Şimdi Ara

Samsung 226BW (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doru söze ne denir paran varsa git zaten cinema display al apple in bunlan niye uğraşıyon ( 200 euro civarı sanırım ) olsa direk alırım o ayrı

bende alıcam 226 bw bu sınıftaki en iyi monitörlerden biri ( tn panel olarak ve fiyat olarak )
  • işallah istihbarat saglamdırda bu hafta sonu monitoru bizde alırız..
  • İnşallah kardeş inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

valla artık s de olsa a da olsa alıcam kafaya koydum bende beklemedeyim..

ondan sonra monitör A panel çıkınca herkeste başlayacak "görüntüm acaba nasıl" paranoyası elbette bu monitörü alacak herkese S panel çıkmasını dilerim ama bu kadar söylenti varken "hangisi olursa olsun" demek doğru değil bence...A çıkınca bu sefer S nasıldı denecek, A'nın görüntüsü iyi olsa bile en ufak bir takıntıda kötü sanılacak vs...o yüzden içinize sinsin, önemli olan bu!
  • arkadaşlar ben bugün eksen bilgisayara gittim saat 17:30 gibi monitör geldi deyince şok oldum nasıl yani dedim bizde beklemiyoduk sabah aradılar öğleden sonra stoklara girdi dediler.peki dedim a panelmi s panelmi dediğimde kutuyu hiç açmadık açamıyoruz falan dediler rica minnet eğer s panelse alacağım dedim kutuyu açtık ama ben kutuyu açmadan arkadaşa bu a panel dedim çünki ürünün etiketinde madeın china yazıyordu.tabi ben gene açtırdım kutuyu ve içinden çıkan A paneldi

ve benim için 226BW macerası o anda bitti

Bende Benq FP24VW beklemeye karar verdim

• fiyatlar neydi peki aynımı sitedeki fiyatlarla acaba heryere mi aynısını geldi uFfff Ya kafayı yicem Şimdi ne alcaz biz Ya..
  • Benq FP24VW... Tipi müthiş... Acaba fiyatı ne olur... 6 ms biraz düşündürüyor ama...
    quote:

Orjinalden alıntı: mk41

arkadaşlar ben bugün eksen bilgisayara gittim saat 17:30 gibi monitör geldi deyince şok oldum nasıl yani dedim bizde beklemiyoduk sabah aradılar öğleden sonra stoklara girdi dediler.peki dedim a panelmi s panelmi dediğimde kutuyu hiç açmadık açamıyoruz falan dediler rica minnet eğer s panelse alacağım dedim kutuyu açtık ama ben kutuyu açmadan arkadaşa bu a panel dedim çünki ürünün etiketinde madeın china yazıyordu.tabi ben gene açtırdım kutuyu ve içinden çıkan A paneldi

• fiyatı 730 ytl di.
  • quote:

arkadaşlar ben bugün eksen bilgisayara gittim saat 17:30 gibi monitör geldi deyince şok oldum nasıl yani dedim bizde beklemiyoduk sabah aradılar öğleden sonra stoklara girdi dediler.peki dedim a panelmi s panelmi dediğimde kutuyu hiç açmadık açamıyoruz falan dediler rica minnet eğer s panelse alacağım dedim kutuyu açtık ama ben kutuyu açmadan arkadaşa bu a panel dedim çünki ürünün etiketinde madeın china yazıyordu.tabi ben gene açtırdım kutuyu ve içinden çıkan A paneldi

yani şimdi bize glenler hep A demek mi oluyo bu ki büyük ihtimal öyle :(

• iyiymiş... Var mı link tanıtan falan... Kaliteli mi bu monitör...
    quote:

fiyatı 730 ytl di.
  • A olsun isterse B olsun genede alcam ben yeter artık...
  • 226 BW macerası böylemi biticek yani
  • Arkadaşlar 226bw a panel alacağınıza yeni seri 225bw alın arkadaşım aldı backlight cok az var hem 225 de yükseklik ayarıda var
  • 226bw nin A paneli mi yoksa 225bw mi daha iyidir diye düşünmeye başladım..
  • Biraz daha bulandiralim simdi:) 225in yeni seriisini nasil anlicaz al sana yeni bi tartisma konusu heheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafiko -- 8 Mart 2007; 21:45:10 >
  • valla iyice yeni çıkmazlara açmazlara düşmeye başladık en iyisi daha fazla bulanmadan alıp kutrulmak..başka alternatifim yok benm A da olsa alıcam sanırım
  • Bugun bir arkadasimda Samsungu aramis adamlar 24 martda stoklarda olacak ve S panel olacak demis ne iş yaw!

Birileri Ulkeye A panel soktu satiyo heralde Samsungdan habersiz
  • bugün nova nın çalışanıyla konuştum yarın dağıtıcı firmayı alıp beni bilgilendirecekmiş.erken gelenler heralde A panel...
  • Evet var bunda bir is cunku bende bugun aradigimda banada S panel dendi Samsung Urun Yetkilisinden
  • alla alla şimdi pazar günü gidip almayı düşünüyodum şimdi bida gelcekler s dediniz biz gider alırız bi hafta sora s panel gelir kafayı bu seffer harbiden sıyırırım..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.