Şimdi Ara

Samsung 226BW (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chip dergisinin bu ayki sayısı 226 bw yi ayın ürünü seçmiş güzelde ürün piyasada yok. Sanırım çok yakında piyasada olacak, gelecek filmlerde söylendiği gibi ÇOK YAKINDA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

Orjinalden alıntı: prot
    Bugun her yerde olmaması yarın da olmayacak anlamına gelmez. 50$ daha fazla vererek bu teknolojiyide satın almanın neresınde mantıksızlık var? Biraz daha iyi bakarsan BlueRay filmlerin yavaş yavaş torrentleri çıkmaya başladığını görebilirsin hatta elimde HD formatında çekilmiş 11 bolumden oluşan ödüllü Planet Earth belgesi bile var. PS3'den bahsetmiyorum bile.
    Burada hiç bir markanın avukatlığını yapmıyorum, bir tüketici olarak en doğal hakkımız olan elimizdeki olanaklarla en iyisini almaya çalışıyoruz. Yoksa mantıklı olan her türlü fikre ve düşünceye saygım var.

......

Bu arada internetten indirdiğin o yüksek kaliteli filmler de HDCP falan gerektirmiyor. Basit bir codec kuruyorsun her kartta her monitörde izliyorsun.

Bu doğru gerçekten bende 1080P HD fragmanlar, çeşitli HD videolar var. İzleyemem sandım sonra K-Lite Codec in son versiyonunu kurdum tüm videoları izledim, görüntü ve ses muhteşem, videolar çok net seyrediliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: prot
    Bugun her yerde olmaması yarın da olmayacak anlamına gelmez. 50$ daha fazla vererek bu teknolojiyide satın almanın neresınde mantıksızlık var? Biraz daha iyi bakarsan BlueRay filmlerin yavaş yavaş torrentleri çıkmaya başladığını görebilirsin hatta elimde HD formatında çekilmiş 11 bolumden oluşan ödüllü Planet Earth belgesi bile var. PS3'den bahsetmiyorum bile.
    Burada hiç bir markanın avukatlığını yapmıyorum, bir tüketici olarak en doğal hakkımız olan elimizdeki olanaklarla en iyisini almaya çalışıyoruz. Yoksa mantıklı olan her türlü fikre ve düşünceye saygım var.

......

Bu arada internetten indirdiğin o yüksek kaliteli filmler de HDCP falan gerektirmiyor. Basit bir codec kuruyorsun her kartta her monitörde izliyorsun.

Bu doğru gerçekten bende 1080P HD fragmanlar, çeşitli HD videolar var. İzleyemem sandım sonra K-Lite Codec in son versiyonunu kurdum tüm videoları izledim, görüntü ve ses muhteşem, videolar çok net seyrediliyor.

Arkadaşlar ben sizi bilmem ama benim şu anda kullandığım monitör en az 10 yıllık CRT Pilipis marka.(Pilsiz)

Her ne kadar izlediğiniz HD fragmanları şu anda izleseniz bile ürünün ileride yaygınlaşacak yeni bir özelliği barındırması güzel bir durum. Çünkü ben az öncede bahsettiğim gibi en azından monitörü uzun süre kullanan bir kullanıcıyım.

Bundan dolayı Prot arkadaşıma katılıyorum.

Sık monitör değiştiren arkadaşlar da bana göre şu anda işlevselliği olmayan birşey için ekstra para ödemeyip bildiklerini yapmaları mantıklı.

Chip'i de tebrik ederim. Görmeden test yapabilmesi güzel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 6 Mart 2007; 21:42:40 >

• tn panel olması biraz kötü değil mi bu monitor için. yoksa overdrive falan mı bu ?
  • Bence bu fiyata daha en alınabilecek en iyi monitörlerden biri. Monitörün Kore'deki fiyatı bile 430 - 440 dolarken burada bu fiyata yakın olması süper birşey bence.

değişik resimler görmek isteyenler için:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242_15.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=it&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwa -- 6 Mart 2007; 22:09:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

Monitör için kaç gün kaldı

25 inde gelecekse son 19 gün.

Monitör son 19 gün içinde gelmeyecek.
    Tehlikenin farkında mısınız?
    Monitörüne sahip çık!

