Şimdi Ara

Samsung 27 İnç Oled QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 19 Haziran 2024; 0:2:30 >

• bunun 4k 240hz olanı gelecek kaç para olur acaba

• Bu fiyata ek olarak, yanına Galaxy FE buds eklerseniz(ürünün sayfasından kuponu aktifleştirin ve amazon com tr satıcılı budsı sepete atın) hem buds ücretsiz oluyor hem de 80tl daha fiyat düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27.000TL'ye OLED 175Hz 3440x1440 çözünürlükte de G8 var. Zevk meselesi ama ben sanırım ultrawide ile ilerlerdim.

• massacrer kullanıcısına yanıt

ultrawide 4.5 5k neyse gelecekmi acaba

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Fiyat orani benzer olursa 35900 tl civarı bi ücreti olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung'un planında şimdilik yoktu sanırım ama LG 2025 sonu için yüksek çözünürlüklü ultrawide woled monitor yapacağını belirtmişti diye hatırlıyorum. 38 inç qd oled hayalim var benim de, umarım görürüz yakın zamanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sipariş geçtim ama pek inceleme bulamadım acaba nasıl monitör

Ben 2024 ürünleri arasında görmedim ama şu aralar çok hızlı değişiyor monitör dünyası. Sırf bu nedenle üst segmente geçemedim gittim 40" IPS ultrawide aldım 14K verip.

• Samsung 27 İnç Oled QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu
  • Bu sefer dayanamayıp aldım. Ve ben siparişi verdikten sonra yine stok bitti.
    Samsung 27 İnç Oled QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mönitör geldi sol tarafda yukardan aşağıya doğru yeşil bir çizgi var normal mi bu durum oledlerde

• irfanica kullanıcısına yanıt
    Resim atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz, benimkide geldi yeşil çizgi görmedim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atıyorum hemen sol kenar yeşil çizgi gidip gidp geliyo göz ister istemez oraya kayıyor rahatsız ediyor. Ayrıca normal masaüstünde yok sadece oyunda var

• Hocam akşam bir oyun açıp dikkat edeyim bende size yazarım…

Normal değil hocam da, masaüstünde yoksa yazılımsal olabilir. Hdmi kablosunu ters değiştirerek tak istersen bir de. Kablo da sorunlu olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dostum CS2 de test ettim, bende yeşil çizgi çıkmıyor…. Ben coresync i aktif edemedim menüden, nasıl aktif oluyor bilen varmı…

• Değişim isterim en kötü

• salaRus kullanıcısına yanıt

Değiştirdim dp kablosu ilede taktım sanırım blackdesert da olan bişey gibi duruyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.