavsiye edermisiniz arkadaslar? oyun oynanmayacak sadece film ve masaustu uygulamaları icin. simdiden tesekkurler....
  • A Paneller Kullanılır dimi yani. biri 23ünden sonra gigateke s panel gelicek demiş dogruluk payı nedir acaba.?

Blacksea kardeş hayırlı olsun monitorun. Yalnız cektigin resimlerde ekran görüntüsü pek iyi gibi durmuyo fotograf makinesindenmidir acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 10 Mart 2007; 9:35:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.