Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var hocam, hdmi 3 girisinin altinda 3.5mmkulaklik girisi var, bagla ordan is bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamDesigner -- 5 Kasım 2013; 21:46:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jardel09 kullanıcısına yanıt
    Uydu alicisinin gucu dusuk malesef, guclu sinyal alamiyor, sende degil genel problem yani.. Bende merkezi sistem kullaniyorum uydulari devamli sıkıntı yaziyorum malesef..

• DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    hocam gormedım bılıyomusn onu :)))) solemesen de gorecegımı sanmıyorum
  • bizim evde ortak canak var cekmesı cıdden zayıv atv hıc cekmıyo star sa zorlanıyo dıger kanllarda arada buzlanma oluyo

sorun su kı hd uydu alıcmı taktım aynı sorun yıne devam ettı belkıde benım canakda sorun vardır
  • bizim apt merkezi sistem herkez yukardaki 2 çanaktan bağlanıyor odalara anten girişi yapmışlar takıyosun açıyo hemen bizde 2 tv var 2 sinide kullanıyoruz eski tv (40inç Samsung 4series) güçlü sinyal alıyor yalnız yeni aldığımız düşük sinyal oranlarında ama izleniyor yinede ,

bu arada Galatasaray maçını SPOR modunda izledim harikaydı.Dostlar 2 püf noktası var TV mizin SPOR modu birde film modu trusound falan efektleri açın herşeyi tadında izleyin saolsun samsung bunları düşünmüş.
  • Benim ciddi sekilde canimi sıkıyor bu sinyal olayi, bazen saatlerce hic bir kanal olmuyor, normalde ise sinyal alamayan kanallar hep oluyor.. apt. da benden baska da bu sorunu yasayan yok.

• DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    Hocam harici bi uydu aliciyla deneme yaptinizmi o sinyal seviyesi iyose sorun yok...

Sanirim bu tv dahacok film izleme smart ozellikleri acisindan ust seviyede tv izlemeyi hesba katmamislar

Samsng nasil bole dusuk kalite uydu alici ekler tv sini

Bimden alinan 30 tl uydu alicilar bile cok iyi sinyal seviyesi yakaliyor

• Anten kablonu bıcakla kes yenı bı metal uc cıkar veya yenı saglam bı kablo al sorun kabloda degıl ıse canaktada olablr

Canak kucuktur cekmez dolasıyla sınyalde alamazsın bzde 2 tv oldugu hlde ızlıyoruz sen kesın ıyı yayın alman lazım.

• Anten kablonu bıcakla kes yenı bı metal uc cıkar veya yenı saglam bı kablo al sorun kabloda degıl ıse canaktada olablr

Canak kucuktur cekmez dolasıyla sınyalde alamazsın bzde 2 tv oldugu hlde ızlıyoruz sen kesın ıyı yayın alman lazım.

• merhaba arkadaşlar.

bütün konuyu okudum ama kimse sormamış.

ben bu tv'yi kanal, dizi, film vb izlemek dışında xbox 360 oynamak için almak istiyorum. özellikleri hoşuma gitti de teknik konulardan anlamıyorum.

sonuç olarak xbox, ps3 falan oynamak için ideal midir?

oynayanlar uygun derse hemen gidip almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overmars

merhaba arkadaşlar.

ben bu tv'yi kanal, dizi, film vb izlemek dışında xbox 360 oynamak için almak istiyorum. özellikleri hoşuma gitti de teknik konulardan anlamıyorum.

Var dostum, bi arkadaş xbox 360 ile birlikte aldığını söylemişti.. Kanımca performansı iyi olur tabi kullananın yorumları daha sağıklı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamDesigner

quote:

Orijinalden alıntı: overmars

merhaba arkadaşlar.

Var dostum, bi arkadaş xbox 360 ile birlikte aldığını söylemişti.. Kanımca performansı iyi olur tabi kullananın yorumları daha sağıklı olur..

Sagol dostum. Haftaici almayi dusunuyorum insallah xbox takinca utandirmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyc

ben bu tv yi almayı düşünüyorum fakat 100 hz kalite kötü diye yoruum gördüm. sizce öyle mi?

yorumu ben yazmıştım. birçok insan görüntünün atlayıp zıpladığını göremiyor. o yüzden kullanıcı yorumlarına da pek güven olmuyor. gözünle gördüğün esastır. ben eskiden de 100hz samsung 32B650 kullanmıştım ve nerede takıldığını nerede aktığını iyi biliyorum. tek kafama takılan şey bu tv'nin oyun modu varsa açık mıydı onu bilmiyorum. oyun modunda bu yazılımsal 100hz devre dışı kalır 50hz'ye düşer input lag olmasın diye. yine de ikilemdeyim. uydulu bir üst model olan 32f6510 var ama arada 400 lira fiyat farkı var (3d var bana lazım değil). lg 32la620s ile yan yana çok inceledim lg daha iyi iş çıkarıyor fakat lg'nin uydu alıcısı tırt olduğundan bulaşmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

quote:

