Şimdi Ara

Samsung 26D4003 video oynatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tv nin usb den resim ve music destegi var ancak video oynatmıyor.Sanırım servis menusu ile bu ozellik aktif edilebiliyormus.Forumlardan arastırdıgım kadarı ile servis menusune girdim modeli UD4003 yerine UD4000 yapın diyorlar.UD4000 olarak bulamadım ama diger bircok secenegi UD5003 UD4003H gibi bir cok secenegi denedim ama bu sekilde olmadı.Bilgisi olan varsa paylasırsa cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthmhmt

Arkadaslar tv nin usb den resim ve music destegi var ancak video oynatmıyor.Sanırım servis menusu ile bu ozellik aktif edilebiliyormus.Forumlardan arastırdıgım kadarı ile servis menusune girdim modeli UD4003 yerine UD4000 yapın diyorlar.UD4000 olarak bulamadım ama diger bircok secenegi UD5003 UD4003H gibi bir cok secenegi denedim ama bu sekilde olmadı.Bilgisi olan varsa paylasırsa cok sevinirim.

serhat1971
    Dün; 2:44:53 (523 mesaj)

Slm konuyu hortlattim ancak bende iki gun once forumdan bir arkadasin 32D4003 modeline yapmasindan dolayi banada tarifine göre ud4000 i seçtim görüntü tepetaklak oldu sonra geri düzelttim.peki sizde bir gelişme varmıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.