Şimdi Ara

SAMSUNG 32A656 ARKA PLANDAKİ SES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün samsung un 32A656 modelini aldım ve gelip eve kurdular.Fakat bir sorunum var.bişey izlerken arka planda cızzzzzzzzzzzzz diye devam eden ve lcd açık kaldığı sürece hiç susmayan ve beni sinir eden bi ses var.lcd ye yaklaştığımda ses lcd nin içinden geliyor.Acaba tüm lcd lerde çalışmasından dolayı olabilecek normal bir durummu bu??? yoksa o sesin çıkmamasımı lazım.yardımlarınızı bekliyorum acilen.ona göre servisi çağırcam hemen...teşekkürler..

• geçmiş olsun arkadaşım...benim de samsungun m87 modelinde bu ses vardı...lcd yi değiştirmek zorunda kaldım..özellikle gece sessiz ortamlarda ses daha da rahatsız edici boyutta oluyor.ben lcd yi değiştirdim derken yanlış anlaşılma olmasın ..garantiden falan değil..çünkü servis bu sesin normal olduğunu söyledi...televizyonun sesini biraz açın duymassınız gibi dahiyene bir fikir de verdi...bahsettiğiniz ses eğer ccfl lambalarından geliyorsa bunun anlamanın bir yolu var...lcd nin yanına yaklaşıp arka ışık ayarını kademe kademe yükseltip alçaltın..ses tonunda değişme oluyorsa bu ses lambalardan geliyor demektir...ben de samsung varken bu sesten çok rahatsız olup diğer modellerde de olup olmadığını merak etmiştim...incelediğim tüm m87lede aşağı yukarı aynı sesi duydum.ama fazla ama biraz daha az...ama hepsinde vardı...işin kötü tarafı bu ses öyle gürültülü ortamda pek de duyulmuyor...şimdi sony kullanıyorum...öyle bir ses yok çok şükür...başka sormak istediğiniz konu hakkında soru varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım..saygılar...

• kana değiştirmemde daha da artıyor ses ayrıca..sinir oldum gerçekten yaaaaaaaa...
  • siyah ekranda ses daha da artıyor görüntü gelince biraz azalıyor değil mi?birde arka ışık seviyesini 10 yapınca görüntü geldiğinde sesi kesiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinaraktas

siyah ekranda ses daha da artıyor görüntü gelince biraz azalıyor değil mi?birde arka ışık seviyesini 10 yapınca görüntü geldiğinde sesi kesiyor mu?

evet aynen öyle kanal değiştirirken siyah ekran gelince ses artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingdomvolki -- 25 Şubat 2009; 18:45:21 >
  • yha arkadaşlar bu ses gelme sorunu acaba tüm samsung larda varmı ?? bizde full hd alıcaz yarın a 32 inç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.