Orijinalden alıntı: smyc

ben bu tv yi almayı düşünüyorum fakat 100 hz kalite kötü diye yoruum gördüm. sizce öyle mi?

yorumu ben yazmıştım. birçok insan görüntünün atlayıp zıpladığını göremiyor. o yüzden kullanıcı yorumlarına da pek güven olmuyor. gözünle gördüğün esastır. ben eskiden de 100hz samsung 32B650 kullanmıştım ve nerede takıldığını nerede aktığını iyi biliyorum. tek kafama takılan şey bu tv'nin oyun modu varsa açık mıydı onu bilmiyorum. oyun modunda bu yazılımsal 100hz devre dışı kalır 50hz'ye düşer input lag olmasın diye. yine de ikilemdeyim. uydulu bir üst model olan 32f6510 var ama arada 400 lira fiyat farkı var (3d var bana lazım değil). lg 32la620s ile yan yana çok inceledim lg daha iyi iş çıkarıyor fakat lg'nin uydu alıcısı tırt olduğundan bulaşmak istemiyorum.

selam,

teknik konularda pek bi bilgim yok, kullanan biri olarak oyun performansı nasıl siz de bi yorum yaparsanız iyi olur. samsung'tan başka marka bakmak istemiyorum nedense.
    %70 oyun %30 tv kullanacak biri olarak tereddütlerim var.

1000 liranın da üzerine çıkamıyorum, en iyi seçenek bu tv gibi geldi.

içimi rahatlatsanız keşke...

• RevengeR xbox ile birlikte almış ve kullanıyordu, fikirlerini almak gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamDesigner -- 13 Kasım 2013; 13:48:33 >
  • ilk defa led tv kullanıcısı olarak anlatayım hemen dostum.

tvde 100 hz farkını sadece normal yayın izlerken hissedebiliyorum. xboxta oyun oynarken akıcılık olarak gerçekten vaay 100hz farkı diye bişey görmedim. yani oyun orda çok mu fps veriyor ya da tv mi hertz basıyor gerçekten hiç bir fikrim yok ama akıcı yani genel olarak.

tvnin menüsündeki oyun modunu açtım fark var mı diye sorarsan ben yok derim. yani açınca tv zaten uyarıyo oyunda takılmalı görüntü yapabilir falan diye. bende açık o mod ama takılmaktan kastını hiç mi hiç anlamadım. zaten grafik basan bi aletten gelen görüntüyü tv nasıl oluyoda etkiliyor o bölümü hiç çözemedim.

bu arada lg den cidden uzak durun ben alırken satıcı lg ve benim bu tvyi gösterdi. lgyi övdü de övdü bitiremedi
    ama o anlatırken tvlere baktım arkadaş samsung resmen gözle görülür şekilde daha net daha parlak ve daha akıcı geldi. ayrıca kasa olarak da lg bildiğin kalın lcdye benziyordu. 100 lira fazla veririm içimde kalmaz dedim vallaha da içimde kalmadı :D

• tvden gayet memnunum 5+1 i taktıkdan sonra hele sinema ortamı yaptım odayı
  • Haziran ayında aldım bende tv yi sorunsuz kullanıyordum dahili dvb tuner ile ta ki düne kadar birden görüntü gitti ama diğer her şey çalışıyor ses geliyor falan servis geldi panelde arıza var dedi götürdüler tv yi bakalım sonuç ne olacak.
  • MeTaLBHooK kullanıcısına yanıt
    o sorun ben aldıktan bir hafta sonra oldu. sen televizyonu unut bir ayda gelmez o artık

diyip hayal kırıklığı efekti yapayım dedim

başkan servis tvyi alıyor paneli değiştirip getiriyor benimki üç gün sonra gelmişti. hatta panelin naylonunu falan evde açmışlar benim birader öyle dedi.
  • Merhabalar bu tv'yi ps3 için düşünüyorum o yüzden oyun konsollarıyla kullananlar input lag durumu hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim. Malum Samsung'un eski modellerinde input-lag pek iyi değil.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm

Bu sitede samsung'un 42f5500 ürününü incelemişler ve input-lag değerinin sony'den sonra en iyisi olduğunu söylüyor. Bunda da öyle mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.