Yurdum insanı geçmişten günümüze hamasi nutuklarla hep kandırılmış.
    Monitör için 2 hafta sonra veya 2 yıl sonra gelecek demişler çok mu yani?

Olsun, hayali bile olsa sen gelecekten vaadler ver bana.
    Güzel günler çok yakın de, bir gün güneş bizim için doğacak de.
    Sık dişini sabret de. Ekmeği katık yap, umudunu yitirme de.
    Anlı şanlı tarihimin ve damarlarımdaki asil kanın tüm sorunların üstesinden geleceğini söyle.
    Niteliksiz mesleksiz bir yığınım ben. Sormam, sorgulamam.
    2 hafta da beklerim 200 yıl da beklerim. Üzme sen kendini ben hep beklemedeyim zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

Şahsen, 226 bw den hatta 22 lerin alayından feci derecede soğudum... istemiyorum....

zaten 19 kulanıyorum yetiyorda artıyor bile yahuu, ne gereği varsa.... 22 ile işim olmaz artık bundan sonra

ama şu var:
    eğer bir gün elimdeki 940 bw den vazgeçersem ve sonrasında tekrar LCD alırsam, kesinlikle bu ürünü alırdım

içimize sinerek alınabilcek en sorunsuz ideal olabilecek 20 inch widescreen samsungun bu modeli gibi görünüyor

özelliklerine bir bakın.. çok güzel

http://www.vergelijk.nl/lcd_monitor/samsung/206_bw/specs.rhtml

acaba 206 bw yi TR de bulabilirmiyim ????

İyi de arkadaşım senin verdiğin linkteki galiba 205bw.

Çünkü 206bw nin kasası aynı 226bw gibi diye biliyorum.

Bu arada 206bw ile 226bw arasında kalite farkı var mıdır ?

A ve S durumu 206bw'de de olacak mı?

pardon yanlış link vermiş olabilirim resim küçük olduğu için dikkat edemedim işte bahsettiğiniz ve benimde sizlere göstermek istediğim buydu
    ayrıca: kalite farkı olmaz olurmu baksana özelliklerine...

http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Specifications

sanırım bu modelleri Tr ye getirmiyorlar .. nerde fason ürün mallar var bizlere kakalıyorlar ve bu durumdada malesef panellerde A ve S durumu olucaktır

Tr ye gelirse kesinlikle bu 206bw yi alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 6 Mart 2007; 23:47:55 >

• Bende bekleyenler arasına katıldım...
  • Şeytan diyor git 940bw al.

Kafam çorba oldu. O foruma bak, bu foruma bak.

İşin kötüsü işim de var.
  • Durumu kendimce özetleyeyim ve kafası karışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışayım:

1. Panel farklılığı olayından midesi bulananlar ve HDCP'ye ihtiyaç duymayanlar: Hemen gidin Viewsonic 22" alın. Bu monitörle ilgili yorumlar %95 çok iyi. Öyle Samsung'lar gibi alanların yarısı memnun yarısı değil şeklinde birşey yok. Herkes çok methediyor.

2. Panel manel farktemez üstünde Samsung yazıyor nasıl olsa, hem HDCP benim için çok önemli, param bol yurdışından HDCP film getirtip izleyeceğim diyenler: Siz Samsung'ların çıkmasını bekleyin arkadaşlar. A panel de olsa HDCP destekleyen en iyi monitörler Samsung 226BW olacak.

3. Panel olayından dolayı bu monitörü istemiyorum ama illa ki de HDCP istiyorum bana ne diyenler: Arkadaşlar siz 20" monitörlere yönelin veya 24"'leri bekleyin. Size göre 22" yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 7 Mart 2007; 12:37:31 >
  • quote:

3. Panel olayından dolayı bu monitörü istemiyorum ama illa ki de HDCP istiyorum bana ne diyenler: Arkadaşlar siz 20" monitörlere yönelin veya 24"'leri bekleyin. Size göre 22" yok.

Mesela hangi 20" monitör
  • quote:

Durumu kendimce özetleyeyim ve kafası karışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışayım:

1. Panel farklılığı olayından midesi bulananlar ve HDCP'ye ihtiyaç duymayanlar: Hemen gidin Viewsonic 22" alın. Bu monitörle ilgili yorumlar %95 çok iyi. Öyle Samsung'lar gibi alanların yarısı memnun yarısı değil şeklinde birşey yok. Herkes çok methediyor.

