Şimdi Ara

Samsung 226BW (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha birde monitör yurtdışından Hollanda'dan geldi. Kardeşim gümrükçü o bulup göndermiş sağolsun. İstanbula henüz gelmedimi ben Ordu'dayım.
  • Bu olay iyice çorbaya döndü.İyisimi ben beklemeye devam edeyim.Elbet daha iyisi çıkacaktır.Nedir bu böyle yahu a s yok bilmem ne.Kalsın beklerim ben.
  • hocam nerden aldın nasıl s serisi ya bendeki a yazıyor
  • tekrar yazıyorum yurtdışından geldi. kardeşim tüm işlemlerini yaptırmış o şekilde gönderdi. burada dediğiniz yere baktım S yazıyor işte. A yazanlara geçmiş olsun şimdiden
  • ulan kafayı sıyırıcam bizim memleketin kaderimi bu be A kakalıyorlar bize.gittim taş gibi wiewsonic 22 yi sattım hdcp için şimdi de burdan yediğimiz kazığa bak samsung a 100 kere
  • quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

ulan kafayı sıyırıcam bizim memleketin kaderimi bu be A kakalıyorlar bize.gittim taş gibi wiewsonic 22 yi sattım hdcp için şimdi de burdan yediğimiz kazığa bak samsung a 100 kere

hocam hemen sinir yapma bu kadar bi kurcala bakalm aleti film oyun vs falan :) belkide abartıldığı kadar fark yoktur bizde beklioruz yorumlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 9 Mart 2007; 11:09:59 >

• Hakikaten A panellerin hepsi çok kötü diye bir şey yok. Deneyip bakmak lazım. Büyük ihtimalle yine bir çok başka modelden daha iyidir. Tabi problem başka insanların aynı paraya S alıyor olması ve Samsung'un bu farkı görülebilir şekilde kutunun üzerine yazmaması.
  • valla hojam bi ac monitoru kullan yorum yap bize ii dersen alıcam bende artık A S olayı canımı sıkmaya başladı.Şeytan git view al diyo ama samsungda aso ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

valla hojam bi ac monitoru kullan yorum yap bize ii dersen alıcam bende artık A S olayı canımı sıkmaya başladı.Şeytan git view al diyo ama samsungda aso ya..

Evet. Yorumları bekliyoruz arkadaşlar.
  • arkadaşlar biraz sakin olalım. A panel alanlar bir yorumlarını yazsınlar ona göre karar verin. bende S serisi var ama Ordu'da bu monitörü alacak olan varmı bilmiyorum. alan biri olursa onunla buluşup ikisini yanyana koyup denemek lazım. başka şekilde hangisi iyi hangisi kötü karar vermek yanlış olur. sakin sakin
  • valla akşama hem ps3 hemde normal sistemle test edicem.ekran kartım his 512 mb x1950xtx fazla bir sorun olucağını zannetmiyorum o konudaama yine de bu panel mevzuu na sinir stres oldumneyse son görüşmelerim sonucunda üzgünüm ki samsung un bu modeli bize A PANEL GELİCEK ARKADAŞLAR KİMSE S BEKLEMESİN.
  • Görüşmeler sağlammı ki yani alırız A paneli 2 hafta sonra S panel Gelirse sora başlarız çıldır çıldır çıldırmayan iqne.. :)
  • Arkadaşlar aldığım bilgiye göre Kont Samsung ürün müdürünün dediği kullanılan panelin % 100 Samsung panel olduğu ; ama ürünün arkasında "Made In China" (?) yazdığı. AOC panellerin zaman zaman kullanıldığı fakat bu ürün kesinlikle Samsung panel olduğu...
  • quote:

valla akşama hem ps3 hemde normal sistemle test edicem.ekran kartım his 512 mb x1950xtx fazla bir sorun olucağını zannetmiyorum o konudaama yine de bu panel mevzuu na sinir stres oldumneyse son görüşmelerim sonucunda üzgünüm ki samsung un bu modeli bize A PANEL GELİCEK ARKADAŞLAR KİMSE S BEKLEMESİN.

