Şimdi Ara

Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o sticker ı oraya brand makinasi atmamış fabrikasyon değil belirteyim yani eğer siz söküp yeniden yapıştırmadıysanız tabiikide , gercekte asla hava bırakmaz o bant yapıştırılırken
  • yaw niye inatla herkes monitörün arkasındaki stickerı çekiyor? s panel aldım diyenler size ne diyoruz; monitörün arkasındaki kapağı çıkarın kabloların girdiği yerde bir sticker var oraya bakın ve onun fotosunu çekin, hatta bide tam emin olmak için contrast ve brightness'ı sıfıra indirin menuye gelin source tuşuna basılı tutun ve çıkan gizli ekranın fotosunu çekin bide görelim smi amı cmi? ona göre alalım bizde..ama eğer o dediimi yaptıktan sonra orada c panel yazısı varsa samsungun allah belasını versin yuh diyorum yane!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

yaw niye inatla herkes monitörün arkasındaki stickerı çekiyor? s panel aldım diyenler size ne diyoruz; monitörün arkasındaki kapağı çıkarın kabloların girdiği yerde bir sticker var oraya bakın ve onun fotosunu çekin, hatta bide tam emin olmak için contrast ve brightness'ı sıfıra indirin menuye gelin source tuşuna basılı tutun ve çıkan gizli ekranın fotosunu çekin bide görelim smi amı cmi? ona göre alalım bizde..ama eğer o dediimi yaptıktan sonra orada c panel yazısı varsa samsungun allah belasını versin yuh diyorum yane!!

+1 bu işte bi gariplik var. S panel falan değil bence onlar en azından gerçek S değil sonradan S sticker'ı yapıştırılmış olabilir, servis menüsündeki ibare de kaldırıldıysa anlamak da çok zor ne olduğunu. Cılkı çıktı artık bu işin, samsung da 226bw da bana uzak olsun

•  Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel
  • aman samsung 245 bwyi beklicem valla hem 1900*1200 hd hemde 24" tepkisi 5ms ama olsun artk..cılkı çıktı...baksana adamlar panel tipine 0 yazmışlar..bide 0 panel çıktı yane sıfır hiç bi b.ka yaramaz panel anlamında
  • endless arkadaşım haırlı olsun ancak servis menünde herkezde olduğu gibi gercekte yazması gereken samsung panel sendede yazmıyor bence zaten tüm araştırmacılar tarafından tercih edilen S panel olsaydı oraya yazılırdı gibi geliyor
  • bu yeni gelen ne olduğu belli olmayan panellerde backlight sorunu nasıl acaba?

bide sen git güney kore için bin tane askerini şehit ver korede adamlar sana dandik mal yollasın nankör herifler
  • quote:

Orjinalden alıntı: memocan

bu yeni gelen ne olduğu belli olmayan panellerde backlight sorunu nasıl acaba?

bide sen git güney kore için bin tane askerini şehit ver korede adamlar sana dandik mal yollasın nankör herifler

+70milyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

aman samsung 245 bwyi beklicem valla hem 1900*1200 hd hemde 24" tepkisi 5ms ama olsun artk..cılkı çıktı...baksana adamlar panel tipine 0 yazmışlar..bide 0 panel çıktı yane sıfır hiç bi b.ka yaramaz panel anlamında

• quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

endless arkadaşım hayırlı olsun ancak servis menünde herkezde olduğu gibi gercekte yazması gereken samsung panel sendede yazmıyor bence zaten tüm araştırmacılar tarafından tercih edilen S panel olsaydı oraya yazılırdı gibi geliyor

Teşekkür ederim kaan84 açıkçası bende öyle düşünüyorum.

Fakat 225BW mi satıp bunu aldım renk kalibrasyonu çok daha iyi.

Hangi panel olduğu konusunda benimde bir fikrim yok.

Fakat belli bir süre sonra hangi panel olduğu ortaya çıkacaktır.

