Şimdi Ara

Samsung 320GB harici disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bimeksden Samsung 320GB harici disk aldım kendi bilgisayarım usb 1,1i destekliyor. aldıgım hard diski okumadı. götürdüm bimekse hard diskin 1,1 desteklemio olabilir dedi. başka bilg. taktım çalısıo cihaz bide yaklasık 6-7gb kadar film atıyorum int.te bi kasılma oluo acaba bunun nedeni ne olabilir. hard diski geri iade edeyimmi. bu hard diski kullanan arkadaslarım warmı. yardımlarınızı bekliorum acilen

• acaba hard diskte bi problem olabilirmi başka marka destekleyen 320gb harici disk warmı şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim
  • 1.1 ve 2.0 desteklememesi gibi bir durum olmaz.. Yeni teknolojiler geriye dönük destek de verir. O nedenle siz kendi bilgisayarınızda başka bir usb aygıtı deneyiniz. Bakalım sorun yaşayacak mısnız?

Bir de yaşadığınız sorunu biraz daha ayrıntılı anlatın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bende sizin gibi düşünmüştüm ama bimeksteki satış görevlisi harici diskiniz usb 1,1 desteklemeyebilir dedi. bende nasıl desteklemez flash bellekler bile destekliyor dedim. bende şüpheye düştüm acaba hdd mi bi sorun var diye. bilgisayarımda hafıza kartım, flash belliğim sorunsuz bir şekilde okuyor. usb hubdada denedim.
    harici diskimi takıyorum bu aygıt daha hızlı çalışabilir logosu çıkıyor bide donanım ekle kaldır menüsü çıkıyor. mausla simgenin üzerine geliyorum o simge kayboluyor sonra bilgisayarıma giriyorum orada samsungun simgesi çıkmıyor. bir anlam veremedim açıkcası. inş anlatabilmişimdir. sizce sorun ne olabilir
  • usb 1.1 bir bilgisayarda yeni satılan çoğu external disk çalışmaz veya verimsiz çalışır çift usb veya smartdisk lerdeki extra güç girişini kullanmalısınız

samsung external disk ler diger markalara göre çok kaliteli onuda söliyim
  • bazı disklerin içinden çift girişli usb çıkıyor bazılarından çıkmıyor işte kendini bilmez bazı mağazadaki satışçılar tek kablo çıkan hdd lerde çalışmaz diyor böyle birşey yok al çift usb girişli kablo bak bakalım nasıl çalışıyor.bu arada e-sata girişinede usb bağlayabilirsiniz usb de sıkıntı yaşıyorsanız

quote:

Orjinalden alıntı: karizmatikhero

bende sizin gibi düşünmüştüm ama bimeksteki satış görevlisi harici diskiniz usb 1,1 desteklemeyebilir dedi. bende nasıl desteklemez flash bellekler bile destekliyor dedim. bende şüpheye düştüm acaba hdd mi bi sorun var diye. bilgisayarımda hafıza kartım, flash belliğim sorunsuz bir şekilde okuyor. usb hubdada denedim.
    harici diskimi takıyorum bu aygıt daha hızlı çalışabilir logosu çıkıyor bide donanım ekle kaldır menüsü çıkıyor. mausla simgenin üzerine geliyorum o simge kayboluyor sonra bilgisayarıma giriyorum orada samsungun simgesi çıkmıyor. bir anlam veremedim açıkcası. inş anlatabilmişimdir. sizce sorun ne olabilir

• arkadaşlar verdiğiniz cvblar için teşekkür ederim. içim biraz rahatladı kandırıldıgımı düşünüyordum. bide satış görevlisi öle deyince moralim bozuldu. ilk defa harici disk alıyorum bide tecrübesizlik :D samsung harici diskimde e-sata girişi yok ama çift usb girişli kablo alıp denerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmatikhero

bende sizin gibi düşünmüştüm ama bimeksteki satış görevlisi harici diskiniz usb 1,1 desteklemeyebilir dedi. bende nasıl desteklemez flash bellekler bile destekliyor dedim. bende şüpheye düştüm acaba hdd mi bi sorun var diye. bilgisayarımda hafıza kartım, flash belliğim sorunsuz bir şekilde okuyor. usb hubdada denedim.

BIOSdan USB ayarlarından highspeed seçili mi bi bakın. Seçili ise onu lowpeed'e çevirip kaydedin ve BIOSdan çıkın. Sonra USB diskinizi yeniden deneyiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.