Şimdi Ara

Samsung 226BW (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
166.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siz hangi fiyatlara aldınız bilmiyorum ama burası uygun mu ?

LİNK

653.00 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ketcap98

x1900xtx 512 mb acaba sorun olurmu ki oyunlarda kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi?
    online flatout2 online callofduty2 online trackmania online fifa07 hastasıyım bu oyunlarda sorun yaşarmıyım sizce..
    bu monitörle philips 190x7fb 19" modelinde arada kaldım 226bw sorun olacaksa bunu alayım siz ne dersiniz

arkadaşım hiç abartmıyorum : amd 64 2800 2gb ram 6600gt.

1680x1050 jedi empire: full sekme-atlama yok.
    1680x1050 pes 6: medium detay, sekme yok.
    1680x1050 nfs carbon: medium detay, sekme yok.
    1680x1050: resident evil 4, atlama yok.
    bu detaylarda hepsi süper çalıştı.

re vegas: 1280x1024 medium-low detay. sorunsuz gene.
    oblivion 1280x1024-medium mecbur: ama gene de keyifli ;)

en güzel tarafı düşük çözünürlükte de oynatıyo crt gibi neredeyse!

*beyler bende monıtor açıkken dvi kablosu ile oynarken (eşşekliğim) bir ara görüntü gitti, sonra baktım ekranda aynı bölgede 4 nokta aşağı doğru çizgi gibi oluşmuş, kesin dedim ölü piksel ama elimde bezi hafif geçirince geçti, sizce; iplik v.s. miydi geçti, yoksa ölü piksel oluştu da öyle yapınca düzeldi mi? :) bana kesin ölü piksel gibi gelmişti çünkü nokta nokta duruyodu, ölü piksel öyle geçer mi? geçerse geri gelir mi? :(

• quote:

Orjinalden alıntı: stevensons
    *beyler bende monıtor açıkken dvi kablosu ile oynarken (eşşekliğim) bir ara görüntü gitti, sonra baktım ekranda aynı bölgede 4 nokta aşağı doğru çizgi gibi oluşmuş, kesin dedim ölü piksel ama elimde bezi hafif geçirince geçti, sizce; iplik v.s. miydi geçti, yoksa ölü piksel oluştu da öyle yapınca düzeldi mi? :) bana kesin ölü piksel gibi gelmişti çünkü nokta nokta duruyodu, ölü piksel öyle geçer mi? geçerse geri gelir mi? :(

Bir arkadaşın yazısında okumuştum.
    Bez ile hafifçe bastırınca ölü piksel gidiyor demiş ama bana mantıklı gelmemişti.

İpliktir o iplik

• SAOL DOSTUM İYİ NİYETİNİZ İÇİN MONİTÖRÜN HİÇ Bİ SORUNU YOK ALACAK OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan
    Arkadaşlar siz hangi fiyatlara aldınız bilmiyorum ama burası uygun mu ?
    LİNK
    653.00 YTL

Ben 709'a aldım ama test ederek almama izin verdiler. Senin bulduğun çok iyi bir fiyat ama test etmeden alma derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydc

quote:

LİNK
    653.00 YTL

Ben 709'a aldım ama test ederek almama izin verdiler. Senin bulduğun çok iyi bir fiyat ama test etmeden alma derim ben.

Cevap için teşekkürler arkadaşım.

Tekirdağ'da oturduğum için Kadıköy tarafına gitmek biraz benim için zahmetli.

O yüzden ölü piksel testini yaptıran, bana yakın bir yer bulsam direk gidicem.

Gold'da yok sanırım henüz bu monitör.

• hepsiburadan dün verdiğim siparişi bugün kargoya vermişler. yarın gerçekten S-Panel mi göreceğiz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

x1900xtx 512 mb acaba sorun olurmu ki oyunlarda kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi?
    online flatout2 online callofduty2 online trackmania online fifa07 hastasıyım bu oyunlarda sorun yaşarmıyım sizce..
    bu monitörle philips 190x7fb 19" modelinde arada kaldım 226bw sorun olacaksa bunu alayım siz ne dersiniz

arkadaşım bende 7600gt var call of duty2 de residenevil4 most wantedda carbonu denemedim daha ama diğer yazdıgım oyunlarda hic sıkıntı cekmedim artı +AA antialiasingler full buffering full fullda full oyundanda detaylar maximum acık nvidia kontrol panel dende 8x e 16x açık ikisi takılma yaşamıyorum şu an için.

oyunlarda monitör cözünürlüğü 1600 mü peki, toprak :)

1600 evet..

