Şimdi Ara

Samsung 2333t ve ucuz IPS Panel önerisi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
1
Favori
39.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPS panel ile çokta farkı yok, çünkü C-PVA panel bu 2333T
  • 971P den sonra bu monitöre geçiş yaptım, almayı düşünenler varsa şu anda bimekste oldukça uygun, mağazada 338,24 tl online sipariş 347 tl
    bimeks 2333t

az önce tekrar382 tl yapmışlar indirim kalkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 14 Temmuz 2011; 9:19:39 >
  • 400 üzerine çıkmış fiyat şimdi de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

400 üzerine çıkmış fiyat şimdi de :)

bu başlık stokları azalttı . Fiyatlar da normal olarak artar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony006 -- 14 Temmuz 2011; 18:10:02 >
  • monitörümü daha ilk taksidini ödemeden sattım.(maddi durum dolayısıyla.)

güzel monitördü. özellikle geniş izleme açısı ve muhteşem renkleriyle...ve tabiki gerçek yüksek kontrastıyla süperdi. ilerde sıfırını bulursam belki tekrar alırım.
    bundan sonra tn panel asla almam. bu arada, led-pva çıkmış alan-gören oldu mu arkadaşlar? vatan web de gördüm de..
  • mrb bu monitöre hd suuny 14200 bağlayan varmı.başka modelde olabilir.ben göruntü alamadım.cvp için tşklr.
  • kimse hd uydu alıcı denemedimi acaba?görüntü gelmedi.ayarını bilen varmı,tşklr.
  • yav kardes bu monitorun 2 ms li versiyonu yokmu yada buna altarnatif baska bir samsung monitor aynı panele ve kaliteye sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

yav kardes bu monitorun 2 ms li versiyonu yokmu yada buna altarnatif baska bir samsung monitor aynı panele ve kaliteye sahip

aynı pnael yok ama farklı markaların IPS panel çözümlerinde 5ms modeller olabiliyor fakat pahalı
  • mesela bana bir kac altarnatif sunabilirmisin bu kalitede 5 ms yada 2 ms modeller
  • Aynı ya da daha üst kalitede, tepkime süresi daha az bir panel isterseniz o zaman bütçenizi arttırmanız gerekir maalesef. LG IPS236V var, E-IPS panelli, kağıt üstü değeri 6ms, Asus ML239H var 5ms kağıt üstü tepkime süresi olan IPS panel. Her ikisi de 700 lira civarı. 2ms PVA veya IPS panel bulmanız mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Aynı ya da daha üst kalitede, tepkime süresi daha az bir panel isterseniz o zaman bütçenizi arttırmanız gerekir maalesef. LG IPS236V var, E-IPS panelli, kağıt üstü değeri 6ms, Asus ML239H var 5ms kağıt üstü tepkime süresi olan IPS panel. Her ikisi de 700 lira civarı. 2ms PVA veya IPS panel bulmanız mümkün değil.

550 Civarı LG bulunabiliyor üstad:http://www.netsiparis.com/detay/40061180115/LG-23INCH-IPS236V-PN-IPS-DVI-HDMI-MONITOR

• Bu AOC panel fiyat-performans bazında giriş seviyesideki IPS panel kullanıcısı için ideal sayılabilir ama yine de görmeden alınmaz. Bu sitedeki incelemeye göre olumsuz tek yanı monitörün hareket kısıtlılığı. Tabii hepsi son kullanıcı incelemesi olmadığından taraflı yönleri vardır mutlaka. Kullanan bilmediğim için, şuradan tavsiye alıp, şununla karşılaştırın diyemiyorum.
  • Bigilendirme için teşekkürler ama bana samsung modeli lazım ips yada C-PVA panel 23" , tepkime süresi şu monitorun tek eksiği buda oyunlarda hareket ettiginizde sorun cıkarıyor başka markalardan iyi sonuç alırmıyım bilmiyorum kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 22 Kasım 2011; 10:46:31 >
  • Şu an IPS panelli monitör olarak forumda aktif kullanıcısı olan iki marka var. Biri Asus, diğeri LG. Fiyat/performans oranında, kendi beklentilerine bakarak ve kullanıcılarından yorum alarak bir seçim yapabilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

böyle birşey buldum 150 €.hemi de 23"

http://www.pclabs.com.tr/2011/11/19/150-avroya-23-inclik-ips-panelli-lcd-monitor-aoc-aire-pro/

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Bu AOC panel fiyat-performans bazında giriş seviyesideki IPS panel kullanıcısı için ideal sayılabilir ama yine de görmeden alınmaz. Bu sitedeki incelemeye göre olumsuz tek yanı monitörün hareket kısıtlılığı. Tabii hepsi son kullanıcı incelemesi olmadığından taraflı yönleri vardır mutlaka. Kullanan bilmediğim için, şuradan tavsiye alıp, şununla karşılaştırın diyemiyorum.

Bu monitör'ü ulaştığım link'ler üzerinden biraz inceledim de !...

Ekranı bağlanan kaynağa göre 4'e bölebiliyormuş. Yani, VGA, DVI ve 2 adet HDMI portlarına bağlanan cihazlardan gelen görüntüyü, böldüğü dört pencereden
    görüntüleyebiliyor. İyi bir imkan diye değerlendirmekteyim.

Sorularıma gelince;

* Ekranı dört'e değilde ikiyeye bölebiyormuyuz ? yani PiP yapıp, açılan pencereyi, ekranın istediğimiz yerine alabiliyormuyuz?

* Yoksa bu ekranı dört'e bölme işlemininde pencere boyutu, standart ölçüde mi olacak?

* Yani pencere boyutlarını istediğimiz gibi ayarlayabiliyormuyuz ?

Anlamaya çalıştığım şey, ekranın bölünmesi işleminin PiP matığıyla çalışıp çalışmadığıdır.

Birde bu ürün Türkiye'de satılıyor mu?

Saygılar, sevgiler.

• Ürün henüz Türkiye'deki teknomarketlere girmedi bildiğim kadarıyla. Satış sitelerinden satın alımı yapılabiliyor galiba.
  • 2333t ile LG IPS236V IPS özelliklerini bir karşılaştırsak
  • Biri VA tip panel, biri IPS panel. İkisini de kullanmadım ancak panel teknolojisi bazında baktığımızda IPS panel çok daha uzman renklere ve profesyonel çözüme sahip. Geri kalan karşılaştırmayı da kullananlar yapabilirler. Neticede biz yapsak kağıt üzerinden öteye geçemeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.