Şimdi Ara

Samsung 226BW (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım bek bekle bu ne ya. Şimdi de S paneli bekliyecez.

Hay bin kurnaz.
  • herkes a a diyo bide şu resimlerde A olan resmide görmedik hic nedense ilginc bi durum. Gerci kimse a almadı heralde ondandır alan arkadaşlar S yerinde yazan Yerin A sını görmek lazım bide..
  • yahu gidin bir mağazaya, inceleyin viewsonic vg2230wm modelini, alın içinize sinerse, kullanın misler gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mino -- 8 Mart 2007; 23:19:37 >
  • pazar günü izmitten gidicem istanbula sırf monitore bakmaya artık o anki kararla ne alırım bilmiyomda. Ya bu turkiye nası bi memleket yaa herşeyin paspalı bizemi denk geliyor kardeşim. S panel mücizevi gibi bişi oldu şimdi benim icin yada bizim için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 8 Mart 2007; 23:24:25 >
  • internette incelemelerde gördüğüm tüm s lerde "made in Slovakia" yazıyordu
  • A larıda hiç görmedim ben.. Siz gördünüzmü
  • monitor gelmiş

yarın arkadaş alıyo ay bilgisayardan

ilgilenenlere duyurulur
  • Bu konudaki bilgilendirme iyi olmuş alacak olanlar dikkatli olsunlar bende niyetliydim ama artık vazgeçtim
  • nova ve gigatek ile tekrar konuştum bu ayın 23 den sonra kesinlikle geliyormuş 226 bw ler

ve ayrıca gigatek bana şunu dedi

226 bw lerin hepsini kesinlikle S panel olarak getirtiyoruz

hadi iyisiniz gene
    ----
    ama tekrar söylüyorum kii... ben almayabilirim soğudum 226bw den
    çünkü bu ürünü çok iyi test ve inceleme yapmadan almak doğru değil
    eğer S paneli olan modelinde gerçekten backligt minumum düzeydeyse 226 bw alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 9 Mart 2007; 1:12:28 >
  • İşte revizyonlar
    rev S panellerde Samsung LTM220M1 TN Film ,rev A panellerde AU Optronics' M220EW01 TN Film kullanılmış Belinea 2225S1Wdede bu Au optronics panel var

Samsung 226BW

Samsung 226BW

Samsung 226BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 9 Mart 2007; 2:00:05 >

• Almayın arkadaşlar. A paneli gördüğünüzde al ma yın.
    Paşa paşa S leri getirecekler o zaman. Zaten peynir ekmek gibi satılacak bir segment değil. Belli başlı alıcıları var, bu kesimin %90'ı da bilerek alıyor. Bizler gibi ıccığını cıccığını araştırıyor.

Arkadaşın da yazdığı gibi S serileri netteki bütün kaynaklarda slovakya görünüyor. A lar da arkadaş belirtmiş made in china. Bir dünya para veriyoruz, gerekirse biraz daha fazla veririz adam akıllı paneli olan bir S alırız. Ben Nova ya güvenirim. S panel gelecek diyorsa s panel gelecektir. Hiç gaza gelip de 15 gün erken alacağız diye aynı paraya daha kötü bir lcd sahibi olmayın, sonradan pişmanlık duymayın.

Benim tahminimce bu gelen A panelleri Kont ve-veya Penta ithal etti. İkisinin de stoklarında görünüyor. Nova bunlardan almaz, Koyuncudan alır. Uzun süredir birçok kişinin bu modeli sabırsızlıkla beklediğini bile bile risk alıp 15 gün gecikmeyi göze alıyorlarsa vardır bir hikmet. Tabi bu benim teorim. Umarım yanılmıyorumdur, umarım utandırmazlar beni.

• quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

Almayın arkadaşlar. A paneli gördüğünüzde al ma yın.
    Paşa paşa S leri getirecekler o zaman. Zaten peynir ekmek gibi satılacak bir segment değil. Belli başlı alıcıları var, bu kesimin %90'ı da bilerek alıyor. Bizler gibi ıccığını cıccığını araştırıyor.

