Şimdi Ara

Samsung 23'' S23A550H Kullanıcı İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
20.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bende aranıza katıldım, bugün aldım monitörü
  • ilk mesajda

- hdMİ Siyahlık Düzeyi : Düşük (Low) - Bu ayar kesinlikle bu şekilde ayarlanmalı.

olarak yazıyor fakat ben menüye girdiğim zaman ayarlara gelince HDMI Siyahlık Düzeyi'ni değiştiremiyorum yani o sekme aktif değil.. Napmam gerekiyor?
  • Aldım bende monıtoru analog ile baglı suan yarın hdmi kablo alacagım bir arkadasımdan.Ama renkler biraz garip geldi kullandıkca alışırım heralde
  • Ben HB'den peşin 540'a aldım şimdi Vatan'da 10 taksit 427 lira. Şaka gibi yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Ivan Drago

Aldım bende monıtoru analog ile baglı suan yarın hdmi kablo alacagım bir arkadasımdan.Ama renkler biraz garip geldi kullandıkca alışırım heralde

konu içerisinde yer alan ayarları yaptınız mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrking

quote:

Aldım bende monıtoru analog ile baglı suan yarın hdmi kablo alacagım bir arkadasımdan.Ama renkler biraz garip geldi kullandıkca alışırım heralde

yaptım o ayarlarda renkler çok parlak geldi özellikle mor ile mavi rengi zor ayırıyorum
  • quote:

quote:

quote:

yaptım o ayarlarda renkler çok parlak geldi özellikle mor ile mavi rengi zor ayırıyorum

mavileri morartmak bu ara moda heralde monitörlerde
  • HDMI Black Level'ı şimdi değiştirip LOW yaptım, renkler çok güzel oldu.. Arkadaşlar ben driver falan kurmadım, kurmak gerekir mi? Bana faydası olur mu?
  • Kafayı yicem ya, sabah herşey tamamdı, HDMI BLack Level sekmesi kendi kendine değiştirilebilir olmuştu.. Akşam yeni ekran kartı taktım HD6850 ve şimdi yine HDMI Black Level sekmesi gri, yani değiştiremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Kafayı yicem ya, sabah herşey tamamdı, HDMI BLack Level sekmesi kendi kendine değiştirilebilir olmuştu.. Akşam yeni ekran kartı taktım HD6850 ve şimdi yine HDMI Black Level sekmesi gri, yani değiştiremiyorum..

Amd sürücü yazılımını açın > Digital Flat Panellerim > Piksel biçimi > RGB 4:4:4 Piksel Biçimi PC Standartı olanı seçip uygulayınız. HDMİ Siyahlık düzeyi bu şekilde aktif hale gelmesi gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Benim vermiş olduğum ayarlar çok parlak geldiyse cnetin özel bir cihazla yapmış olduğu kalibrasyon ayarlarını bir arkadaş paylaşmıştı bu konuda sanırım 2.sayfadaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo666

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Kafayı yicem ya, sabah herşey tamamdı, HDMI BLack Level sekmesi kendi kendine değiştirilebilir olmuştu.. Akşam yeni ekran kartı taktım HD6850 ve şimdi yine HDMI Black Level sekmesi gri, yani değiştiremiyorum..

Amd sürücü yazılımını açın > Digital Flat Panellerim > Piksel biçimi > RGB 4:4:4 Piksel Biçimi PC Standartı olanı seçip uygulayınız. HDMİ Siyahlık düzeyi bu şekilde aktif hale gelmesi gerekiyor.

Evet hocam tam çözümü buymuş sorunun.. Teşekkürler.
  • M erhaba arkadaşlar benim sorunum hdmi kabloyla laptopa bagladıgımda ses sisteminden ses alamıyorum..Neden yaparki?Yardımcı olabilecek varmı?
  • HDMI ile bağladığında sesi monitöre veriyor bilgisayarın fakat ses çıkışı olmayınca sessiz kalıyo cihaz malum. Ses ayarlarından sesin gönderileceği yer olarak hoparlörlerini seçmelisin.
    Ben de sipariş verdim cumartesi günü, stokta kalmadı ve ürün takibinde göremiyorum ürünü. Sabah 9'da özellikle kalktım ve 1 saattir de telefonda sıra bekliyorum. En azından düşürdüm hattı... Müşteri servisi felaket ama 316 liraya alıyorum 10 taksitle, o da iyi birşey =) bir sorun olmaz da ürün gelirse izlenimlerimi iletirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iscaladon

HDMI ile bağladığında sesi monitöre veriyor bilgisayarın fakat ses çıkışı olmayınca sessiz kalıyo cihaz malum. Ses ayarlarından sesin gönderileceği yer olarak hoparlörlerini seçmelisin.
    Ben de sipariş verdim cumartesi günü, stokta kalmadı ve ürün takibinde göremiyorum ürünü. Sabah 9'da özellikle kalktım ve 1 saattir de telefonda sıra bekliyorum. En azından düşürdüm hattı... Müşteri servisi felaket ama 316 liraya alıyorum 10 taksitle, o da iyi birşey =) bir sorun olmaz da ürün gelirse izlenimlerimi iletirim.

Nerden aldınız 316 liraya acaba? İyi fiyatmış gerçekten.
  • vatan'dan aldım kampanyayla bonus'a 316 mı 319 mu ne oluyo 10 taksit. kargo dahil mi bilemiyorum ama.
    edit:316 oluyormuş 5 taksitle almışım ama 10 taksite de aynı fiyat vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iscaladon -- 13 Mart 2012; 13:28:32 >
  • hallettim dun gece ses olayını sukur.. (:
    Ama bence yanlışın var yada vatandakiler yanlış yaptı fiyatlandırma olarak sana.. 412 sanırım en indirimli fiyatı bu monıtorun.. Oyleydi ki 100 lira daha duserek vereceklerini sanmam. he teşhir ürünüyse bilemem.. Hayırlı olsun
  • quote:

vatan'dan aldım kampanyayla bonus'a 316 mı 319 mu ne oluyo 10 taksit. kargo dahil mi bilemiyorum ama.

Sizin dediğiniz bu model bence:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s22a350h-215-s22a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58907

Aklınızda yanlış kalmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

vatan'dan aldım kampanyayla bonus'a 316 mı 319 mu ne oluyo 10 taksit. kargo dahil mi bilemiyorum ama.

Sizin dediğiniz bu model bence:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s22a350h-215-s22a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58907

Aklınızda yanlış kalmış olabilir.

+1 Ben de şaşırdım fiyatı görünce o yüzden sordum.

• Samsung S23A550H Bu monitörü almayı planlıyorum, alan arkadaşlardan ricam karanlık ortamdaki siyah ekran fotoğrafını çekip yollayabilirlermi siyah dengesinin nasıl olduğunu görmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.