Bir arkadaşımız bir önceki sayfada bir yorum yapıp şöyle demişti;
    Kont ve Penta A seri getirecek.
    Koyuncu ise S seri.

Bana bu yorum mantıklı ve galiba da bu şekilde olacakmış gibi geldi.

Bizim Tekirdağdaki satıcı Penta'dan alıyormuş ve A panel olduğunu söyledi.
    Kont hakkında bir yorum yapamıyorum.
    Nova ise yanlış bilmiyorsam Koyuncu'dan alıyor.

Şu anda monitör geldiğini ve çoğu yerde olduğunu biliyoruz, fakat Nova'da yok ve 15 gün sonra felan geleceğini söylemiş ve de S seri demiş.
    Dolayısıyla Koyuncu'nun diğerlerinden geç getirmesinin bir anlamı var diye düşünüyorum ve inşallah diyorum.

Sadece bir teori tabiki benimkisi.

• Arkadaşlar ithalatçıların da satıcıların da A panel için "Kesinlikle orjinal Samsung" demesi normal. Üzerinde Samsung yazıyor çünkü. Tüccar bunlar, panelin ne demek olduğunu bile bilmiyorlar belki. Yabancı sitelerde okuduğuma göre Samsung panel ayrımı yapmıyor, A'ları da S'leri de bir arada tutuyor ve rastgele dağıtıyor. Aksi takdirde aynı fiyata satamazdı.

Yani "falanca satıcı hep S satıyor" diye bir şey mümkün değil.

Zaten yakında S panel kalmayacak ve tamamı A olacak. S panel yalnızca A üretimindeki sıkıntılardan doğan boşluğun kapatılması için sınırlı sayıda üretildi. Problem şu oldu, bu paneller Samsung tarafından üretildiği için AOC tarafından üretilen A panellerden daha kaliteli oldu ve arada fark ortaya çıktı.

Yani garanti S almanın bir yolu yok. Ayrıca bu aralar S aldınız aldınız. Kısa süre sonra dünyada hiçbir yerde sıfır S panel bulamayacaksınız.

• ya ben koyuncu ile de görüştüm onlara gelicek panelinde %90 A panel olucağını söylediler.beklemeye değmez.alın gitsin derim.s gelcsede o kadar sorun olmaz be ne kadar farkedicezki.bir ay sonra unuturuz bile s mi a mı diye boşuna kastım bende kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 9 Mart 2007; 13:02:13 >
  • quote:

ya ben koyuncu ile de görüştüm onlara gelicek panelinde %90 A panel olucağını söylediler.beklemeye değmez.alın gitsin derim.s gelcsede o kadar sorun olmaz be ne kadar farkedicezki.bir ay sonra unuturuz bile s mi a mı diye boşuna kastım bende kendimi.

O zaman şu anda piyada olan 226bw lerde de aynı durum varsa.

S panel de bulma ihtimalimiz var mıdır???
  • Ben de sıkıldım bu işten. Burdaki bilgisayarcım bir tane istetmiş vitrine koymak için , yarın geliyor ürün . Önce A panel olup olmadığına , sonra da görüntüsüne bakacam....

Alan ya da gören arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim . Şu ana kadar yorumları hep okuduklarımızdan yaptık. Viewsonic ya da başka bir marka lcd kullanıp , karalama yapmak için yorum yapmayın lütfen ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

quote:

ya ben koyuncu ile de görüştüm onlara gelicek panelinde %90 A panel olucağını söylediler.beklemeye değmez.alın gitsin derim.s gelcsede o kadar sorun olmaz be ne kadar farkedicezki.bir ay sonra unuturuz bile s mi a mı diye boşuna kastım bende kendimi.

