Şimdi Ara

Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • belki 5 yıl monitore baksam goremeyeceğim kusurlrı monitoru almadan bilmek pekde akıllıca değil ama yine de okuyorum işte forumları ne hıkmetse
  • Herkes aralarında fark falan yok diyor ama aralarında az bir fark vardır .S panelin 1000:1 bir A panelin 1000 : 1 ve C panelin ise 1000:1 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 1 Ekim 2007; 21:27:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

Herkes aralarında fark falan yok diyor var arkadaşlar var bunların aralarındaki en büyük fark Kontrast oranlarıdır.S panelin 1000:1 bir A panelin 1000 : 1 ve C panelin ise 700:1 dir.

işte onun için bazı samsung siteleri daha once vermiştim ornekleriin sitelerine kontrast değerlerini 700:1 yazmışlar.bizim tr sitesinde 1000:1 yazıyor ama ne kadar doğru tartışılır.
  • CMO kendi sitesinde söylüyor zaten 1000:1 diye http://www.cmo.com.tw/opencms/cmo/products/monitor/products_monitor_M220Z1_L05.html?__locale=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 1 Ekim 2007; 21:26:33 >
  • Hocam dur bi dakika burada yanlış bilgi verme hemen panel yanlısı gördüm seni... şimdi burada SAMSUNG un ayııbı büyük o bir gerçek, bunun üstüne "C" paneli üreten CHİ MEİ firması ürettiği monitörlerin kodlarına göre siteye yazmış haliyle bu da kullanıcılarının kafasını karıştırıyor..........

yoksa 300 farklık bi contrast oranı yenilir yutulur cinsten deil ama durum böyle deil şimdi açıklayacağım.........

CHE MEİ nin 22" wide adı altında ürettiği 3 monitör paneli mevcut

1)M220Z1-L03

SEMİZ arkadaşımın verdiği bu kod adlı paneller CHE MEİ nin kendi ürettiği monitörlerde kullandığı paneller bu monitörler sadece avustralyada satılıyor ve 226bw ile uzaktan yakından alakası yok.

2) M220Z2-L01

Bu kod ada sahip paneller ise CHİ MEİ firmasının yeni LED aydınlatmalı monitörlerinde kullanmaya başlayacağı paneller zaten %100 gamut oranı ile ne kadar başarlılı olacağı belli oluyor....LİNKİ burada bakabilirsiniz

http://www.cmo.com.tw/opencms/cmo/products/monitor/products_monitor_M220Z2_L01.html?__locale=en

3)M220Z1-L05

Bu panel 226bw de kullanılan panel ve 1000:1 kontrast oranına sahip benim gibi C panele sahip olanlar monitörünüz menüsünden bakıp kodu doğrulayabilirsiniz LİNKİ burada

http://www.cmo.com.tw/opencms/cmo/products/monitor/products_monitor_M220Z1_L05.html?__locale=en

bu panel mevzuları bitsin artık 3 panel arasında fark çok az sadece C ve A panelde calibrasyon doğru deil(bu düzeltitliyor) ve backlight S e göre daha fazla bu kadar...

• japonozan11 doğru söylüyor ben yanlış koda bakmışım, japonozan11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 1 Ekim 2007; 21:28:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

japonozan11 doğru söylüyor ben yanlış koda bakmışım, japonozan11

rica ederim abi ama buradan bizi bu kadar uğraştırdığı ve 50-60 sayfa konşturduu için panel mevzusu adına SAMSUNG A

• Ben hepsiburada dan aldım s panel etiket de normal kabarık şişik değil yani ayrıca saçma tartışma konusu bu 226bw nin ölüsü yeter diğerlerine
    3 çeşit panel varmış yokmuş bilmemne görüntüye bakın boşverin paneli falan 226bw hertürlü hepsini tokatlamıştır almayanda almasın gitsin philips alsın
    sonra pişman olsun
  • SONUÇ: demekki samsung 226BW almayacagız her an mayına basabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedycihan

Ben hepsiburada dan aldım s panel etiket de normal kabarık şişik değil yani ayrıca saçma tartışma konusu bu 226bw nin ölüsü yeter diğerlerine
    3 çeşit panel varmış yokmuş bilmemne görüntüye bakın boşverin paneli falan 226bw hertürlü hepsini tokatlamıştır almayanda almasın gitsin philips alsın
    sonra pişman olsun

Kardeşim helal olsun.
    Forumda ince detaylara öyle bir dalınıyor ki, sonra onun ince detay olduğu unutulup, ürüne ambargo koymaya kadar gidiyor.
    Bugün aldım eksa bilgisayar'dan, arkasında s panel yazıyo. özellikleri şu şekilde:

Scaler-MCU: Genesis
    Version: M-ME22W0BAA-1002
    Checksum: 87AA

panelinin ne olduğu umrumda değil, monitör canavar! nazar değmesin

"endless" isimli arkadaşın monitörünün s panel olmadığına inananlar için (bu arada, arkadaşla monitör kodlarımız aynı.)...:

This thread has extensive information on identifying what kind of a panel you have based on the information consumers do have access to without opening the monitor. My secret menu version number is M-ME22W0BAA-1002. According to this thread monitors with this version number have LTM220M1 L01 listed on the inside of the monitor. And LTM220M1 L01 is definitely an S-Panel version number.

Kaynak:http://209.85.135.104/search?q=cache:PXoE9kYNlVAJ:forums.guru3d.com/showthread.php%3Fthreadid%3D236787+samsung+226bw+M-ME22W0BAA-1002&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 15 Ekim 2007; 16:06:01 >

• Bullet bende aynı exa dan aldım ve senin yazdığın şekilde benimkide... Çok güzel bir monütör. Xbox ımıda bağladım süper. Özellikle Magiccolor özelliği çok iyi... Yanlız xbox'u bir türlü dvi dan bağlıyamadım. Neyse bu buranın konusu değil...
  • arkadaşlar bende bugün aldım mönitör ü benimki ne panel?

version: M-ME22H0CDB - 1001
    checksum: 7A37

arkasında s panel diye yazmıyor.
  • merhaba ctesi günü 2232bw aldım
    gizli menüye girdim
    anladığım kadarıyla c panel.
    herşeyi iyi.ses yok.
    backlight var sadece o da nasıl giderilir. bilmiyorum.
    ben memnun kaldım.

scale mcu= MSTAR
    version = M-PE22B0CDA-1005

Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.