Şimdi Ara

Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi kontun mdeya ilişkiler sorumlusuna mail attım durumu açıkladım dedim bütün forum siteleri durumdan haberdar tüketici kandırma politikanız burda sonlanmıştır bütün internet siteleri ve medyada dahil heryerde bu durum dile getirilmekte şuanda kandırıldım enayi yerine kondum ciddiden yaaaa zoruma gitti şimdi ggazetelere gönderiom mailleri .... kontu... ismini çıkarcam bende senin ....
  • Ya arkadaşlar bir söz vardır; ölüyü fazla kurcalarsan ya zı.ar, ya da os..rur diye... Yaptığınız şeylere bir bakın ya; monitörün ayarlarını kıs falanca tuşa bas, sihirli kelimeleri söyle, karşına bir aksakallı amca çıkacak sana paneli söyleyecek, panelin türünü monitöre gir bir bak.... bir de ne gör???? renkler gerçekteki gibi değillllll vah vah vaaaaaahhhhh.
    Bende c var gayette optimal bir monitör... 1300 dolar verip benq mu alaydım???? yok işte piyasada daha uygunu... bekle bekle nereye kadar...
  • kim hortlattı yine
  • arkadaşlar bende bu konuda araştırdım ve gold olsun eksa olsun bu firmalardaki arkadaşlarım izni ile monitorlere baktım hepsi aynı arkada hepsi sanki sonradan yazılmış bir S harfi var ve gizli menüde ise PANEL INFO ibaresi gizlenmiş sanki birşeyler saklanıyormuş gibi. bende aşağıya koyacağım yazıyı samsung firmasına şikayet olarak attım bu olayı sizlerde bence proresto etmelisiniz. şikayet için linkide koyuyorum aşagıya

Ben bilgisayar eğitimi veren matematik mühendisiyim Samsung markasına güvenen birisi olarak evimde samsung lcd tv kullanıyorum ve memnunum bununla birlikte samsung monitor almayı düşünüyordum ancak 226BW modelini araştırdığımda gördümki türkiyede bu monitorler S,A ve C panel olarak getirilmiş monitorü edinmek isteyen kişiler S panelin daha iyi oldugunu düşünerek onu almak istediler. Bu panel var yok tartışmaları esnasında türkiyede daha cok A panel oldugu ortaya cıkınca yeni gelen panellerde paneller arkasındaki stiker üzerindeki yazının sonradan elle S panel yazısına dönüştüğü ve hatta monitor bilgilerinin bulundugu menüdende bu bilgi gizlenmişoldugu anlaşılmıştır. Firmalar S panel satıyoruz diye insanları kandırıp daha fazla para talep eder hale geldiler. Monitorü almak isteyen yüzlerce kişinin kandırılmasına sebep olunmuştur. Bende kendime bu monitorü gönül rahatlığı ile almak istiyordum ancak bu gelişmeler ışıgında almaktan vazgeçtiğimi üzülerek bildiriyorum. Internetteki birçok forumdada insanların kafası karısık ve almaktan vazgeçtiler.Aşağıda size bunun çekilmiş iki örnek resmini gönderiyorum ve bunları firmalarda araştırdığımda kendimde gördüm. Bize bu keşmekeşi yarattığı için Samsung firmasını kınıyorum. Biz tüketicelere en kısa zamanda bunun düzeltileceğinin bilgisini umarım vereceksinizdir. Saygılarımla.......

link:http://www.samsung.com/tr/AboutSAMSUNG/index.htm

sayfanın sol alt köşesinde bize ulasın var ordan mail atılıyor

• Valla bende mail yolladım samsung türkiyeye..Bana cevap olarak konuyla ilgili olarak kont ile irtibata geçmemi yazdılar !!!
  • kont ile degil sanirim koyuncu ile olacak nitekim bende ayni cevabi aldim
  • Gerçekten öyle ise mahkemeye vermek lazım kontu ya da koyuncuyu. Yazıklar olsun kendi vatandaşlarına bile saygısı yok bunların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless

S panel Trükiye'de bulunmakta bugün aldığım monitör S paneldi.