O zaman şu anda piyada olan 226bw lerde de aynı durum varsa.

S panel de bulma ihtimalimiz var mıdır???

valla normalde samsung ilk partiyi kendisi yapıyor daha sonra başka bir firmaya yaptırıyor.firma yeterli kadar üretemeyince samsung destek olarak yardımcı oluyor.sonra firma yeterli gelicek üretimi yapınca samsung üretimi bırakıyor.samsung orjinal s panel üretiyor.firma ise a panel bundan sonra s panelde gelmicekmiş.a ya devam diyorlar.o bir parti samsung üretim yaptığı için güzeldi alanlar şanslı ama a ile s arasında öyle muazzam bir fark ta yokmuş.a alanlar da gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

• Ankarada oturanlar

merkez@koyuncu.com.tr,ankara@koyuncu.com.tr

İstanbulda oturanlar..

merkez@koyuncu.com.tr,mecidiyekoy@koyuncu.com.tr

a mail atıp.. GEtirilcek Samsung 226BW lerin S panel getirilmesini istediğinizi.. S panel olmazsa almayacağınızı söyleyin onlara.. biraz dik kafalı ve sert şekilde yazın.. yararı dokunabilir..

Bu benim attığm mail

quote:

Merhabalar..

Uzun süredir 22" LCD lere bakıyorum.. ve sonunda karar verdim Samsung 226BW almaya fakat bu ürünlerde piyasaya sürülen 2 ayrı panel tipi old.nu okudum türkçe-yabancı forumlarda .. Bu panel tiplerinin biri A biri de S ve.. okuduklarıma göre S panel Samsungun kendi ürettiği panel .A panel de.. sanırım başka ,3. party yerlerde yapılan samsung un ürettirdiği panel tipi.. ve S panelin A panel den "bariz" daha iyi olduğunu okuyorum hep?!.. A panelde fontların yeterince keskin görünmemesi.. bulanık görünmesi.. Backligthın daha fazla olması vs. gibi şeyler okudum.. S panelde ise bunlar daha da iyileştirilmiş durumda imişi.. sonuç olarak A panel çinde yapılan kalitesiz panel olarak anılıyo hep.. şuan sizin ürün sattıığnız NOVA bilgisayardan 226bw almayı düşünüyorum kaparomu bile verdim 20 gündür bekliyorum bu monitörü ama A panel olursa kaparoyu yakıp başka bi marka almayı düşünüyorum.. Bu konuda hassasiyet göstermenizi diliyorum.. ve S panel getirilmezse benim gibi 226bW almayıp vazgeçecek olan birsürü kişi var nette . Eğer S panel yaygın olursa bu hem sizin yararınıza hem de bizim yararımıza diye düşünüyorum.. TAbi panel tiplerinden anlamayan yada araştırmayan insanlar size göre sorun teşkil etmiyo ama .. az yada çok bu konunun sizi de ilgilendirdiğini düşünüyorum.. Eğer bilmiyosanız bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim..

A panel gelicek olursa Samsungdan vazgeçicek insan çok bunu söylemek istiyorum.. gerçi Türkiye'ye gelenler sırf A ise belki yapacak bişey yok.. ama bu konuda elinizden birşey gelirse S panelleri Türkiyeye getirtmeniz çok iyi olur.. Mümkn olduğunda bu konuya dikkat edip S panel 226BW leri piyasaya sürmeniz hem bizim hem de sizin lehinize diye düşünüyorum.. Çünkü bu yabana atılacak bir durum değil.. !! Ayrıca Koyuncunun işini iyi yapan iyi bi firma old.nu biliyorum.. Bu yüzden bu konu ile yakından ilgilenmenizi rica ediyorum.

Bu mailıma ve elinizdeki Samsung226BW lerin S mi yoksa A panel mi olduklarına dair bana cvp verirseniz çok sevinirim.

İyi günler.. iyi çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Mart 2007; 14:07:43 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.