Şimdi Ara

Samsung 2333t ve ucuz IPS Panel önerisi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
1
Favori
39.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyourm best buy kapanacak ama orda çalışanların mı haberi yok nedir anlamadım gerçekten :)

Birisi toplu sipariş şeklinde vermiş valla bizi bilemem ama o kişiye yazık olur öyle olursa adam mutlaka gelecek yakın zamanda dedi kapatmadan getirirler bir de bu fiyat züerinden indirime giderlerse ne muhteşem olur :) iki tane alınır :)
  • bilmiyorum daha önce verildi mi göremedim ama bu konuyla ilgili resimler konulmuş, kaynak verilmemiş.. daha çok kişininin ulaşabilmesi paylaşma gereği duydum..

http://www.hardwareluxx.de/community/f111/samsung-2333t-23-full-hd-pva-panel-4-000-1-statischer-kontrast-150-euro-765800.html
  • hepsiburada ya bu ürün gelmiş.
    bekleyenlerin dikkatine... ama fiyat biraz yüksek artık...

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productid=bd56639&categoryid=986#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 25 Şubat 2011; 17:55:42 >
  • bugün bazı yerlere gittim 2333t yok. INCA 23" dvi var gibiydi oda yokmuş. bu arada inca 23" dvi de çok güzel ve yorumlar pozitif.

her neyse yine bulamazsam 2333tyi TR(netsiparis) den getirtecem hem dahada ucuz.
  • Dediğim gibi best buy da teşhir ürünü olarak var fakat onu satmıyorlar ürünü getirecez diyorlar ve etiket fiyatı 340 ben bekeleyceğim ama oyunda oynayacağım için INCA ile arasında kaldım vatanda sağolsunlar INCA yo analog tan bağlamışlar bir şey anlaşılmıyordu
  • Vatan'a d abaktınız mı? sanki oraya da geldiğini görmüştüm...

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bugün bazı yerlere gittim 2333t yok. INCA 23" dvi var gibiydi oda yokmuş. bu arada inca 23" dvi de çok güzel ve yorumlar pozitif.

her neyse yine bulamazsam 2333tyi TR(netsiparis) den getirtecem hem dahada ucuz.
  • arkadaşlar 2 adet 2333t aldım yanlız ikisindede analogdan analoga (laptopa bağladım) görüntü alabiliyorken analogdan dviya çevirip ekran kartıma takınca (masaüstü hd6950 zaten dvidan bağlamak zorundayım arkasında analog çıkışı yok) görüntü alamıyorum hani tek monitörde olsa fabrika çıkışı hatalı diye düşünürdüm ama ikisindede aynı hatayı alınca ne yapmam gerektiğini bende bilemedim eğer dönüştürücüyle görüntü alınmıyorsa iade edicem sizin fikirleriniz nedir?
  • Orijinalden alıntı: Alehar

Vatan'a d abaktınız mı? sanki oraya da geldiğini görmüştüm...

bugün bazı yerlere gittim 2333t yok. INCA 23" dvi var gibiydi oda yokmuş. bu arada inca 23" dvi de çok güzel ve yorumlar pozitif.

KKTC deyim, ayrıca vatan dan laptop dışında bişey almıyorum, çoğunlukla parçalarımı siparişle getiritiyorum.. benim baktığım yerlerde yok fakat dayımdan yardım alıyorum onun tanıdığı özel kişiler var onlardada yoksa netsiprais.com...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecturA

arkadaşlar 2 adet 2333t aldım yanlız ikisindede analogdan analoga (laptopa bağladım) görüntü alabiliyorken analogdan dviya çevirip ekran kartıma takınca (masaüstü hd6950 zaten dvidan bağlamak zorundayım arkasında analog çıkışı yok) görüntü alamıyorum hani tek monitörde olsa fabrika çıkışı hatalı diye düşünürdüm ama ikisindede aynı hatayı alınca ne yapmam gerektiğini bende bilemedim eğer dönüştürücüyle görüntü alınmıyorsa iade edicem sizin fikirleriniz nedir?

ayrıca direk dvi to dvi kablo ile de denedim sorun devam ediyor yine görüntü yok
  • Monitörü nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

Monitörü nereden aldınız acaba?

sanalmarketimden
  • Ankarada mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, mağazadan almak bu monitörler için en iyisidir eğer ankarada iseniz onların yeri öveçlerde gidip monitörü orada arkadaşlarla test etmeniz olacaktır hiç vakit kaybetmeyin bunun için nekadar sıcağı sıcağına olursa okadar iyidir. kendi DVI kablonuzuda yanınızda götürün bakalım ordakiler bir çare bulacaklar mı? Umarım sorunsuz şekilde halledersiniz. Benim aklıma gelen bu, sıcağı sıcağına bu işleri halletmek en iyisidir...
  • monitör bulundu SAMSUNG 2333T (parlak siyah) martın ilk haftası gibi elimde...

@MFA: sen olmasaydın gidip acer alacaktım iyide uyandırmışın beni sağol umarım sende alırısn tez zamanda
  • Bimekste 333 TL.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1038/115613/samsung-2333t-23''-genis-ekran-lcd.aspx

Netbook'a bağlayıp kullanacağım analog kablo ile.Acer S232HLAbid ile 2333T arasında kaldım Acer'ın özellikleri daha iyi (LED,2MS,HDMI) ama bir yandan da Samsung kalitesi.Ne dersiniz?

http://www.bimeks.com.tr/urun/1038/115520/acer-s232hlabid-23''-genis-ekran-led-lcd.aspx

• quote:

monitör bulundu SAMSUNG 2333T (parlak siyah) martın ilk haftası gibi elimde...

@MFA: sen olmasaydın gidip acer alacaktım iyide uyandırmışın beni sağol umarım sende alırısn tez zamanda

asıl bu konuyu buraya getirenlere teşekkür etmelisin.. ben de görmesem 600 lira bayılcaktım

bir kaç haftaya alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

monitör bulundu SAMSUNG 2333T (parlak siyah) martın ilk haftası gibi elimde...

asıl bu konuyu buraya getirenlere teşekkür etmelisin.. ben de görmesem 600 lira bayılcaktım

bir kaç haftaya alıyorum

herkese teşekkürlerimi sunuyorum o zmaan ama özellikle sana

• monitör gelsin en ufak ayrıntı ve ayarına kadar incleeyip buraya yazacam
  • meidamarkt tan alan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum acaba orası ölü piksel garantisi veriyor muydu alırken test yapıyorlar mı biliginiz var mı?

3 gün e alacağım monitörü çünkü teşekkürler...
  • ölü piksellerine bakmıyorlar. kutulardan seçip çıkıyosunuz. artık üretm teknikleri iyileşti. benim aldığım acer- samsung markalı 4 lcd monitörde de hiç ölü piksel çıkmadı.
  • bugün bostancı vatanın önünden geçerken az daha alcaktım ama vatan kart numaram yanımda değildi, girmedim bende.. sanırım internetten alcam, bimeksin fiyatı çok uygun, artık şansımıza ölü piksel gelmemesi için dua etcez.. gelirse de 1 hafta içinde iade ederim nasılsa beğenmedim diye*dfg43e

siparişi verdim cumaya kadar gelir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 2 Mart 2011; 19:18:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.