Şimdi Ara

Samsung 23'' S23A550H Kullanıcı İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
20.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voodoo666

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

srdrpeker hdcp normal filmleri engellemez rahat ol

Benim de hp 2311gt faciasından sonra arayışa girdim ve iade edeceğim. alternatiflerimden biri de bu model. Bir de lg ve philips in bundan bir miktar daha yüksek fiyata satılan modelleri var.

Beklediğim özellikler.

-Kaliteli renkler
    -Hızlı tepki süresi. Sanırım bu monitör bu açıdan biraz sorunlu ama çok çok hızlı olmasına gerek yok.
    -Backlight problemi olmaması. Yukarda biri resim koymuş. Masaüstü deseni mi o Herkeste böyle mi?
    -Mat ekran. Yeni aldığım hp ne mat ne parlak ama rahatlıkla kendimi görüyorum aydınlık ortamda.
    -Dvi şart değil. ama mutlaka herhangi bir digital giriş (hdmi-dp-dvi) olsun.

+ HD kalitesindeki görüntülerde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.Monitörün en önemli artılarından biri canlı renkler ve görüntü kalitesi.
    + 2ms(gtg) tepki süresine sahip bundan daha iyi olanları varsa fiyatları 1000 tl civarında view sonic 1ms tepki süresinde bir monitör üretmişti yanlış hatırlamıyorsam.
    + BLB sorunu için bir resim çekmeyi düşünüyordum fakat o görüntüyü yakalayabilmek için uygun bir ortam olması gerekiyor ve o anı bir türlü yakalayamadım monitörün bulunduğu konumdan dolayı.Yukarıdaki arkadaşın göndermiş olduğu resim arkadaşa özgü bir durumdur bende o şekilde değil.(Bana windows teması gibi geldi)
    + Mat ekrana sahip ve ayna niyetine saçınızı başınızı düzeltemezsiniz :). Gölgeniz yansırsa onu bilemem :)
    - Dvi bağlantı girişleri yoktur bir hdmi ve birde analog girişi vardır.Monitörün eksi yönlerinden biri girişlerinin yetersiz olması.

Açıkcası fiyatına göre oldukça iyi bir monitör olduğunu düşünüyorum yazılanlar sizi tatmin etmiyorsa gidip canlı görmenizi öneririm kesinlikle.

Tek hdmi benim için yeterli zaten dvi-hdmi kablom da var. Mat ekran dediğim eski lcd monitörlerin ipeksi mat bir yüzeyi olurdu onun gibi olsun istiyorum. Şimdiki hp monitörüm laptoplar gibi tamamen parlak değil ama yansıma yapıyor aydınlıkta. Maliyetten kısmak için film tabakasıyla kaplamamışlar.

paintte siyah bir resim üretip tam ekran görüntülersen backlight hakkında da fikrimiz olur. Yalnız resmin üstünde fare imleci de olsun. Ekran simsiyah olunca dinamik kontast devreye giriyor. Eğer backlight progblemi de yoksa vatanın bir sonraki indiriminde ürünü alacağım.

• dün verdim siparişi bakalım yarın bende sanırım.. 2232bw kullanıyordum bundan sonra nasıl olacak bakalım bu monıtor..bluraylarde beni tatmin etsin yeter..ilerisi icinde konsollarda isimi gorurse benim icin tamdır.. 2 adet çıkışın olmas bile yeterli bana.. ozelliklere bakılınca gercekden verdigim fiyatı ediyor sanırım..vatandan aldım indirimle kargo dahil 460a geldi..Yorumlarımı yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 27 Şubat 2012; 16:38:57 >
  • ürün oyunlarda ve filmlerde oldukça iyi arkadaşlar, bu ücrete alınabilicek en iyi monitörlerden, alan arkadaşlara hayırlısı olsun güle güle kullansınlar almayı düşünenlere de tavsiye ediyorum.
  • merhaba arkadaşlar..monitorun renk ve parlaklık ayarlarını yapamadım ben..elle giremiyorum kapalı gozukuyor..bilgisayardan kendi programlarıylamı yapmam lazım acaba?=
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

dün verdim siparişi bakalım yarın bende sanırım.. 2232bw kullanıyordum bundan sonra nasıl olacak bakalım bu monıtor..bluraylarde beni tatmin etsin yeter..ilerisi icinde konsollarda isimi gorurse benim icin tamdır.. 2 adet çıkışın olmas bile yeterli bana.. ozelliklere bakılınca gercekden verdigim fiyatı ediyor sanırım..vatandan aldım indirimle kargo dahil 460a geldi..Yorumlarımı yazarım..

