Keşke bende senin gibi cesaret edip alabilsem, ha bugun ha yarın derken 1 ay geçti, şimdide A - S olayı çıktı. Hayır 1 ay daha beklıyecez ve elımıze belkıde A gececek,pufffff ne yapmamız lazım ya.... Samsung225 ile Viewsonic2230 arasında teknık olarak bır fark goremedım, alınırsa hangisi alınır acaba,üstadlar bir yorum yaparsa sevinirim.
A-S olayı nedir ya
tamam topici baştan sona okudum anladım A - S olayının ne olduğunu.
Bence bu Samsung'un yaptığı büyük bir ayıptır. Alsında bunu protesto etmek lazım ama nasıl. Türkiye ye gönderilen dandrik A paneli kimse almasa olduğu gibi ellerinde kalıp tekrar geri yollasalar belki büyük bi tepki olur ama alacak kişi çok gibi.
Neyse ben de alacaktım bunu çok heveslenmiştim ama bu olayları duyunca kıt kanaat biriktirdiğim parayı samsungun bizi kazıklayan modeline yatarımayı düşünmüyorum. 20,1" wide screen LG alacağım.
offf offff geçen seneden beri LCD monitör alıyorum hala alacam kafam kzıyo bazen ulan git diyorum sistemi yenile monitörden vazgeç. Bi işlemci ekran kartı ram ve anakarttan uluşan AMD sistem yaptım 1000 ytl tuttu ondan da vaz geçtim
öfff öfff çıldıracam istemiyom teknoloji falan ama mesleğimiz bu ister istemz iç içe oluyoruz
carrefour bana 15 gn her monitörümüzde ölü pixel garantisi var dedi orda bir çalışan daha doğrusu bunun doğruluk payı nedir gidip soran oldu mu hiç.
quote:
Orjinalden alıntı: rueta kullandın mı arkdaşım 225 i? ben kullandım ve o kadar abartı backlight yoktu neden bu kadar yerden yere vuruosun samsung u anlamıorum
Yok haklısın itiraf edeyim kullanmadım. Internet'teki fotoğraflarına ve alanların yorumlarına dayanarak konuşuyorum. Hiçbir başka monitör için de bu kadar arkaplan ışığı şikayeti geldiğini görmemiştim. Belki sen memnunsundur ama alanların %80'i çok şikayetçi. Zaten o yüzden apar topar 226BW'yi çıkarttılar. Yoksa 225BW daha yeni sayılırdı.
Samsung'a karşı da bir düşmanlığım yok. Şu anki 19" CRT monitörüm de Samsung zaten. Yalnız bu panel aldatmacası resmen dolandırıcılık. Böyle büyük bir firmaya yakıştıramadım. O yüzden eleştiriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Comaa
Monitör için kaç gün kaldı
haftaya kont bilgisayar getiriyor. 2 hafta sonrada koyuncuya geliyor.haftaya kadıköy piyasasında bulabilirsiniz.
imza metroelektronik.
arkaaşlaryukarda dayazdım A-S arasındaki fark gözle ögrülür ise samsung un prestjini zedeler bu şey.. tabi olan bize de oluyo ama ...
bu aradA BEN NOVAYA KAPARO VERDİM TÜRKİYEYE HEPSİa panel gelirse yapıcak bişi yok ben yine 226bw alıcam... biraz A biraz S gelirse o zaman kaparoyu yakıp S veren yerden alırımm ... ama 225bw ye dönmeyi düşünmüyorum.. bence A panel de olsa 226bw 225 bw den daha iyidir diyedüşünüyorum..
sonuç olrarak ben 226bw alıcam çünkü alternatifi yok.. viewsonic in tek sorunu benim için tipi.. 225bw ye de geri dönmeyi düşünmüyorum.. ben de 1.5 aydır monitörsüzüm yeter artık
@Izzet hocam naptın yaa resimlere bak böyle monitörmü olur allah aşkına..sanırım lcd fln almicam çnkü sony g500ünümünden daha ii bi monitör ömür boyu çıkmicak heralde lcd çıkalı kaç yıl oldu daha bişeyi geliştiremediler paso tepkime süresini düşürüyolar bnm monitörden buna geçsem kafayı yerim heralde..nyse daha bi 5yıl beklicez heralde tamamen muhteşem görüntü için..
bırakın paneli maneli monitör cuma en geç bu cumartesi g.old stoklarında istanbul veya anadolu da bulunan herhangi bir mağazadan alabilirsiniz.bu bilgi yeni geldi.bende sıkılmıştım iyi oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: memphis1tr
bırakın paneli maneli monitör cuma en geç bu cumartesi g.old stoklarında istanbul veya anadolu da bulunan herhangi bir mağazadan alabilirsiniz.bu bilgi yeni geldi.bende sıkılmıştım iyi oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: memphis1tr bırakın paneli maneli monitör cuma en geç bu cumartesi g.old stoklarında istanbul veya anadolu da bulunan herhangi bir mağazadan alabilirsiniz.bu bilgi yeni geldi.bende sıkılmıştım iyi oldu.
inşallah, kim önce alırsa şöyle güzel bir inceleme yapsın bol bol foto çeksinde bizi biraz rahatlatsın. askerdeyken son 2 hafta hiç geçmemişti o günler aklıma geldi,ne iğrenç bir duyguymuş ne güzel unutmuştum yaw
yaw ne zaman gelecek bu monitör ya yeter artık sıkıldım ama. valla gidipi 940bw alacam şimdi. xbox360 ile tüplü tv de oynamaktan sıkıldım yaw. yeter ama....
vesrap geldi dostum cuma cumartesi g.old mağazalarında yazdım ya
yazın bende alıcam bi 226BW
valla artık s de olsa a da olsa alıcam kafaya koydum bende beklemedeyim..
memphis1tr kaynak nedir? Bu cts günü gideceğim kadıköye, gold'a da uğrarım, inşallah doğrudur
ben vaz geçtim ya şu 206 ya bakıcam bakayım 20"lik de yeter sanırım.
belki biz bekelrken başka modeller bile çıkaiblir
Bende simdi ogrendim kadikoyde yarin bircok yerde satisda olacak yada en gec cumartesi , ama buyuk ihtimal yarin. Bende alip buraya foto koyacagim
BU gold pazar günleri açık olurmu yaa eğer açık olursa bende pazar günü gidiyim alıyım. En sonunda geldi valla bizim lcdyide sattık 17" crtye dönünce monitore bakınca daralıyom sanki yeterli alan yok gibi geniş ekrana alıştık ya masa üstüde full simge doluydu hepsini toplamak zorunda kaldım. valla işallah dediginiz dogrudur
arkadaşlar ben metroelektronik çalışanıyım gold un sahibi yine firmanın sahibi bizim firmaya yarın gelicek yalnız biz sadece bayi satışı yapan bir firmayız gold satınalma ile görüştüm onlar cuma en geç cumartesi mağazada olucağını söylediler.bu arada gold un bütün mağazaları pazar günleride açık.
Daha iki hafta var derken şimdiden geldi demek. Bu hafta sonu alacak arkadaşlar önce dükkanda açıp S panel olduğunu görüp öyle almayı denesinler. Buna izin veren yerleri de bu foruma yazsınlar ki hepimiz bilelim. Eğer Türkiye'ye de hem S panel hem A panel gelecekse S paneller bitmeden hepimiz alalım. Yok baktım hepsi A panel ver elini Viewsonic.... :)