Şimdi Ara

Samsung 2333t ve ucuz IPS Panel önerisi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
1
Favori
39.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "4000:1 static contrast pva" googleda arat bulabilrisin ama bir bakayım dedim hep 2333T le karşılaştım sonuçlarda
  • Beyler bu monitörden almayı düşünüyorum. Kullanım amacım genelde iş amaçlı olacak. Oyun zaten oynamıyorum ama arada bir stres atmak için açabilirim. Gördüğüm kadarıyla tavsiye ediliyor. Elinde işlem görmemiş, sıfır ayarında çiziksiz ve garantisi devam eder şekilde bu monitörü olup da satmak isteyen olursa (uygun bir fiyat istenmesi durumunda) derhal alabilirim (teklifler özelden lütfen). Şu an sıfır 350 tl. Olmazsa sıfıra yöneleceğim. Yine de bu konu hakkında görüşlerinizi almak isterim.

Edit: Bimeks internet sitesinden aldım. Kargo dahil 366 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 8 Mayıs 2011; 20:52:28 >
  • bi halta yaramaz bu monitor. gördüm kullandım inceledim. şu an kullandığım hp 2275w değil yanına uzağına bile gelemez. o derece kötü yani.
  • ALLAH ALLAH o derece kötü yani bu kadar kullanan insan kör o zaman söyle de bilgilenelim o zaman bu kadar kötü olan neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcekmez

bi halta yaramaz bu monitor. gördüm kullandım inceledim. şu an kullandığım hp 2275w değil yanına uzağına bile gelemez. o derece kötü yani.

Böyle birşey dedikten sonra gerek resimle gerekirse de video ile bu iddianızı kanıtlamalısınız.
    Bu topic içerisinde bu monitörü Plazma TV ler ve çeşitli monitörler ile yanyana koyup fotoğraflarını çeken bir çok kişi oldu.
    Bu kişilerden biride benim. Ayrıca bilgisayarcı olduğum için hemen hemen her marka monitör ile karşılaştırmasını yaptım.
    Bu monitörü aldığım tarihten itibaren söylediğim bir söz var; "Artık TN panel monitör almam"
  • @ helvetia ve kara duman

Her kullanıcı kendine göre yorumlayacak ve öyle betimleyecektir ürünü... Belli ki arkadaş hiç kullkanmadan yalnızca youtube videolarını izleyerek yorumda bulunmuş. Görmezden gelin, arada kaybolup gidecektir
  • o değilde arakdşaın dediği hp 2275w baktım özellikleri 2333t den hiç iyi değilmiş övdüğü lcdye bak hele...

quote:

@helvetia:"Artık TN panel monitör almam"

sözün ve konunun kapandığı yer bu olsa gerek...
  • Helveia' ya katılıyorum. Ekran o kadar net ve pürüzsüz ve siyah o kadar mükemmel ki sanki siyah rengin olduğu yerde monitör kapalı gibi. Açık konuşayım ki ben hep Tn panel kullandım cPva panelin de Tn den çok büyük bir farkı olmayacağını düşünürdüm. Mac' de gördüğüm kalitenin birebir aynısı diyebilirim bu ekran kalitesine. Hele ki o filmlerdeki derinliği gördükten sonra sanmıyorum ki ben de bir daha Tn panel Lcd alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Helveia' ya katılıyorum. Ekran o kadar net ve pürüzsüz ve siyah o kadar mükemmel ki sanki siyah rengin olduğu yerde monitör kapalı gibi. Açık konuşayım ki ben hep Tn panel kullandım cPva panelin de Tn den çok büyük bir farkı olmayacağını düşünürdüm. Mac' de gördüğüm kalitenin birebir aynısı diyebilirim bu ekran kalitesine. Hele ki o filmlerdeki derinliği gördükten sonra sanmıyorum ki ben de bir daha Tn panel Lcd alayım.

