Şimdi Ara

Samsung 226BW (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu h.sonu gelirse şaşırırım ama nisanın ortasına ertelendi derseler şaşırmam
  • Arkadaşlar ben Tekirdağ'da oturuyorum ve dün bizim oradaki bilgisayar mağazasına girdim.

226bw almayı düşünüyorum dedim ve kartımı bıraktım. Biz size haber vereceğiz dediler.

Ve bugün aradılar. Saat 5'e kadar kararınızı verirseniz monitör yarın elinizde dediler. Onlar Penta'dan alıyorlarmış. A mı S mi diye sordum. 1 saat sonra aradılar ve A dediler.

Galiba Türkiye'ye gelenler A seri panel arkadaşlar.

Morelim bozuldu beklemedeyim. S sınıfı bulan olursa lütfen nereden bulduğunu söylesin.

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 8 Mart 2007; 17:14:50 >
  • http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=361275079# buraya gelmis urun geldiginde haberdar et demistim. saniyorum netde bicok yerdede var suanda
  • 2 panel gelmemiştir ya A yada S gelmiştir dua edelimde S olsun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: rueta

2 panel gelmemiştir ya A yada S gelmiştir dua edelimde S olsun :D

Yukarıda söyledimya. Yetkili bana A dedi
  • Bence açmadan da dış barkodunda S/N yazan yerde S panel mi A panel mi olduğu yazıyordur. Kutuyu açmadan da hızlıca oraya bakabiliriz sanıyorum.
  • Demin Samsungu aradim Urun yetkilisi tum panellerin S oldugunu soyledi. Ne kadar dogru ne kadar degil bilemiyorum tabiki. Bakalim gozuyle A panel goren olacakmi piyasada gorecez onumuzdeki gunlerde. Yarin talan edelim bilgisayarcilari:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grafiko

Demin Samsungu aradim Urun yetkilisi tum panellerin S oldugunu soyledi. Ne kadar dogru ne kadar degil bilemiyorum tabiki. Bakalim gozuyle A panel goren olacakmi piyasada gorecez onumuzdeki gunlerde. Yarin talan edelim bilgisayarcilari:)

Sağol Grafiko içime biraz olsun su serptin.

S olmazsa Viewsonic alacağım. Ama pek de istemiyorum.

Yine bekleyip göreceğiz. Bu arada monitör bu tarihte gelmesi beni şaşırttı.

•  Samsung 226BW

Üüüüf, bu ne yahu? Viewsonic taraftarları photoshoplayıp nete koymuş gibi.
    Benim işyerindeki florasan bile bu kadar aydınlatmıyor. Bundan bir tane alıp tavana asayım ben.

Gerçekten gelen monitörler bunun gibiyse eyvahlar olsun. 225 ler bile daha iyiydi. Vay halimize.
    Samsung'tan herkese birer porsiyon kol böreği. Şirketten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 8 Mart 2007; 17:52:14 >
  • Nereden ve nasıl ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 8 Mart 2007; 17:51:33 >
  • arkadaşım ben almadım ufak bi şaka yapmak istedim ama sonra vazgeçtim sonra arkadaşlar kovalar beni

edit: arkadaşlar ya bir kişi bana A serisi ve S serisi arasındaki farkları bi söyleyebilir mi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loser -- 8 Mart 2007; 17:54:53 >
  • ehhhh yeter ya, a-b-c-d ne olursa alıcam artık,bu ne ya ne stres yaptım kıcıkırık monitör için
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

arkadaşım ben almadım ufak bi şaka yapmak istedim ama sonra vazgeçtim sonra arkadaşlar kovalar beni

Niye kovsunlar canım. Hayırlı olsun derdi herkez.
  • keşke bu koyduğum resimler benim çektiklerim olsaydı ama hala bekliyoruz o günleride görücez arkadaşlar yıkılmadık ayaktayız
  • Bu 226bw bende olduğu gibi herkezde takıntı oldu resmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

Yukarıdaki resimler S panelinden de değil kimseye dağıtılmayan sadece reklamlarda kullanılan Z panelinden. Bu panel 0 ms tepki hızlı, 15000:1 kontrast oranlı, 48bit renk veren, 750cd parlaklığa sahip. Ya da resimler photoshop ile sonradan değiştirilmiş. Türkiye'de alacağınız A panellerin bu görüntüleri vermesini beklemeyin.

