Şimdi Ara

SamsunG 32C600 Mouse Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32C6000 Kullanıcısıyım,Film performansı falan gayet başarılı.Yalnız bi sorunum var TV ile alakalı.Ben TV'yi aynı zamana PC Monitör olarak ta kullanmaktayım ve MOUSE hassasiyeti konusunda ciddi bi sıkıntım var.Aynı mouse'u( Logitech G5) bundan önce ki 22" monitörümde hiç bi sıkıntı yaşamadan kullanıyodum.Fakat burda mouse hakimiyeti konusunda garip bi problem var,Adeta yolda durmayan ARABA misali mouse elimden kayıp gidiyo,nokta atışları yapamıyorum.Sayfda bi noktaya tıklıcam ; ilk olarak 3cm yanına getirip uzun uğraşlar sonrası noktayı ancak tututrabiliyorum.Koyu bi Online FPS oyuncusuyum düşünün ne ızdırap çekiyorum.İşin garibi kimsenin böyle bi şikayette bulunduğunu okumuş da değilim.Evet dostlar tecrübesi önerisi fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

32C6000 Kullanıcısıyım,Film performansı falan gayet başarılı.Yalnız bi sorunum var TV ile alakalı.Ben TV'yi aynı zamana PC Monitör olarak ta kullanmaktayım ve MOUSE hassasiyeti konusunda ciddi bi sıkıntım var.Aynı mouse'u( Logitech G5) bundan önce ki 22" monitörümde hiç bi sıkıntı yaşamadan kullanıyodum.Fakat burda mouse hakimiyeti konusunda garip bi problem var,Adeta yolda durmayan ARABA misali mouse elimden kayıp gidiyo,nokta atışları yapamıyorum.Sayfda bi noktaya tıklıcam ; ilk olarak 3cm yanına getirip uzun uğraşlar sonrası noktayı ancak tututrabiliyorum.Koyu bi Online FPS oyuncusuyum düşünün ne ızdırap çekiyorum.İşin garibi kimsenin böyle bi şikayette bulunduğunu okumuş da değilim.Evet dostlar tecrübesi önerisi fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim....

???

• Bilgisayar bağlantısıyla bir TV yi ilk defa mı kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Bilgisayar bağlantısıyla bir TV yi ilk defa mı kullanıyorsun?

Bu sorun sende sorusu mu, yoksa devamında bi çözüm mü sunucaksın?İlk defa kullanmam ile ne gibi bi ilgisi var?
    Daha öncede kullandım ama uzun zaman oluyo ve de çok uzun soluklu bi kullanış olmadı bu.
  • HDMI ile bağlayıp, PC giriş modunu seçtin mi peki? Söylediğin soruna lag sorunu diyoruz, TV'nin işlemcisiyle ilgili bir hadise. Görüntü kalitesi ve Hz. yükseldikçe artan bir durumdur ve PC - Konsol kullanımımdaki en büyük handikaptır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Bilgisayar bağlantısıyla bir TV yi ilk defa mı kullanıyorsun?

Bu sorun sende sorusu mu, yoksa devamında bi çözüm mü sunucaksın?İlk defa kullanmam ile ne gibi bi ilgisi var?
    Daha öncede kullandım ama uzun zaman oluyo ve de çok uzun soluklu bi kullanış olmadı bu.

Şu ilgisi var ki bilgisayar ile monitör kullanımından TV kullanımına geçişte herkez aynı deneyimi yaşar. Televizyonlar kapalı ve kendi içinde bir bütünleşik sistemdir, monitör ile bütünleşik bir sisteme bağlanan harici bir aygıttır. Ayrıca TV ler görüntü kalitesini arttırmak için görüntü üzerinde ne kadar oynama yaparsa input lag o kadar artar.

TV nin Game ya da PC modu varsa ona getirip dene, en iyi olacağı hali o olur.

• TV de Game ve PC modu da mevcut.PC mod degil aslinda input secenegi ve ben onu secemiyorum cunku bagladigim kaynak HDMI.Game modunda azaliyo tabiki ama gene de istedigim oranda degil.PS3 oynarken falan problem yok ama PC de iken son derece rahatsiz oluyorum.denemedigim mouse ayari kombinasyonu kalmadi ve sadece kendini kandiran denemeler,sonuc gene ayni.Az kisi TV yi PC. Monitor olarak kullaniyo ki cok mevzu olmuyo saniorum bu konu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alanlar genelde LED LCD olarak düşük input lag modelleri seçiyor ya da plasma kullanıyor o yüzden. Oyun için soranlara ben direk bunları tavsiye ederim mesela.
    Çok rahatsız oluyorsan VGA girişiyle bir dene, biraz daha rahatlatır. Online oyun oynuyorsan zaten latency de binince iyice çekilmez olabilir. Ama yapacak birşey yok fazla maalesef almadan önce denemek gerekli, özellikle oyun amacıyla alınıyorsa.
  • quote:

TV de Game ve PC modu da mevcut.PC mod degil aslinda input secenegi ve ben onu secemiyorum cunku bagladigim kaynak HDMI.Game modunda azaliyo tabiki ama gene de istedigim oranda degil.PS3 oynarken falan problem yok ama PC de iken son derece rahatsiz oluyorum.denemedigim mouse ayari kombinasyonu kalmadi ve sadece kendini kandiran denemeler,sonuc gene ayni.Az kisi TV yi PC. Monitor olarak kullaniyo ki cok mevzu olmuyo saniorum bu konu...

HDMI ile de bağlı olsanız INPUT'tan PC seçeneğini şeçebilmeniz lazım. Ben LG 42LW4500 kullanıyorum PC'de monitör olarak. Çok da memnunun hem ana ekranlarda, hem de oyunlardaki lag değerinden. Sadece input'tan PC bağlantısı seçili o kadar yapmış olduğum ekstra bir şey de söz konusu değil.

Acaba farenizin yazılımı üzerinden bir ayar yapabilir misiniz? Oyunlarda ve PS3'te sorun yoksa TV ile değil, PC ile alakalı bir durum var demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.