Hocam merhabalar, bende yıllardır 2232bw kullanıyorum, artık cızır cızır sesler falan gelmeye başladı.. Sanırım ömrünü tüketti benim emektar monitor.. Bende bugün sağa sola bakmaya başladım yeni bir ekran için, siz de aynı durumdasınız ve almışsınız sanırım bunu, karşılaştırdığınız zaman arada çok fark varmı hocam görüntü kalitesi olarak? Sizi memnun ettimi aldığınız monitör? İnidirmli aldım demişsiniz, vatanda indirimmi var hocam bilgilendirirseniz bende almayı düşünüyorum bu monitorden..

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

dün verdim siparişi bakalım yarın bende sanırım.. 2232bw kullanıyordum bundan sonra nasıl olacak bakalım bu monıtor..bluraylarde beni tatmin etsin yeter..ilerisi icinde konsollarda isimi gorurse benim icin tamdır.. 2 adet çıkışın olmas bile yeterli bana.. ozelliklere bakılınca gercekden verdigim fiyatı ediyor sanırım..vatandan aldım indirimle kargo dahil 460a geldi..Yorumlarımı yazarım..

Hocam merhabalar, bende yıllardır 2232bw kullanıyorum, artık cızır cızır sesler falan gelmeye başladı.. Sanırım ömrünü tüketti benim emektar monitor.. Bende bugün sağa sola bakmaya başladım yeni bir ekran için, siz de aynı durumdasınız ve almışsınız sanırım bunu, karşılaştırdığınız zaman arada çok fark varmı hocam görüntü kalitesi olarak? Sizi memnun ettimi aldığınız monitör? İnidirmli aldım demişsiniz, vatanda indirimmi var hocam bilgilendirirseniz bende almayı düşünüyorum bu monitorden..

Merhaba dostum..Ben vatan ın haftasonu indirimini yakaladım 452'den aldım.. inceligi, teknolojisi, görüntü kalitesi kontrast oranı 1inc de olsa buyuklugu eco modları, full hd oluşu vs bayağı bi artısı var..ayaklığı şık, parlak nerden bakılırsa bakılsın net goruntu kararma yok..vallahi aklıma simdilik gelen bunlar dun geldi urun.. (: Ama kesınlıkle tavsıye ederm..2232bw de oyunda oynuyordum baya bi tatmin ediyorduki bu mega kontras 2ms led vs vs sen dusun nasıl olur acaba.. Bluray Avatar' denedim dun harikaydı gercekden goruntu kalitesi ki daha arkadaşların verdigi hicbi ayarı yapmadıgım halde kendı orjinal ayarlarıyla..
    Saygılar

• quote:

quote:

quote:

Merhaba dostum..Ben vatan ın haftasonu indirimini yakaladım 452'den aldım.. inceligi, teknolojisi, görüntü kalitesi kontrast oranı 1inc de olsa buyuklugu eco modları, full hd oluşu vs bayağı bi artısı var..ayaklığı şık, parlak nerden bakılırsa bakılsın net goruntu kararma yok..vallahi aklıma simdilik gelen bunlar dun geldi urun.. (: Ama kesınlıkle tavsıye ederm..2232bw de oyunda oynuyordum baya bi tatmin ediyorduki bu mega kontras 2ms led vs vs sen dusun nasıl olur acaba.. Bluray Avatar' denedim dun harikaydı gercekden goruntu kalitesi ki daha arkadaşların verdigi hicbi ayarı yapmadıgım halde kendı orjinal ayarlarıyla..
    Saygılar

Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için.. Bu fiyatlara FULL HD + 3D görüntü sağlayan monitörlerde var sanırım, HP'nin falan.. Acaba hangisini seçmek mantıklı olur

