Şimdi Ara

SAMSUNG 3,5' 1.5TB Füme Siyah USB 2.0 Harici Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar birkaç gün içinde samsung 3,5" 1.5TB Füme Siyah USB 2.0 Harici Disk alacağım kısmetse. ancak biraz yardım istiyorum. bunu aldığım zaman ntsf ile mi biçimlendirmeliyim ?? ayrıca bu ürün saniyede kaç mb veri aktarımında bulunuyor acaba yardımcı olabilirmisiniz ? ayrıca kasanın ön tarafınamı arka tarafınamı takmalıyım bu harici konusunda biraz acemiyimde :))
    hızı 5400 rpm imiş. ben arşiv olarak kullanacağım için sorun etmiyorum. on off düğmesi varmış sanırım. kullanmayacağım zaman düğmeden kapatıp çıkartsam sorun olmaz sanırım?

• Evet, NTFS olarak biçimlendirmelisiniz. Ürün direk NTFS olarakda gelebilir. Ürünün özelliklerine bakılırsa saniyede en fazla 60 MB'a çıkabilir. Ön tarafı veya arka tarafına ne takacaksınız? Zaten adaptör girişi bellidir. İşiniz bittiğinde güvenle kaldır dedikten sonra Off durumuna getirmeniz daha iyi olur.
  • teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsenseix

teşekkürler ;)

• 5400 rpm ile dönmesi yavaş aktarım hızına neden olmaz ama usb oluşu yüksek boyutta verileri depolarken sorun yaşarsınız. Usb ile 20 mb okuma e sata ile 80 mb a varan okuma hızı

Tercihiniz wd veya seagate e-sata bağlantılı olan modelerden yana olsun.

http://www.sanalmarketim.com/urun/7f24293a0df6436a074ef69d887fa122/SEAGATE-FreeAgent-Xtreme-1.5-TB-32MB-3.5#39;-Usb-Firewire-e-Sata-ST315005FPD2E3-RK

veya

http://www.sanalmarketim.com/urun/3a6919f037be78a3a851d8cb9d669982/SEAGATE-Expansion-1.5TB-32MB-3.5#34;-Usb-Disk-ST315005EXD101-RK

Ekleme

http://www.vatanbilgisayar.com/verbatim-vrb_3.5_1.5tb_esata-3,5-1.5tb-e-sata-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=39240

Tavsiye ederim hem daha şık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 30 Kasım 2009; 3:21:48 >

• verbatım 3,5" 1.5TB E-Sata USB 2.0 Harici Disk gözüme kestirmiştim önce. ancak devamlı stokta yok görünüyor. gold bilgisayarda da yok. electro worldde de yok. sanalmarket türü şeyleri kullanmak istemiyorum. wd nin de sadece 1 tb ve 2 tb var 1.5 tb yok. 1 tb bana yetmez zaten şu anda 700 gb civarı veri var dvdlerimde :)) 2 tb ise çok pahalı :S
    vatana gittiğimde verbatımın 1.5 tb satası varsa mutlaka onu alırım zaten. yoksa samsung. yada sipariş verdiririm gelince alırım ne bilim :)
  • quote:

verbatım 3,5" 1.5TB E-Sata USB 2.0 Harici Disk gözüme kestirmiştim önce. ancak devamlı stokta yok görünüyor. ****da da yok. electro worldde de yok. sanalmarket türü şeyleri kullanmak istemiyorum. wd nin de sadece 1 tb ve 2 tb var 1.5 tb yok. 1 tb bana yetmez zaten şu anda 700 gb civarı veri var dvdlerimde :)) 2 tb ise çok pahalı :S
    vatana gittiğimde verbatımın 1.5 tb satası varsa mutlaka onu alırım zaten. yoksa samsung. yada sipariş verdiririm gelince alırım ne bilim :)

Sanalmarket'den Sanalmarketim.com ise güvenle kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

verbatım 3,5" 1.5TB E-Sata USB 2.0 Harici Disk gözüme kestirmiştim önce. ancak devamlı stokta yok görünüyor. ****da da yok. electro worldde de yok. sanalmarket türü şeyleri kullanmak istemiyorum. wd nin de sadece 1 tb ve 2 tb var 1.5 tb yok. 1 tb bana yetmez zaten şu anda 700 gb civarı veri var dvdlerimde :)) 2 tb ise çok pahalı :S

Aceleci davranmayın. Sanalmarketim'e güvenebilirsiniz. Firma Ankarada ve evime çok yakın olduğu zamanlarda elden alışveriş yaptım ( mpio FY500 ve FY700 mp3 çalar, wd ıde 250 gb hdd, Sennheıser CX 300 kulaklık )

• peki sata olunca nereye takacağız ? sata kablosu falan diyor anlatırmısınız biraz acemiyim bu harici disk konularında dedim kusura bakmayın :D
  • Estağfurullah ne kusuru e sata girişini

böyle bir aparat yardımı ile anakartdan kasa dışına çıkışını sağlayacaksınız. Hdd ile geleceğini umuyorum gelmese bile 2-5 tl falandır

esata kablosu ise

http://www.addonics.com/support/faqs/images/connect_esata_large.gif

Ayrıca bazı anakartlarda da esata girişi olabiliyor

SAMSUNG 3,5' 1.5TB Füme Siyah USB 2.0 Harici Disk

en altdaki esata girişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 30 Kasım 2009; 13:33:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.