• quote:

quote:

quote:

LİNK
    653.00 YTL

Cevap için teşekkürler arkadaşım.

Tekirdağ'da oturduğum için Kadıköy tarafına gitmek biraz benim için zahmetli.

O yüzden ölü piksel testini yaptıran, bana yakın bir yer bulsam direk gidicem.

Gold'da yok sanırım henüz bu monitör.

Gold'da var ama ölü piksel kontrolü felan yaptırmıyorlar.

• ölü pixeli bulması kolaymıdır ya ben monitoru test etmeden aldım yalnız dead pixel test programı ile baktım da herne kadar gözlerim bişe görmesede tam emin değilim olup olmadıgına yani ölü pixel olsa bariz kendini belli edermi yakından anlaşılırmı uzaktan anlaşılırmı.
  • Ankara Toshiba karakayada da mevcut şuan ertesi güne getirtiyorlar siparişe göre 670 ytl KDV dahil ifyatı 0312 212 31 32 helen ekranları alırken kontrol edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 16 Mart 2007; 16:19:14 >
  • Yarın almak için dolaşacağım. İnşallah kadıköyde ucuza veren ve pixel test yaptıran bir yer bulurum. ( transdata dışında bir yer mümkünse. )
  • 226 CW çıkıyormuş. Hadi hayırlısı.......

http://www.prad.de/en/news/shownews836.html
  • quote:

226 CW çıkıyormuş. Hadi hayırlısı.......

Almanya'da bile 2 ay sonra çıkacakmış.
    Bu monitörün Türkiye'ye gelip gelmeyeceği mechul. Gelse de 2008 olur herhalde gelmesi.
  • quote:

226 CW çıkıyormuş. Hadi hayırlısı.......

CW şimdilik sadece almanyada satılacakmış. Backlight probleminin azaltılması dışında farkı yokmuş. Bir de bunu beklemeye başlamayalım şimdi! unutun hemen!
  • aman abi sakın başlık açmayın yanarız valla :) bide onla kasmayalım...
  • Arkadaşlar hepsiburada sitesinde S panel diye duyurmuş.Adamlara ulaşamıyoz ki enterasan bi durum sitede telefonları yok.
    İşte ürün s panel olduğu gözüküyor . Doğrumu acaba?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1351&productId=bd49054
  • daha önce söylendi bi arkadaşta sipariş verdi bekliyo hem o bekliyo hemde biz bekliyoz bakalım ne cıkıcak A mı S mi
  • arkadaşlar bende aldım yeni girdim daha eve :))

ayarları aydc nin dediği şekilde yaptım güzel oldu gerçekten...peki diğer ayarları nasıl kullanıoyosunuz ? magic color renk tonu renk kontrolu falan ?
  • Arkadaşlar

226BW monitörü netsipariş nokta com dan 635 ytl ye dün aldım ewe getirdim kurdum gayet güzel bir sonuç aldım fiyatı kesinlikle tartışılmaz paneli A panelmiş olsun ben kötü bir sonuçla karşılaşmadım ve ölü piksel de hiç çıkmadı. monitör zehir gibi çalışıyor tuş tasarımı ve ekran kaplaması monitörün kalitesini zaten gösteriyor 225 modelinde sadelik ön plandayken 226 da tepki süresi 2 ms ne inmiş ve ekran kontrasını istege bağlı kolay kullanım tuşları ile düzenleyebiliyorsunuz.
    Ben vista kullanıyorum vista uyumludur logosu kutudan ekrana yapışmış olarak çıkıyor gerçekten görünüşü çok klass oyunlarda daha denemedim ama skystar 2 tv kartım var sanki televizyon izlermişcesine kaliteli görüntü veriyor. sanırsınız ki 55 ekran lcd tv izliyorum :D
    Eger bulabilirseniz distrübitör fiyatıına alın bu monitörü vatan bilgisayarda çok kazık kont bilgisayat yasal distrübitörü ve 376$+kdv ye veriyor peşin para ve bayii çıkışı fiyat yani son kullanıcılar bu fiyata alamassınız ama netsipariş nokta comdan aynı fiyata aldım monitörü üstelik bonusa %2 indirim ve 6 taksit yaptılar
    Sonuç olarak parlak ve net görüntü ve oyunlar filmler için harikulade bir monitör herkese tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.