HDCP desteği de biraz büyütülüyor sanki. Gerçekten ihtiyacı olanlar için tamam ama bir çok kimse bunu kullanmayacak bile. Hani piyasada BlueRay filmler? Ben göremiyorum? HDCP monitör alsanız ne olacak, film yok, eğer PS3'ünüz yoksa filmi oynatacak cihaz da yok....

arkadaş güzel bi noktaya parmak basmış.
  • Şu backlight bleeding i allah askina artik koymayin. Kendi monitorunuz alinca koyun cunku bu artik bilinen bisi yuzlerce kez kondu. 650 ytl lik 22 monitorde bu tip seyler tabikide olacak
    3d Tasarimciyim bu tipde cok fazla monitorle calistim filmde izledim oyunda oynadim. Bu backlighti ne calisirken ne film izlerken bu ne yahu diyecek kadar gormedim diyebilirim. Kesinlikle rahatsiz etmiyor anlamiyorsunuz bile. Ama ben odami zifiri yapip simsiyah ekran acip photo cekerim diyecek kadar enteresansaniz diyecek biseyim yok tabi::)
    Ben hic zifiride ekrani karartmayi denemedim,bunun yerine ekranda bisilerin olmasini tercih ederim
    Kaldiki bugune kadar yaptigim incelemelerde fazla ışık veren monitorlerde dikkat ettigim sey gun ısıgında cok daha iyi goruntulere sahip olmalari
    Yani demek istedigim tabikide artilari ve eksileri olacak bu cok dogal.Su bi gercekki bu monitor backlighti fazlada olsa bu sinifta en iyi monitor. bunu cok fazla tartismaya gerek yok
    Eger varsaki ben kusursuz istiyorum diyen ozaman gidecek 244 T modelini alicak bu kadar basit:)

• quote:

Şu backlight bleeding i allah askina artik koymayin. Kendi monitorunuz alinca koyun cunku bu artik bilinen bisi yuzlerce kez kondu. 650 ytl lik 22 monitorde bu tip seyler tabikide olacak
    3d Tasarimciyim bu tipde cok fazla monitorle calistim filmde izledim oyunda oynadim. Bu backlighti ne calisirken ne film izlerken bu ne yahu diyecek kadar gormedim diyebilirim. Kesinlikle rahatsiz etmiyor anlamiyorsunuz bile. Ama ben odami zifiri yapip simsiyah ekran acip photo cekerim diyecek kadar enteresansaniz diyecek biseyim yok tabi::)
    Ben hic zifiride ekrani karartmayi denemedim,bunun yerine ekranda bisilerin olmasini tercih ederim
    Kaldiki bugune kadar yaptigim incelemelerde fazla ışık veren monitorlerde dikkat ettigim sey gun ısıgında cok daha iyi goruntulere sahip olmalari
    Yani demek istedigim tabikide artilari ve eksileri olacak bu cok dogal.Su bi gercekki bu monitor backlighti fazlada olsa bu sinifta en iyi monitor. bunu cok fazla tartismaya gerek yok
    Eger varsaki ben kusursuz istiyorum diyen ozaman gidecek 244 T modelini alicak bu kadar basit:)

Süper yorum.

• quote:

Şu backlight bleeding i allah askina artik koymayin. Kendi monitorunuz alinca koyun cunku bu artik bilinen bisi yuzlerce kez kondu. 650 ytl lik 22 monitorde bu tip seyler tabikide olacak
    + 126 BİS

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.