Şimdi Ara

Samsung 32 inch space 144hz 2k Va 10 (8+2) bit 2799 n11 hb ty gg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyat bandında Samsung C27HG70 daha mantıklı gibi. (27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600) İndirimlerde 2600-2800 civarına düşüyor.

Epey üzerinden bahsi geçen iki monitörün karşılaştırması:

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/108316-576246/samsung-lc27hg70qqmxuf_samsung-32-space-gaming-sr75q-ls32r750qemxuf/

Monitörün ana konusu - https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139672835

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bunu bende sipariş ettim kargo bekliyorum kavisli istemeyen veya c27hg70 nin ayağını beğenmeyenler için bence alternatif ve iyi fiyat şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32-sr750q-qhd-2k-144hz-freesync-cercevesiz-va-space-gaming-monitor.html

Ziraat bankkart 200 tl indirim ile 2600 tl. 2K 32 inç bir monitöre geçmeyi planlıyordum, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

• EmuRu kullanıcısına yanıt
    Ben 3 senedir 32 inç 2k monitör kullanıyorum.standart 75 cm PC masasindan monitör büyük geliyor.bunu bilerek alin.ben oyun için kullanıyorum PC yi.gamepad kullandigim için rahatsız etmiyor.ancak klavyeyle zor çok yakın oluyor mesafe...parlakligida minimuma almak zorunda kaliyorsun.is yada çalışma için kullansaydim ya derinliği 1 metre olan bi maasaya geçerdim yada 27 inç alırdım.

• Epey deki teknik özellikler doğruysa 32" modelde DisplayPort yok. Bunu göz önünde bulundurun. Nvidia ekran kartınız varsa g-sync çalıştıra mayacaksınız.

• LaViTz kullanıcısına yanıt

Ben 32 kullandığım için alışkınım, özellikle 32 istiyorum hatta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bu model bayağı iyi gözüküyor ya sağolun hocam, 600cd/m2 değeri aklıma takıldı acaba gerçekten o kadar parlaklık verebiliyor mu, genelde 250-300 iyileri için max 400 görmüştüm

• benim masam gömülü arkasında boşluk yok sadece sağ tarafında kablo geçebilcek kadar yuvarlak var, ürünün ayaklarını tam anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4giyotin -- 2 Aralık 2020; 23:44:11 >
  • https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-g32qc-10-66a2gacbtk-31-5-1ms-qhd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,782247525.html

200 daha verip 1ms oyun monitörü alınabiliyor. modeli bilmiyorum ama bu da mantıklı geldi.

• samsung 32" space monitörün 4k 60hz versiyonunu kullanıyorum gerçekten gerek görüntü kalitesi renkleri parlaklığı panel kalitesi ve masaüstündeki kusursuz duruşuyla üzerine monitör tanımam

• mert05 kullanıcısına yanıt
    Bende C27HG70 var, ayağı berbat dediğin gibi. Pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolestarFx

Epey deki teknik özellikler doğruysa 32" modelde DisplayPort yok. Bunu göz önünde bulundurun. Nvidia ekran kartınız varsa g-sync çalıştıra mayacaksınız.

mini DP var. iş görmez mi

• n11 de 222 TL kupon kullanabiliyor sanki. daha da mantıklı oluyor fiyat

• Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    n11 de papara nında geri ödemesi vardı galiba maksimum 50 tl ye kadar. Tabi burada bir sorun olduğunda satıcılarla iletişim nasıl olur bilemem. Ben şahsen özellikle amazondan satılan monitörlere baktım sadece monitör alırken. Bu da aklımda olan modellerdendi fiyatı da en düşük seviyeye inmiş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 3 Aralık 2020; 11:21:8 >

Samsung C27HG70 aldım 5-10 gün kullandım iade ettim kağıt üstünde mükemmel gerçekte berbat bir monitör olumlu yorum yapanların çoğu hayatında hiç iyi bir monitör almamış sanırım

Renk yok kağıt üstünde var ama :) sarı sıcak ağırlıklı bir aydınlatma mevcut ne kadar kalibre etsen de bu düzelmiyor

Yazılar piksel piksel sanki 2K yerine 2K çözünürlüğü HD Ready çözünülükte kullanıyormuşum gibi rtings incelemesinde bundan bahsedilmiş zaten

tftcentral incelediği halde ne onaylamış ne önermiş yani onlardan ödül alamamış

masaüstü ortamında berbat ötesi bir monitör fakat oyunlarda o kadar kötü değil bendeki modelde HDR çalışmadı olmamış bu monitör

Freesync ip gibi çalışıyordu kaç FPS alıyorsam anlık olarak aynı Hz'de çalışıyordu monitör çoğu monitörde +-5-10 fps oynar tam sekron çalışmazlar

space'i yakından inceledim o renk olarak abartısız yazıyorum 2-3 kat daha iyi bir monitör öyle pixel pixel yazı felan yoktu

C27HG70 kullanan arkadaşlarım var onlarda bana katılıyor ama artık gözlerinin alıştığını ama renksiz olduğunu kabul ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

samsung 32" space monitörün 4k 60hz versiyonunu kullanıyorum gerçekten gerek görüntü kalitesi renkleri parlaklığı panel kalitesi ve masaüstündeki kusursuz duruşuyla üzerine monitör tanımam

Merhaba monitörün tam model ismini verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Merhaba monitörün tam model ismini verirmisiniz

Alıntıları Göster

• bu arkadaşı almak için önce ümraniye vatan'a gittim. 2 tane ellerinde vardı ikisini de orada test ettiler ve ikisinde de ölü piksel çıktı. başka stok sordum ve cevizlibağ vatana yönlendirdiler beni. oraya gittim orada 4-5 tane stok vardı. ilk kutuyu getirdi ve denediğinde onda da ölü piksel çıktı. sonra ikinci açtığı kutuda ölü piksel yoktu aldım eve geldim. kız arkadaşımın masasına kurduk sıkıntısız kullanmaya devam ediyor. sonrasında ben de karar verdim almaya. hb üzerinden satın aldım, kargodan geldi bir de baktım ki ölü piksel. az bi araştırma yaptıktan sonra bu üründe çok fazla ölü piksel vakası görüldüğünü gördüm. şimdi iade etmeye çalışıyorum bir türlü iade kabul etmiyorlar beni zorluyorlar. servisle falan uğraştırıyorlar. size tavsiyem bu ürünü alacaksanız eğer gidin vatandan mağazasından alın en azından bir sorun varsa orada ilgileniyorlar.

ek: vatan internet siparişinde aynı durum söz konusu değil, herhangi bir incelemeye tabi tutmuyorlar.

ek2: ölü pikselden dolayı 14 gün içinde iade etmek için başvurursanız da yine yokuş yapacaklardır, vatanda güzide bir çalışanın verdiği tüyo şu oldu: "kusur çıksa bile kusurlu diye iade etmeyin. masama olmadı, ürünü beğenmedim diye iade edin."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.