Şimdi Ara

samsung 32ES6710 almayı düşünenler için kısa inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce samsung 32ES6710 almış bulunmaktayım, almadan önce fazla bilgi bulamadığımdan böyle bir konu açma, kendimce biraz özelliklerinden bahsetme ihtiyacı hissettim.

Tv'nin kendi alıcısı oldukça iyi görüntü sunuyor ama biss şifre girme özelliği olmadığından maç izlemek isteyenlerin ekstra bir alıcı alması gerekiyor.

TV'nin SD yayın performansı güzel, HD'ye söylenecek söz zaten yok, 3D henüz deneme fırsatım olmadı, SD ve HD tür kanaldan da birer foto paylaştım.

Wifi'lı bilgisayarınızda AllShare programını yükleyerek kablolarla uğraşmadan film foto vs TV'den izleyebiliyorsunuz. Aynı şeyi samsung akıllı telefonlarda default gelen allshare programıyla, iphone ipad'de zappo TV programıyla yapabiliyorsunuz. Yalnız şöyle ilginç birşey var allshare'den paylaştığım dizi ve filmlerde kumandada ileri geri sarma yapamıyorum ama usb'den takınca yapabiliyorum.

Görüntü ayarlarına gelecek olursak, motion plus özelliği 5 seçenek sunuyor, ama bu 5 seçeneğin de kendine göre avantaj ve dezavantajları var, bazılarında görüntü hızı akıcı olacak diye doğallığı bozulacak şekilde hızlı oluyor, bazılarında da frame atlama olabiliyor, ben şahsen kişisel seçeneği ile kendime göre ayarlama yaptım.

Aklıma gelenler bunlar, sorusu olan arkadaşlar olursa cevaplayabilirim. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur2357 -- 28 Aralık 2012; 9:48:30 >

• beyaz çerçeve olması çevçevenin görüntünün önüne geçmesine sebep olabilir diye düşnüyorum. bu konuda bir tespitiniz var mı? bunun siyah çerçeveli ve 200 hz modeli olan 32es6300 var ama türkiyede yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası ben de odadaki kitaplık ve masa beyaz olduğu için özellikle beyaz ve gri çerçeveli tv'lere bakıyordum, dediğiniz belki çerçeve geniş olsa olabilirdi ancak çerçeve çok ince olduğu için izlerken hiç dikkat bile etmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

Aynı TV'yi desktop PC ve oyun konsollarıyla kullanmak üzere alacağım birkaç hafta içerisinde.

TV'ye PC veya oyun konsolu (PS3 veya Xbox 360) bağlayarak deneyiminiz oldu mu? Tepki süresi, input lag gibi durumlar hakkında kısa bir bilgi alabilirsem çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 7 Ocak 2013; 1:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Aynı TV'yi desktop PC ve oyun konsollarıyla kullanmak üzere alacağım birkaç hafta içerisinde.

TV'ye PC veya oyun konsolu (PS3 veya Xbox 360) bağlayarak deneyiminiz oldu mu? Tepki süresi, input lag gibi durumlar hakkında kısa bir bilgi alabilirsem çok güzel olur.

maalesef oyun konsoluyla deneme fırsatım olmadı, laptopum da güçlü oyunları çalıştıracak bir pc olmadığı için deneyemiyorum lakin tv nin ayarlarında oyun modu diye bir mod var, sanırım konsollarda bu modda oynanıyor, farkı nedir nomalden bilemiyorum.
  • Merhaba ben de 15 gün önce 32es6710 aldım çok memnunum fakat bir sorum olacak?
    Ben webbrowser dan film izlerken yarısına gelince ekrana başa dön gibi bir link geliyor film en baştan başlıyor Samsung servisine sorduğum da TV nin 760MB hafızası olduğundan online film izlerken web browserdan o alan dolduğunda başa atması normal olduğunu söyledi.
    Bu sorunu başka yaşıyan var mı yada çözümü var mı?
    Eğer çözümü yoksa web browserdan film izlenmiyor hep yarıda kalıyor ?
  • aradaşlar web browser dan film yada dizi izleyip filimin yarısında web browser başa dönsün gibi mesaj veren var mı?

açıkcası es6710 serisin de webbrowser dan bil filmi yada diziyi sorunsuz izliyebiliyormusunuz? yoksa hata veren varmı benim gibi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • tv'nin dahili hafızası dolduğu için başa dönüyor diye birşey okumuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

tv'nin dahili hafızası dolduğu için başa dönüyor diye birşey okumuştum.