Fakat A veya C veya daha kötü bir panel olup S gibi sunulmaya çalışılmış ise bence kimse almasın ben mecbur olduğum için bu monitörü seçtim çokta memnunum açıkçası ama bu politikayı desteklememek gerekiyor özelliklede bizim gibi bilinçli kullanıcıların ..

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: endless

S panel Trükiye'de bulunmakta bugün aldığım monitör S paneldi.

Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel

iyi de nerden aldın yazsaydın yoksa şakamı

bak şakaymış işte S dediler CCCCCC çıktı yuh artık ya
    kime neye güveneceğiz bu tam bir suç aslında tüketiciyi dolandırmak değilde ne bu..

• Ya bırakın arkadaşlar boşverin başka monitör alın, ben gittim aldım başka bir monitör rahatım paneli maneli takmadan aldım kullanıyorum. 19" wide aldım bu arada. 2 sene sonra bir 24" alıcam fiyatlar makul seviyeye inince. 22" e de o kadar para verilmez, full hd değil bişi değil.
  • ztn c panel olduğu yapıldığı yer olan tianjin(çin)'den belli. s paneller doğu avrupa ülkelerinde üretiliyo. Türk distribütörler saolsun çinden getirsinler bütün malları bide kandırsınlar chei mei panel değilde s panel diye hahah.
  • Ohooo bu iş çığrından çıktı yahu.
  • Türk tüketicisinin tepki vermemesinden dolayı onları enayi yerine koyan üreticilere
  • Bu A panel S panel C panel oLayi sadece Samsung'ta mi var???

Yani sirf samsungta varsa suça ortak olan kisilerde distribitörler oluyor. Bilmeden getirdiklerini pek sanmam ucuza alip ayni fiyata satmak işlerine geliyordur.

Teknolojiyi kullanarak dolandiricilik gibi birşey bu sanirim.
    Bu konuyu bugün gördüm. 226bw hakkında bilgi edineyim derken bir de A S C paneller cikti karşima.

Turkiye de kac kullanici forumlara girip bilgi ediniyorki.
    Bilgi edinse kac kisinin bu A S C olayindan haberi var.

İşin kolayini bulmuşlar kendi milletini dollandiriyorlar.

iNsaLLah diger monitor firmalarinda da bole panel karmasasi yoktur ya da samsung u ornek almazlar.

Monitor almak sorun ekran karti almak sorun uydu karti secebilmek sorun.

SaygiLarimLa BkB :)
  • Araştırman İçin Teşekkürler.
  • saol ya :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

endless arkadaşım hayırlı olsun ancak servis menünde herkezde olduğu gibi gercekte yazması gereken samsung panel sendede yazmıyor bence zaten tüm araştırmacılar tarafından tercih edilen S panel olsaydı oraya yazılırdı gibi geliyor

Teşekkür ederim kaan84 açıkçası bende öyle düşünüyorum.

Fakat 225BW mi satıp bunu aldım renk kalibrasyonu çok daha iyi.

Hangi panel olduğu konusunda benimde bir fikrim yok.

Fakat belli bir süre sonra hangi panel olduğu ortaya çıkacaktır.

Fakat A veya C veya daha kötü bir panel olup S gibi sunulmaya çalışılmış ise bence kimse almasın ben mecbur olduğum için bu monitörü seçtim çokta memnunum açıkçası ama bu politikayı desteklememek gerekiyor özelliklede bizim gibi bilinçli kullanıcıların ..

bende vatandan aldım s panel benimde gizli servisde aynı gözüküyor. Kont bilgisayarın getirttiği bütün 226bw ler aynı beyler herkezin dikkatine kont'un getirdikleri zaten china malı ve arkasında s panel etiketi var ama hiçbirşey gözükmüyor tüketici ancak bukadar iyi kandırılabilir bravo samsung bidaha samsung ürünü alırsam cümlealem.....

• ya ha çin ha tayvan
    sosyal ve ekonomik olarak çin daha güçlü bir ülke tayvan olsa içiniz yanmayacak mı yani
    boşverin bence mis gibi bendede C panel var babalar gibi kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.