Bildirim
samsung 32es5500 arka panel ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef benim de aynı olay başıma geldi, geçen hafta aldığım aynı model televizyonda aynı sorunu yaşıyorum, siz bu konuda ne yaptınız? -
selamlar, konu biraz eski ama kullananlar olduğu için yazıyorum.
ben de yeni aldım bu televizyonu. iki problemim var.
birincisi ekran çok parlak ve görüntü net değil, görüntünün net olmaması uydu alıcısından kaynaklanabilir mi (hd değil uygu alıcı) babama da lcd almıştım ama onun görüntüleri daha netti.
ikincisi arka panelde tiz bir ses çıkıyor. normal mi, değilse hemen iade edeceğim de... -
mesaj silindi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 14 Nisan 2013; 21:11:32 > -
Merhabalar öncelikle konunun üzerinden baya zaman geçti ve kimse paylaşmadığı için kendi hüsnü kurumtum zannediyordum. O yüzden biraz uzun olacak.birde unutmadan bu ses zaman zaman değil tv yi açtığınızdan itibaren çıkmaya başlıyor.
sıkıntıyı firmaya ilettim. öncelikle bunun normal olduğunu istersem yine de kontrol edilebileceğini söylediler bende kabul ettim. Bu arada da farklı mağazaların satış danışmanlarına gidip araştırma yapıyordum hiçbir zaman net cevap alamadım kimisi normal, kimisi değil diyordu o yüzden aldığım firmaya gerekli baskıyı da yapamıyordum ama değişim kararı çıktı ve yeni bir tv verdiler.. Dedim ki tamam haklıymışım işte yenisini yolluyorlar.. Bi kere sorun oldu ya yollamalarını istemedim deneyerek alacağımı söyledim tamam dediler gerçekten adamlar baya yardımcı oldular. Gittik arkadaşla açtık baktık biraz gürültülü bi ortamdı hiç bi ses duyamadık neyse eve geldik bütün aparatlarını bağladık çalıştırdık baktım ki yine ses var. Tekrar söyledim firmaya vs vs …sadede geleyim. bu normal bi durum bi daha değiştiremeyiz. Madem normaldi de ilkini niye değiştirdiniz soruma sizin memnuniyetiniz için falan dediler. Bi yerden sonrada sıkıldım yeter kullanırım artık böyle napaayim dedim cok sonraları aynı model kullanan bi arkadaşımı buldum kontrol etmesini istedim. aynı ses onda da var o da sesin farkında bile değilmiş o da değişim işlerine girmek istedi ama benden sonra hiç bu zahmete gerek görmedi. Velhasıl bu modeller böyle sanırım kullanmaya devam ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: myalgin
Merhabalar öncelikle konunun üzerinden baya zaman geçti ve kimse paylaşmadığı için kendi hüsnü kurumtum zannediyordum. O yüzden biraz uzun olacak.birde unutmadan bu ses zaman zaman değil tv yi açtığınızdan itibaren çıkmaya başlıyor.
sıkıntıyı firmaya ilettim. öncelikle bunun normal olduğunu istersem yine de kontrol edilebileceğini söylediler bende kabul ettim. Bu arada da farklı mağazaların satış danışmanlarına gidip araştırma yapıyordum hiçbir zaman net cevap alamadım kimisi normal, kimisi değil diyordu o yüzden aldığım firmaya gerekli baskıyı da yapamıyordum ama değişim kararı çıktı ve yeni bir tv verdiler.. Dedim ki tamam haklıymışım işte yenisini yolluyorlar.. Bi kere sorun oldu ya yollamalarını istemedim deneyerek alacağımı söyledim tamam dediler gerçekten adamlar baya yardımcı oldular. Gittik arkadaşla açtık baktık biraz gürültülü bi ortamdı hiç bi ses duyamadık neyse eve geldik bütün aparatlarını bağladık çalıştırdık baktım ki yine ses var. Tekrar söyledim firmaya vs vs …sadede geleyim. bu normal bi durum bi daha değiştiremeyiz. Madem normaldi de ilkini niye değiştirdiniz soruma sizin memnuniyetiniz için falan dediler. Bi yerden sonrada sıkıldım yeter kullanırım artık böyle napaayim dedim cok sonraları aynı model kullanan bi arkadaşımı buldum kontrol etmesini istedim. aynı ses onda da var o da sesin farkında bile değilmiş o da değişim işlerine girmek istedi ama benden sonra hiç bu zahmete gerek görmedi. Velhasıl bu modeller böyle sanırım kullanmaya devam ediyorum.
SAmsung es5500'ü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum tv yi aldığım zaman tiz sesi yoktu bugün fark ettim ve hemen araştırmaya başladım önceleri sessiz olan tvden ses gelmesi normal olmasa gerek. Birde gece karanlığında film izlerken arka panelin sol üst kısmında havalandırma delik-ızgaralarından duvara beyaz bir ışık sızıyor acaba normal bir şeymi bu? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus01 -- 21 Nisan 2013; 3:32:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yus01
SAmsung es5500'ü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum tv yi aldığım zaman tiz sesi yoktu bugün fark ettim ve hemen araştırmaya başladım önceleri sessiz olan tvden ses gelmesi normal olmasa gerek. Birde gece karanlığında film izlerken arka panelin sol üst kısmında havalandırma delik-ızgaralarından duvara beyaz bir ışık sızıyor acaba normal bir şeymi bu? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Zaten bahsedilen ses ancak bazı renk modlarında ve karanlık sahnelerde beliginleşiyor. Bahsettiğiniz ışık TV duvara çok yakınsa farkedilebilir belki ama aynen söylediğiniz yerden panel ışıklarını görebiliyorsunuz. -
Evet duvara ip askı aparatıyla asılı, olabildiğince yakın yani sabah baktım şimdi sesde duyulmuyor gerçekten ilginç -
kaBLOTV yayınından izliyorum tvyi eski tüplü tvlerdeki gibi kanal değiştirirken çıkan tıs sesisin aynısını alıyorum şuan çok fena takmış durumdayım sizce bu durum normalmi?????????????????
???? -
Hocam normal değil bana göre, servisten geldi ısınınca yine aynı sesi yapıyor.
samsung'un malının arkasında duramadığını öğrenmiş oldum... -
Anladığım kadarıyla sizde o tiz sesi yuzunden tvnizi servise yolladınız ben henüz yollamadım. Tv ısınınca o sesi çıkarıyorda olabilir akşam eve gidince tekrar bakıcam, en sonunda mağaza mağaza gezip ses dinlicem artık yapacak birşey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: yus01
Anladığım kadarıyla sizde o tiz sesi yuzunden tvnizi servise yolladınız ben henüz yollamadım. Tv ısınınca o sesi çıkarıyorda olabilir akşam eve gidince tekrar bakıcam, en sonunda mağaza mağaza gezip ses dinlicem artık yapacak birşey yok.
Sonuç ne oldu? -
Televizyonu yeni açtığım zamanda aynı ses geliyor birde panelin sağ alt koşesi fazla ısınıyor gibi geldi bana zaten başka ısınınan biryeri de yok tvnin. Ayrıca Sol üst arka ızgaradan duvara ışık süzmesi mevcut onuda aynı model başka tvlerle karşılaştırma imkanı bulamadım. ama unutmuş değilim en kısa onuda araştırıp bir çözüme kavuşturcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X