2. Panel manel farktemez üstünde Samsung yazıyor nasıl olsa, hem HDCP benim için çok önemli, param bol yurdışından HDCP film getirtip izleyeceğim diyenler: Siz Samsung'ların çıkmasını bekleyin arkadaşlar. A panel de olsa HDCP destekleyen en iyi monitörler Samsung 226BW olacak.

+1 :)

aynen katılıyorum, ve birkaç şey eklemek istiyorum;

1- Ben de henüz memnun olmayanı görmedim bu monitörden hem forumlarda hem de çevremde. Tabi lcd monitörde ölü pixel biraz şans ve tesadüf işi. Ama konu renk ve canlılık ise gerçekten çok iyi. Backlight biraz var ama rahatsız etmiyor.

2- Üzerinde Samsung yazsın yeter diyen arkadaşlar olabilir elbette ama ben Viewsonic'in LCD monitör pazarında daha tecrübeli ve önde olduğunu düşünüyorum. Ayrıca HDCP için daha önce de dediğimiz gibi sadece monitörün desteklemesi yeterli değil kesinlikle. Bence henüz erken onun için...
    3- +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mino -- 7 Mart 2007; 16:03:00 >

• aydc, Hdcp destekli ve 22" olarak 225bw de var.
  • viewsonic sadece bilgisayarda kullanacak insan için okey güzel bir monitör, Backlight ta yok. ama samsung un özellikleri daha fazla, bu monitörü alanların zaten beklentleri daha yükske insanlar, zaten beklentisi olmayan umursamayan gidip viewsonic alıyor. Samsung un HDCP si benim için çok önemli, neden PS3 bağlicam ondan, herkesin kullanımına göre değişiyor tabi. ben yana yakına bu monitörü bekliyorum 400 ytl de olsa almam viewsonic i yani (desemde inanmayın öyle bi alırım ki AHHAHAHA)
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1
    aydc, Hdcp destekli ve 22" olarak 225bw de var.

225BW'yi bilerek listeye eklemedim. Kendisinde öyle bir backlight var ki simsiyah görüntüde bile evi gündüz gibi aydınlatıyor. Onda A panel S panel yok hepsi komple defolu. 226BW'lerde hiç olmazsa tesadüfen S panel alırsanız o iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur
    Samsung un HDCP si benim için çok önemli, neden PS3 bağlicam ondan,

PS3 bağlayacak arkadaşların HDCP istemesi çok normal. Ona diyecek söz yok.

quote:

400 ytl de olsa almam viewsonic i yani

Hadi ordan!!!!!
  • quote:

quote:

225BW'yi bilerek listeye eklemedim. Kendisinde öyle bir backlight var ki simsiyah görüntüde bile evi gündüz gibi aydınlatıyor. Onda A panel S panel yok hepsi komple defolu. 226BW'lerde hiç olmazsa tesadüfen S panel alırsanız o iyi.

Bugün Vatan Bilgisayara gittim 225bw yi gördüm backlight çok azdı ve kapkaranlık bir filmdi. Ama kontrastı düşürülmüştü diğer monitörlerde film daha aydınlıkken 225bwde daha karanlıktı. Kontrastın düşürülmesi backlight probleminide azaltır mı?

• quote:

quote:

kullandın mı arkdaşım 225 i? ben kullandım ve o kadar abartı backlight yoktu neden bu kadar yerden yere vuruosun samsung u anlamıorum
  • quote:

quote:

dostum iyi sallamıssın bırde burda onerıde bulunuyorsun...225 topıcıgını bastan sona kadar okudun mu acaba resımlere dıkatlı baktınmı...Monıtoru kullanma sansın oldunmu..Bos
    Forumu ıyı ıncelersen hangı monıtorde sorun oldugunu gorursun
    1-Olu pıksel olayı
    2-Vıewsonıc monıtorlerde ekran kapanma sorunu....

• Monitör süpermiş maşallah fazla söze gerek yok
    Aşağıdaki 3 resim fazlasıyla yeterli olacaktır

Samsung 226BW

Samsung 226BW

Samsung 226BW

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.