Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi o zaman bende gitti 15 güne gelmez diyordum. :) o değilde salona 55" f8500 alacaktım. biraz şüpheye düştüm açıkcası. hayır en az 3-4 adet samsung marka cihaz var evde. şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar. bunda sorun olunca tv başka marka mı alayım dedim sonuçta 5000 tl istediğim marka alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

Merhabalar bu tv'yi ps3 için düşünüyorum o yüzden oyun konsollarıyla kullananlar input lag durumu hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim. Malum Samsung'un eski modellerinde input-lag pek iyi değil.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm

Bu sitede samsung'un 42f5500 ürününü incelemişler ve input-lag değerinin sony'den sonra en iyisi olduğunu söylüyor. Bunda da öyle mi acaba?

f5500 la aynıdır dostum, fanel ve görüntüleyici yani düz mantıkla anlatayım görüntü ve ekran aynı.. f5570 olmasındaki "70" sadece smart ve uydu alıcı eklendiğinin kodlaması..

• MeTaLBHooK kullanıcısına yanıt
    Eğer o parayı vereceksen samsungtan şaşma derim ben.. Elekt. cihaz elbet sorun çıkarabiliyor ama rakamlara bakarsak samsungun problem oranı diğerlerine göre daha az, ve servis hizmeti kuşkusuz çok daha başarılı..
  • Samsung alıcam heralde altyazı probleminide halletmişler hiçbir sorun kalmadı benim açımdan teknosada 5200tl +500tl hediye çeki ile 4700tl geliyor şuanda 500 lira hd ile de sound bar alınabilir üzerine 200 lira falan vererek mantıklı gibi bakalım daha sıcak bir fırsat bulamazsam şimdilik en iyisi bu heralde
  • Beyler bende smart uygulama olarak 30 tane uygulama var ve digiturkplay mevcut degil
    Sizde kac uygulama varbirde digiturkplay i indrme sanszm var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifiden bağlanmada kota falan gitmiyor beyler. Bilgisayara allshare ya da yeni adıyla samsung link miydi neydi onu yüklüyorsunuz. Bilgisayar ve tv aynı ağdaysa birbirlerini görüyor. Samsung telefon ve tabletlerde zaten tek tuşla bağlanıyorsunuz. Mükemmel bir şey.

Bence boyutu full hd filmler için tam ideal boyut.

100 mhz ise clear motion rate ile yapılan bir şey. Sanal. Normal değeri 50/60 mhz. Tv kanalları da 50/60 mhz yayın yaptıklarından 400-500 mhz lere falan itibar etmemek lazım. O rakamlara ulaşmak için aralara siyah kare konuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

ilk defa led tv kullanıcısı olarak anlatayım hemen dostum.

tvde 100 hz farkını sadece normal yayın izlerken hissedebiliyorum. xboxta oyun oynarken akıcılık olarak gerçekten vaay 100hz farkı diye bişey görmedim. yani oyun orda çok mu fps veriyor ya da tv mi hertz basıyor gerçekten hiç bir fikrim yok ama akıcı yani genel olarak.

tvnin menüsündeki oyun modunu açtım fark var mı diye sorarsan ben yok derim. yani açınca tv zaten uyarıyo oyunda takılmalı görüntü yapabilir falan diye. bende açık o mod ama takılmaktan kastını hiç mi hiç anlamadım. zaten grafik basan bi aletten gelen görüntüyü tv nasıl oluyoda etkiliyor o bölümü hiç çözemedim.

bu arada lg den cidden uzak durun ben alırken satıcı lg ve benim bu tvyi gösterdi. lgyi övdü de övdü bitiremedi
    ama o anlatırken tvlere baktım arkadaş samsung resmen gözle görülür şekilde daha net daha parlak ve daha akıcı geldi. ayrıca kasa olarak da lg bildiğin kalın lcdye benziyordu. 100 lira fazla veririm içimde kalmaz dedim vallaha da içimde kalmadı :D

teşekkürler dostum.

sipariş veriyorum, hadi hayırlısı.

bu arada hepsiburada gibi sitelerde 100-150 lira daha ucuz, tavsiye edebileceğiniz bi site var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: overmars

merhaba arkadaşlar.

bütün konuyu okudum ama kimse sormamış.

ben bu tv'yi kanal, dizi, film vb izlemek dışında xbox 360 oynamak için almak istiyorum. özellikleri hoşuma gitti de teknik konulardan anlamıyorum.

sonuç olarak xbox, ps3 falan oynamak için ideal midir?

oynayanlar uygun derse hemen gidip almayı düşünüyorum.

Samsung F5570 32 inç dün aldım çok memnunum. Monitör olarak kullanmak için aldım yani sadece masaüstü PC monitörü olarak kullanıyorum. Renkler çok canlı, çok tatminkar, PS3 te bağladım GTA, Last of us oynadım kesinlikle çok iyi görüntü. Bilgisayar monitörü olarak ta çok memnunum, oyunlar şimdi başka bir güzel oldu. Ghosting olayına rastlamadım zaten 2 ms sanırım TV, tavsiye ederim.

