Şimdi Ara

samsung 32B700 led tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oturma odasında kullanmak için 32" tv arıyorum. samsungun 32B7000 modeli dikkatimi çekti, tavsiye edermisiniz? genelde uydudan standart tv izleyeceğim. lakin superonline fiberoptik internete geçtim ve superonline 2010 yılında aynı kablo tv gibi internetten tv yayınına başlayacaklarını söylediler. 200 civarında ücretsiz kanal olacaklarını söylediler. yani modeme ternet kablosuyla bağlanıp bu kanalları da seyretmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhae -- 11 Şubat 2010; 11:53:43 >

• bende bu tv den almayı düşünüyorum
  • Alınır alınmasına Hatta- her türlü bağlantı ile..

Ps3 performansı beklediğimden daha iyi,kesinlikle LAG,Framate atlaması yok,heleki 1080p 60 FPS Oyunlarda.

PC'performansı Müthiş..

1.1 pixselmapping yani ? Gerçek monitörkalitesi verebilmesi.

SD'Yayınlarda (Çöp) hama altın uçlu +18 pın kablo ile benim (M87) Eski sammy Tv'im daha iyi.

Gece karanlık bi ortamda'Yukardan başlayaran en alt sağa kadar çok hafif (Backlıght) göze çarpıyo buda (EDGE LED) Teknolojisinin,yaramazlığı ? öbür türlü sıkıntı yok yola devam..

Tasarımı çok çok iyi-bulunduğunuz ortamaneşe katıyo + Tv biraz geç açılıyor ama alışıyosunuz,Pc de BD/MKV Başarısı güzel ama keşke 1920x1080p 60Hz den fazla alabilsek ama HDTV Lerde malesef 60Hz yukarıya çıkamıyoruz..Pekte kafaya takılıcak sorun diil açıkçası..

Bana soracak olursanız bu fiyat verilirmi ben olsam vermem en azından biraz daha para koyup 40B6000 Alırdımki sonradan pişman olmayın 32'için çok uçuk bir fiyat ama genede size kalmış arkadaşlar...Eğer 2 +3 yıl işimi görsün yeni teknolojiler, gelene kdr diyorsanız- gidin alın ,ama o fiyatı hak edermi, bana göre asla

ben şahsen 32'alsam max 1600 tl den yukarı bir Tv ye para vermem SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 13 Şubat 2010; 12:18:38 >

• b7000 serisinde input lag vardır.(oyunla işiniz yoksa problem değil) oturma odası için 32'' tv biraz ufak kalır.
    rgb led , full led olsa neysede edge led için değmez.led olayına takılmayın aynı paraya 40'' ve üstü lcd yada plazma(panasonic) bakın bence .
  • sayın gogomez ve spiritc85 cevaplarınız için teşekkür ederim. bu konuyu burada açtıktan sonra biraz daha düşündüm ve sizin dediğinize katılıyorum. 32" bir tv için 1500 tl den fazla para vermek, pek akıl işi değil gibi. bu arada LG 32lh500 serisi tv gözüme çarptı 1400 tl civarında fiyatı var veya samsungun 32b650 serileri de var bu tv ler nasıl tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhae

sayın gogomez ve spiritc85 cevaplarınız için teşekkür ederim. bu konuyu burada açtıktan sonra biraz daha düşündüm ve sizin dediğinize katılıyorum. 32" bir tv için 1500 tl den fazla para vermek, pek akıl işi değil gibi. bu arada LG 32lh500 serisi tv gözüme çarptı 1400 tl civarında fiyatı var veya samsungun 32b650 serileri de var bu tv ler nasıl tavsiye edermisiniz?

eğer led çok istiyorsanız ve zamanınız varsa 2-3 ay bekleyin yeni serilerde led-lcdler piyasada yaygınlaşacak daha uygun fiyatlarada alma şansı doğacak.
    ama aceleniz varsa yazdığınız 2 modelden ben size samsung 6 serisini öneririm.ama daha önce yazdığım gibi oturma odası için 32'' bence küçük
    sonra pişman olabilirsiniz.ayrıca sd ağırlıklı kullanacağınıza göre plazma(panasonic) seçeneğinide eklemenizi önerebilirim.

• input lag olayı nedir acaba ps3 kullanıcam genelde ne gibi zararı olur biraz daha beklemelimiyim elimde şuan t260 hd var onu satıp alıcamda doğru bir iş yapmış olurmuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canelka

input lag olayı nedir acaba ps3 kullanıcam genelde ne gibi zararı olur biraz daha beklemelimiyim elimde şuan t260 hd var onu satıp alıcamda doğru bir iş yapmış olurmuyum

Şöyle anlatayım olayı ben sana :Lag dediğimiz olay örnek:ninja gaiden sigma oynuyoruz kalabalık düşman sayısına geldikmi direkmen FPS Düşer ve panel bunu tam eşit değerde ekrana veremez,misal 1080p 60 fps oyun oynuyoruz,işte 60 fps gibi akıcı olan oyunlarda takılmalar olur buda alacağın Tv nin chipset sağlam olması gerekmektedir.ama ben hewanly sword gibi ps3 ün tamda lag veren oyununu oynadım bir sorun yoktu..

Onun için alıcaksan, al ama biraz daha bekle derim, sana T260HD De güzeldir işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: canelka

input lag olayı nedir acaba ps3 kullanıcam genelde ne gibi zararı olur biraz daha beklemelimiyim elimde şuan t260 hd var onu satıp alıcamda doğru bir iş yapmış olurmuyum

input lag(giriş gecikme)olay verdiğin komutun tv de gecikmeli olarak görüntülenmesi.input lag ne kadar yüksekse o kadar sıkıcı bir hal alır özellikle fps'lerde.
    ısrarla led-lcd istiyorsan beklemelisin.led olması önemli değil ise panasonic 37'' g10-g15 lcd öneririm.1600 civarı olması lazım.vatan/teknosa/e.w/m.m gibi
    mağazalarda bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.