mac ler ipadler IPS ekran kullanıyor sanırım. PVA le aynı kaliteye sahip.
  • selamlar,

monitörü en doğru renkleri alabilmek için hangi renk ve ışık ayarlarında kullanıyorsunuz? ben laptop'a HDMI-DVI kablo ile bağlıyorum ve HD5650 var. monitördeki ön tanımlı ayarlardan sadece 'Movie' seçeneğini filmlerde kullanıyorum. Onun dışında gözlerim biraz ışığa hassas olduğundan genelde 'Text' ayarında kullanıyorum. Ama fotoğrafla uğraştığım için renkleri en doğru şekilde ayarlamak istiyorum. Tavsiyeler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

selamlar,

monitörü en doğru renkleri alabilmek için hangi renk ve ışık ayarlarında kullanıyorsunuz? ben laptop'a HDMI-DVI kablo ile bağlıyorum ve HD5650 var. monitördeki ön tanımlı ayarlardan sadece 'Movie' seçeneğini filmlerde kullanıyorum. Onun dışında gözlerim biraz ışığa hassas olduğundan genelde 'Text' ayarında kullanıyorum. Ama fotoğrafla uğraştığım için renkleri en doğru şekilde ayarlamak istiyorum. Tavsiyeler için teşekkürler

herşey fabrika ayarlarında tek değiştirecğein şey response time Fastest olacak. onun dışında driverını yükle pcye color managenmnetdan samsungun profileni default yap bitti.

oyunlarda magicolor full süper oluyor. bide filmlerde movie modu iyi... diğer modlar monitörün kalitesini bozuyor bence.

bide 6500K ayarı vardı yalnız ben hiiç beğenmedim. en iyisi fabrika default.

• Bu monitörle FIFA veya PES oynayan varsa ghosting seviyesi hakkında birkaç şey yazabilir mi? Sadece bu ghosting olayı yüzünden TN panel almak istemiyorum.
  • Dostum dediğin futbol oyunlarını ben sevmiyorum o yüzden kurma zahmetinde bile bulunmadım.
    Ancak Grid, Dirt, Dirt2, Counter Strike, Sniper Ghost Warrior, Wolfenstein, Prototype, Shift2, Hot Pursuit oyunlarını oynadım. Bu oyunlarda ghosting çok az seviyede. Oynanabilirliği etkileyecek seviyede değil.
    Ama yatay eksende geçen oyunlarda ghostingin fazlasıyla belli olduğu söyleniyor. Tabi oynanbilirlik ne seviyede onu bilmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

Bu monitörle FIFA veya PES oynayan varsa ghosting seviyesi hakkında birkaç şey yazabilir mi? Sadece bu ghosting olayı yüzünden TN panel almak istemiyorum.

pro oynayan birini kesinlikle rahatsız eder 8ms. bazı IPS paneller var 4 ms den daha az gecikmesi var onlara yönelebilrsiniz ama fiyat olarak çok pahalı.
  • Edit: Üstte bulunan 4 tane aynı kişiye ait mesaj silinmiş.

Bu kadar insan kullanıp yorumlamış ve çoğu kişi beğenmiş. Beğenmiyorsan kullanmazsın olur biter. Tamam anladık senin monitörün dünyanın en iyi monitörü, güzel günlerde kullan.

Biz burada bu monitör hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz ve insanları bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kimsenin Samsungla bi sözleşmesi yok, maksadımız insanlara bu monitörden sattırmak değil. Lütfen flood yaparak ve düzeysiz üslubunuzla konuyu kirletmeyin. Biz sizin tercihinize saygı duyuyoruz. Sizden de aynı saygıyı beklemek en doğal hakkımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 14 Mayıs 2011; 12:45:59 >
  • Adam aşmış beyler , yol verin
  • arkadaşlar bu monitörü nerden almamı tavsiye edersiniz. vatan gibi ölü piksel testi yaptırabileceğim başka yer varmı?

vatanda şuan 400 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

arkadaşlar bu monitörü nerden almamı tavsiye edersiniz. vatan gibi ölü piksel testi yaptırabileceğim başka yer varmı?

vatanda şuan 400 tl

ucuz nerde bulursan ordan al. ölü pikseli kafana takma milyonda 1 olasılık o. hele hele samsungda zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

arkadaşlar bu monitörü nerden almamı tavsiye edersiniz. vatan gibi ölü piksel testi yaptırabileceğim başka yer varmı?

vatanda şuan 400 tl

http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=2333 Buradan bakabilirsin.
  • Bugün bornova bimeksten aldım monitörü gerçekten kaliteli renkler üretiyor. şuan default kullanıyorum herhangi bir ayar yapmadım.

fotoğraflar pek kaliteli değil özen göstermeden çektim

monitörün yanında analog yerine dvi kablo verseler bişey kaybetmezlerdi. yakın zamanda kaliteli dvi kablosu edinicem.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.