Şimdi Ara

Samsung 23'' S23A550H Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
20.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten açıklamalarındada yazıyormuş film hakkında magic angle diye bir özellik varmış aslında benim ihtiyacım olan monitor bu imiş
    umarım değiştiririm buna
  • magic angle biraz beklediğiniz gibi olmayacak haberiniz olsun bakış açına göre ayarlıyorsıun seçeneklerden ve diğer açılardan bakınca renkler çok ta iyi görünmüyor bu seferde :(
  • ben bunu otomatik birşey sanıyordum birde bunun ayağı öne baya bir eğiliyormu yani monitor öne yatıyormu atıyorum 60 ila 90 derece arasında kullanılabilirmi
  • bende bu monitörü düşünüyorum şu anda vatanda 460 tl indirimli hali

lg 2360vp ile arasındaki fark 2m sanie tepkime süresi ile samsung önde benim için fakat bu monitörde ghosting var diyorsunuz kullanıcı olarak lg kullananlar ghosting sorunu yok ne dersiniz kararsızım hangisi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

bende bu monitörü düşünüyorum şu anda vatanda 460 tl indirimli hali

lg 2360vp ile arasındaki fark 2m sanie tepkime süresi ile samsung önde benim için fakat bu monitörde ghosting var diyorsunuz kullanıcı olarak lg kullananlar ghosting sorunu yok ne dersiniz kararsızım hangisi sizce

Monitörde ghosting yoktur. Ghost var denilen durum pes fifa gibi futbol oyunlarına özgü bir sorun (futbol oyunlarına özgü temel bir sorundur diğer monitörlerde de aynı sorunlar vardır.) olup bu durumda sadece futbolcu isimlerindeki durumdan ibaret bir unsurdur ki bunu görmekte pek kolay değildir.
  • Arkadaslar ürünü bugun aldım hdmi kablo ıle taktım fakat ayarlarından hdmi siyahlık düzeyi kapalı. onu nasıl aktif hale getırıcez yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1404

Arkadaslar ürünü bugun aldım hdmi kablo ıle taktım fakat ayarlarından hdmi siyahlık düzeyi kapalı. onu nasıl aktif hale getırıcez yardımcı olursanız sevinirim..

Eco modun yada mega dinamik kontrastın açıktır onları kapatıp deneyiniz.
  • eco mod kapalı fakat mega dinamik kontrastı bulamadım
  • mrb arkadaşlar,bende monitörü alalı 4 gün oluyor işlerimden dolayı pek inceleme fırsatı bulamadım birtakım çözemedigim sorunlarım olucak mesela HDMI siyahlık düzeyi bende de kapalı birçok yöntem denedim olmadı magic angle bölümündeki ayarlar şu şekilde
    Magic angle: kapalı
    Magic Bright : Kişisel
    Magic color:Kapalı
    Bunlar olması gerektigi gibimi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

mrb arkadaşlar,bende monitörü alalı 4 gün oluyor işlerimden dolayı pek inceleme fırsatı bulamadım birtakım çözemedigim sorunlarım olucak mesela HDMI siyahlık düzeyi bende de kapalı birçok yöntem denedim olmadı magic angle bölümündeki ayarlar şu şekilde
    Magic angle: kapalı
    Magic Bright : Kişisel
    Magic color:Kapalı
    Bunlar olması gerektigi gibimi acaba ?

Eco mod , mega dinamik kontrast , tree saved (ağaç kurtarma) ayarlarınizi kontrol edınız . Acıksa kapatiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo666 -- 3 Şubat 2012; 20:13:42 >
  • hepsi kapalı baktım tek tek HDMI-HDMI ile baglantı var bu işin içinden çıkamıcam galiba ilginize teşekkürler yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tharkaho -- 4 Şubat 2012; 1:21:33 >
  • Aslında çok zor bir ayar olmadığını hatırlıyorum. Bir şeylerin açık kalmasından dolayı kapanıyordu hdmi siyahlık düzeyi o menü ismini tam olarak hatırlıyamıyorum menüleri kurcalarsanız mutlaka bulacaksınız.
  • evet haklısınız çok zor bir şey değil dün akşam biraz ugraştıktan sonra sorunu çözdüm ekran kartı ayarıyla ilgili ufak bir degişiklik yapınca HDMI siyhlık düzeyi aktif hale geldi,nasıl geldiğini belirteyim belki başkalarına yardımcı olur benim ekran kartım AMD ATI radeon
    6790,yani AMD vısıon engine control center-Dijital Flat Panellerim- Piksel seçimi ve RGB 4.4.4 Piksel seçimi sınırlı RGB veya tam RGB seçince düzeliyor.
  • bende alalı yaklaşık 2 hafta olucak maşşallah çok güzel samsung yapmış abi vatan ı bekleyin indirimde alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

bende alalı yaklaşık 2 hafta olucak maşşallah çok güzel samsung yapmış abi vatan ı bekleyin indirimde alın

Valla yorumları okuduktan sonra ben de almayı düşünüyorum. Fakat vatan indirimini beklemeye hiç gerek yok Bkz:

http://www.netsiparis.com/detay/40061275175/SAMSUNG-S23A550H-23-LED-2MS-SIYAH-GENIS-HDMI

• Arkadaşlar bende bu monitörden aldım fakat ekranındaki ambalajı çıkartmaya kıyamadım bu ambalaj bir problem yaratırmı ekranda.Cevaplarınızı bekliyorum. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiv

Arkadaşlar bende bu monitörden aldım fakat ekranındaki ambalajı çıkartmaya kıyamadım bu ambalaj bir problem yaratırmı ekranda.Cevaplarınızı bekliyorum. .

Hocam ekranı tam kaplayan değil demi dediğiniz?.Anladığım kadarıyla çerçeve kısmının jelatini.Ondan sorun çıkmaz.Bu arada monitör hayırlı olsun.Beğendiniz mi?
  • Daha önce lcd kullandım fakat bu başka renkler canlı ve parlak 23' ve full hd olması ayrı bir güzellikmiş.Aldığınızda hdmi ve analog bağlantıları geliyor benim ekran kartında hdmi olmadığı için ben dvi-hdmi kablosu aldım onunla kullanıyorum gayet güzel film izlemediğim zamanlarda eco ışık özelliğini açıyorum kendisini ona göre ayarlıyor.
  • quote:

Daha önce lcd kullandım fakat bu başka renkler canlı ve parlak 23' ve full hd olması ayrı bir güzellikmiş.Aldığınızda hdmi ve analog bağlantıları geliyor benim ekran kartında hdmi olmadığı için ben dvi-hdmi kablosu aldım onunla kullanıyorum gayet güzel film izlemediğim zamanlarda eco ışık özelliğini açıyorum kendisini ona göre ayarlıyor.

Kutunun içinden HDMI bağlantı için kablo çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Daha önce lcd kullandım fakat bu başka renkler canlı ve parlak 23' ve full hd olması ayrı bir güzellikmiş.Aldığınızda hdmi ve analog bağlantıları geliyor benim ekran kartında hdmi olmadığı için ben dvi-hdmi kablosu aldım onunla kullanıyorum gayet güzel film izlemediğim zamanlarda eco ışık özelliğini açıyorum kendisini ona göre ayarlıyor.

Kutunun içinden HDMI bağlantı için kablo çıkıyor mu?

Hayir. . .cogu uretici firma hdmi kabloyu kutu icerigine eklemiyor bana su ana kadar hic denk gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.