• HP'nin duydum o uygun fiyatlı modellerini ama fazla araştırmadım..Samsungdan şaşmadım memnunda kaldım fazlasıyla.. Hp'nin modeli hem 5ms hem kontrastı daha kotu sanırım..tam ayrıntıların arkadaşlar daha iyi bilir..cerceveside hosuma gitmedi acıkcası.. :) Forumda dedigin hp 3d modelin incelemesi yorumları felan var incele bence.. bende 3d dusunuyordum ama ileride fiyatlar dusucek zaten 3d LED Tv alırım daha iyi olur dedim kendimce.. sonucta biraz beklerim hem fiyatlar duser hemde iyi bisey alırım alıp satmaktansa..
  • Bu monitörü bende aldım kampanyadan vatan bilgisayardan görüntü kalitesi şıklığı ve göze hoş gelen yapısıyla çok güzel bir ürün hiç bir ayarında değişiklik yapmadan oyunlarda ve film izlerken verdiği görüntü gerçekten etkileyici. Almayı düşünüyorsanız bu ayarda bundan daha iyisini görmedim.
  • Vatan hangi günlerde indirim yapıyor bu üründe?
  • quote:

Vatan hangi günlerde indirim yapıyor bu üründe?

haftasonları geçen hafta sonu vardı. bu hafta olmaz bir dahaki haftaya olur.
  • bütün kullanıcı arkadaşlara bir sorum var..

üründe kenarlardan, yukarıdan ve aşağıdan ışık sızması (backlight ) varmdır? var ise ne düzeyde?
  • Sırf bu üründe değil hemen hemen tüm ürünlerde %25 %20 karta göre değişken indirimleri oluyor..Bende uygun kart olmadığı için 452ye geldi yoksa 420 gibi bi rakama anlaşmalı kartlardan olsaydı gelecekti..

gunsnroses1 ; ben hicbiyerden ışık süzmesine denk gelmedim.. Simsiyah tam ekran bi resimde denedim ama şükür hicbi sıkıntı yok..ölü pixelde yok..Umarım bi sıkıntı cıkarmaz hicbi zaman..
  • Vatan'dan aldım diyelim, ölü piksel vs. çıkma olasılığı varmı bu cihazda? Çok eskide kaldım ben monitör olayında hiç takip etmedim senelerdirde..
  • Kendim sormadım vatan'a ama dediklerine göre forumda 1 ay ölü pixel garantisi veriyormuş vatan.. bende sıkıntı çıkmadı şükür..

..ama aklıma takılan şey; Vatan teşhir ürünü yollamaz dimi?kablolar vs sıfır gibi açtım ekranda sıfır jelatini herşeyi üstünde ama kutusunda kendi samsung un bandı kullanılmamış..gerçi açılmış başka bant yapışmış gibi bi iz de yok ama şeffaf koli bantıyla bantlı sekılde geldi..toz dahi yoktu ama aklıma da takılmadı degil..
  • Öyle birşey yapacaklarını zannetmiyorum şahsen.. Ama ben yinede mümkünse internetten değilde vatan'ın şubesinden gidip kendim almak isterim..
  • Buarada ben laptopa bağladığımda monitörü ve ses sistemini de kulaklık girişinden bağladığımda ses alamıyorum hiçbişekilde arkadaşlar.. neden yaparki boyle? hdmi kablodan vs kaynaklanma şansı varmı?gerci migrosdan 20tl civarı almıştım cok adi bi kabloda degil..:S nasıl ses alıcaz?
  • quote:

Vatan'dan aldım diyelim, ölü piksel vs. çıkma olasılığı varmı bu cihazda? Çok eskide kaldım ben monitör olayında hiç takip etmedim senelerdirde..

bence monitörü görerek ve test ederek alın yani vatanın internet mağzasından değilde bizzat vatan mağzasının kendisinden alın ayrıca ölü piksel olayını test ettrin öyle alın bunu testini yapıyorlar bilginize
  • Vatan samsung ürünlerinde ölü piksel garantisi veriyor birebir sordum öğrendim. Ben ürünü geçen hafta kampanyadan aldım pazar günü bana 423 Tl ye geldi. Ürüne ölü piksel ve ışık sızdırması testi yaptırdım. Hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım . Netten yapacağınız siparişlerde teşhir gelme olasılığı çok düşük sebebi ise bu ürün stoklarında bir hayli var netten sipariş verebilirsiniz bende mağazadan aldığımda kendi orj bandı yoktu ama rün hiç açılmamıştı bilginize.
  • hdmi den bağladığımda laptopu neden ses alamıyorum z623'den arkadaşlar bilgisi olan varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.