Samsung 226bw A panel vs S panel + C panel

aynı kod bendeki monütördede var ama sonrasında s veya a-c diye belirtilmemiş
  • Ben aldım Z paenl çıktı şimdi nedecez bakalım....Aama cillop gibi cihaz Allah varrrr...
  • geniş bilgi için büroteknik firmasından bilgi alabilirsiniz ,samsung ürünlerinde uzmanlar
    www.buroteknik.com
  • samsungu tercih etmememin nedenlerinden biri de bu ms sürelerinden tutun renk istatistiklerine kadar.Nerede samsungları görsem ve yanlarında düşük özellikli bir lcd hep kafam karışırdı demek bundanmış.Hp tercihiniz olabilir güzel monitörler üretiyor.
  • A panel kullanıyorum İlk partide almıştım. Hiç bir sorun yok Çok memnunum s panel"e İyi diyorlar ama bende hepsi yakın birbirine.
  • bugün samsung 226bw monitör aldım ama arkasında hangi panel olduğu yazmıyo.böyle oldunca C panel mi oluyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king45 -- 17 Eylül 2007; 16:08:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: king45

bugün samsung 226bw monitör aldım ama arkasında hangi panel olduğu yazmıyo.böyle oldunca C panel mi oluyo?

hangi panel oldugu belli deyil bence en iyisini yapmışsın arkasında hiç birşey yazmayanı almakla böylece panel konusunda kendini yiyip bitirmeyeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

quote:

Orjinalden alıntı: king45

bugün samsung 226bw monitör aldım ama arkasında hangi panel olduğu yazmıyo.böyle oldunca C panel mi oluyo?

hangi panel oldugu belli deyil bence en iyisini yapmışsın arkasında hiç birşey yazmayanı almakla böylece panel konusunda kendini yiyip bitirmeyeceksin.

kont bilişim etiketi var kutunun üzerinde.
  • Arkadaslar bu sadece Turkiyeye ozgu bir olay degil.

Su an bu monitorun en cok satildigi yerlerden biri olan Neweggde yeni panel alanlarin cogu A veya C panel almis. Ustelik olu pikselle karsilasan epey insan var.

Samsung adli firmanin su anda yaptigi alenen musteriyi ALDATMAK. Bu durum mahkemeye giderse firma saglam ceza alabilir. Ozellikle test eden kisilere gondererek ad yaptiktan sonra kullanicilara dusuk seviye bir urun sunmak, ustelik talbebi karsilamak icin yeni ve daha da dusuk panelleri piyasaya ayni etiketle surmek kadar adice bir davranis yok.

Gecen ben de sorup S panelle karsilasinca sasirmistim. Tabi sonra isin ne oldugu ortaya cikti, artik A panel bile bulmak guclesmis, C panel ve asagisini da etiket degistirerek S adi altinda satiyorlar. Bu artik tuketici ile dalga gecmekten baska birsey degil. Sadece standart disi urun uretilmiyor satildigi icin bunlar S olarak ETIKETLENIYOR.

Bundan 3 ay kadar once ben de heveslenmistim bu monitoru almak icin ama su gerizekali panel politikasindan dolayi vazgectim. Bundan sonra da satilmaya baslanip uzerinden birkac ay gectikten sonra ayni panel halen satilmiyorsa Samsungla hicbir isim olmaz.

• benim monitör c panel genel olarak memnunum ama backligt can sıkıcı daha iyi olabilirdi
  • Bu panel mevzusu canımı o kadar sıktı ki ayırttığım monitörü arayıp almayacağımı söyledim.579 ytl gibi bir fiyat sunmuşlardı üstelik.Benq FP94VW aldım ve gayet memnunum.
  • bırakın panel tartışmalarını sizin gibilerine ne denir artık..Kafasına takmayan bir insan için s c a farketmiyor bunları geçin evlatlarım diğer firmalarda boyle bişey olmadığının garantisini de kim veriyor ki
  • Herkes aralarında fark falan yok diyor var arkadaşlar var bunların aralarındaki en büyük fark Kontrast oranlarıdır.S panelin 1000:1 bir A panelin 1000 : 1 ve C panelin ise 700:1 dir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.