Arkadaşın da yazdığı gibi S serileri netteki bütün kaynaklarda slovakya görünüyor. A lar da arkadaş belirtmiş made in china. Bir dünya para veriyoruz, gerekirse biraz daha fazla veririz adam akıllı paneli olan bir S alırız. Ben Nova ya güvenirim. S panel gelecek diyorsa s panel gelecektir. Hiç gaza gelip de 15 gün erken alacağız diye aynı paraya daha kötü bir lcd sahibi olmayın, sonradan pişmanlık duymayın.

Benim tahminimce bu gelen A panelleri Kont ve-veya Penta ithal etti. İkisinin de stoklarında görünüyor. Nova bunlardan almaz, Koyuncudan alır. Uzun süredir birçok kişinin bu modeli sabırsızlıkla beklediğini bile bile risk alıp 15 gün gecikmeyi göze alıyorlarsa vardır bir hikmet. Tabi bu benim teorim. Umarım yanılmıyorumdur, umarım utandırmazlar beni.

bende nova yı bekliyorum zaten bu akşam burda çıkan geldi haberlerinden sonra konuştum türkiyeye her 2 serinin birden gelmiceni ya a nın yada s nin geleceğini söyledi..ama gördüğümüz akdarıyla a lar girmiş..sonuçta novada distribütörlere bağlı ancak benim anladığım novada ne olursa olsun S getirme taraftarı..söyledim zaten A olursa alınmıcanı herkesin S beklediğini..dediğin giibi bende güveniorum novaya sezgin abi S bulur getirir :D

• Arkadaşlar Samsung yetkililerine sorarsanız tabi ki "S gelecek" der. Yok size "Bizi ikinci sınıf modelleri getireceğiz" mi diyeceklerdi?

Satıcı da S panelin A'dan daha iyi olduğunu duyar duymaz "Tabi ki S satacağız" diyor. Bu iş sorarak öğrenilmez. Madem yarın satışa sunuluyor gidip bakalım görelim. Başka yolu yok.
  • istanbullu arkadaşlar baksın bi piyasaya hepsi A mı geldi acaba...
  • bugün monitör elimde olucak akşama size yazıcam a mı s mi olduğunu
  • İşallah istanbulda S satan vardır bende pazar günü damlıyım hemenn..
  • şu anda monitörü aldım maalesef a panel ve türkiyeye gelen monitörler hepside a panel miş s gelmiyor. a isteyen alsın bende sizin burda yazdıklarınıza karşı monitörü alıcam fikirlerinizi bekliyorum.fikirleriniz doğrultusunda işlemi iptal ettiricem.
  • Yurdışında aynı satıcılar hep hem S hem A satıyor. Kutunun üzerinde yazmadığı için onlar da anlayamıyor. Unutmayın bunu anlamak için kutuyu açıp monitörü çıkartıp arkasını açıp bakmak lazım. Samsung monitörleri karışık yolluyor. Eğer bir satıcı her gelen monitörü tek tek açıp kontrol etmiyorsa, ki hiçbiri kutuyu açıp içine bakmıyor, S diye yemin bile etseler inanmayın.

Bu işin tek yolu dükkanda bizim açıp bakmamız, S değilse almamamız. Buna izin verecek bir yer lazım. Defalarca yazdım, tek bir kişi de "ben böyle bir yer biliyorum, falanca yerde çok ilgileniyorlar test edip öyle almanıza izin veriyorlar" diye bir şey söylemedi. Tekrar yazıyorum, böyle bir yer bulursanız bize de söyleyin hepimiz orada test edip alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 9 Mart 2007; 10:23:45 >
  • Şu an A kullanan kimse yorum yapmadı daha dogrusu a almadı kimse bekliyoruz bizde alan arkadaşlar varsa yorumlarını..
  • ewet arkadaşlar monitör şu anda elimde . kargodan yeni geldi. işyerimdeyim sadece arka kapağını açtım. S serisi akşam eve gidince size elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım. bugün akşam olmaz artık
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.