çözüm yok o zaman?
  • bu iş yazılım olduğundan güncelleme ile çözebilirler. samsung türkiye destek hattına başvursanız iyi olur. sorunu kayıt altına aldırın.

• quote:

bu iş yazılım olduğundan güncelleme ile çözebilirler. samsung türkiye destek hattına başvursanız iyi olur. sorunu kayıt altına aldırın.

samsung çağrı merkezi ile görüştüm TV nin 750MB dı sanırsam hafızası olduğunu bu hatayı almamın normal olduğunu söylediler part part izlememi tavsiye ettiler:)
    Acaba USB üzerinden web browser kullanablirmiyim eğer öyle bir şansım varsa USB nin hafızası kadar alanım olmuş olur o da bana çoğu çoğuna yeter?

Anlamadığım bu Tv yi alıpda web Browser üzerinden kimse HD film izlemiyor mu yada bu hatayı sadece ben mi alıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakman -- 17 Şubat 2013; 14:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakman

quote:

bu iş yazılım olduğundan güncelleme ile çözebilirler. samsung türkiye destek hattına başvursanız iyi olur. sorunu kayıt altına aldırın.

samsung çağrı merkezi ile görüştüm TV nin 750MB dı sanırsam hafızası olduğunu bu hatayı almamın normal olduğunu söylediler part part izlememi tavsiye ettiler:)
    Acaba USB üzerinden web browser kullanablirmiyim eğer öyle bir şansım varsa USB nin hafızası kadar alanım olmuş olur o da bana çoğu çoğuna yeter?

Anlamadığım bu Tv yi alıpda web Browser üzerinden kimse HD film izlemiyor mu yada bu hatayı sadece ben mi alıyorum?

Genellikle bilgisayardan indirilip usb'den TV'ye takıyor çoğu kişi (ben de dahil), veya web browserdan izlenecek birşeyse bilgisayarı hdmi'dan TV'ye bağlayıp izliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korayakman

quote:

Genellikle bilgisayardan indirilip usb'den TV'ye takıyor çoğu kişi (ben de dahil), veya web browserdan izlenecek birşeyse bilgisayarı hdmi'dan TV'ye bağlayıp izliyorum.

genel de dediğin gibi izleniyor ben acaba bir çözüm bulan arkadaş varmıdır diye düşünüyorum.

Cevap için teşekkürler...

• Arkadaşlar bu TV yi PC monitörü olarak deneyen var mı? Ben PC ye bağlayıp arada film izlerim diyorum bazen de oyun oynarım. Tecrübeli arkadaşları göreve çağırıyorum
  • ürün görsel olarak fena değil. Görüntü ve 3d özellikleri tatminkar. Diğer cihazlarla bağlanmada ufak kopmalar olsa da fena değil. Farklı cihazlara geçiş işini tek bir tuşla hallediyorsunuz. takılı aleti hemen tanıyor. Eksi tarafı üzerindeki kurulu işletim sistemi çok yavaş. İnsanı sinir ediyor. kumanda veya mouse la bile sinir ediyor insanı. pc'den samsung link programını indirdiğinizde pc'nizdeki filmi sağ tıklayıp tv'de oynayabiliyorsunuz. 1-2 gb'lık filmlerde sorun yaşamadım ama dosya boyutu artınca takılmalar oluyor. şimdilik işimi görüyor. insan lg'nin akıllı kumandasını arıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.