Ben Media Markt'tan 999 TL ye aldım ;)

• quote:

Merhabalar bu tv'yi ps3 için düşünüyorum o yüzden oyun konsollarıyla kullananlar input lag durumu hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim. Malum Samsung'un eski modellerinde input-lag pek iyi değil.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm

Bu sitede samsung'un 42f5500 ürününü incelemişler ve input-lag değerinin sony'den sonra en iyisi olduğunu söylüyor. Bunda da öyle mi acaba?

Ben de dün aldım PC monitörü olarak kullanıyorum oyunlar mükemmel oldu ;) PS 3'e bağladım tabii ki ve hiç bir sorun yok gerekli ayarları kendi zevkime göre yaptım çok çok memnunum, 40 inç ekranda gördüğüm tırtıkları, pikselleri şimdi görmüyorum, ekran çok kaliteli 999 TL daha ne olsun Media MArktan aldım kesinlikle tavsiye derim arkadaşım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: flower

arkadaşlar ben de bu TV den almayı düşünüyorum
    sanırım 3D yok bunda zaten gerekli de değil

samsung appk de android kaç kullanılıyor?

android tablet ile TV nin iletişimi var mıdır?

kumandası nasıl akıllı kumanda mı? fly?

tv nin yandaki girişlerinin resimlerini bir arkadaş yükleyebilir mi?

örneğin LAN HDMI av USB girişleri yanda mı arkada mı?

TV yi dolabın içine monte etmeği düşünüyorum da

resim yüklerseniz sevinirim

Samsung Galaxy Tab 3 8 inç'i bu TV'ye bağladım dün yani görüntü aktardım güzel bir deneyimdi sorunsuz, tabletindeki görüntüyü direk TV'ye kablosuz olarak aktarabiliyorsun güzel oluyor :) Tabletteki Screen Mirroring uygulamasını aç, TVden de menüsünden Akıllı özelliklerden All share di sanırım onu aç direk bağlantı kuruyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 18 Kasım 2013; 10:59:38 >

• ozozca kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım o modelden :), sadece ps3 için sony'e falan o kadar para vermeye gerek yok dedim. Oyun modunda Input-Lag olayı testlerde söylendiği gibi çok düşük, neredeyse monitör kadar başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 18 Kasım 2013; 11:00:07 >
  • quote:

Ben de aldım dostum, sadece ps3 için sony'e falan o kadar para vermeye gerek yok dedim. Oyun modunda Input-Lag olayı testlerde söylendiği gibi çok düşük, neredeyse monitör kadar başarılı

Ben PC de sürekli Full HD oyun oynayan biri olduğum için önemli bu, ve çok memnunum ne PS3'te ne de PC deki oyunlarda en hızlı anlarda bile gecikme, ghosting olayı yok, renkler çok güzel kısacası çok çok memnunum. Hele ki 999 TL'ye böyle bir performans beklemiyordum açıkcası. Peki sürekli PC monitörü olarak sorun yaratır mı sence satıcı sorun olmaz dedi ama ?
  • ya beyler benım telefonda samsung link yukledım ama ekran tvnın ekranı olmuyor cok gıcık oldum

tablette all shaerre var o oluyo ama samsung link le olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

ya beyler benım telefonda samsung link yukledım ama ekran tvnın ekranı olmuyor cok gıcık oldum

tablette all shaerre var o oluyo ama samsung link le olmuyo

Galaxy Tablet 3 8 var bende onun ayarlarından diğer' e gir ordan SCREEN MIRRORING 'i seç. TV den de akıllı özelliklerde sanırım All Share'e gir birbirlerini görecekler. Tablet ekranı kablosuz olarak direk Tv ekranında! ;)

EDİT: Pardon aceleden Tablette sorun yok demişsin onu görmemişim :) Samsung telefonda nasıl bilmiyorum tekrar pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 18 Kasım 2013; 12:23:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Ben de aldım dostum, sadece ps3 için sony'e falan o kadar para vermeye gerek yok dedim. Oyun modunda Input-Lag olayı testlerde söylendiği gibi çok düşük, neredeyse monitör kadar başarılı

Ben PC de sürekli Full HD oyun oynayan biri olduğum için önemli bu, ve çok memnunum ne PS3'te ne de PC deki oyunlarda en hızlı anlarda bile gecikme, ghosting olayı yok, renkler çok güzel kısacası çok çok memnunum. Hele ki 999 TL'ye böyle bir performans beklemiyordum açıkcası. Peki sürekli PC monitörü olarak sorun yaratır mı sence satıcı sorun olmaz dedi ama ?

Pc monitörü olarak ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Bir tek çok yakından bakarsan gözlere zarar verebilir. Panelin ömrü kadar kullanırsın sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 18 Kasım 2013; 12:23:44 >

• quote:

quote:

quote:

Pc monitörü olarak ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Bir tek çok yakından bakarsan gözlere zarar verebilir. Panelin ömrü kadar kullanırsın sonuçta.

Yani bu şekilde kullananlar var sanırım uzun zamandır TVleri monitör olarak da ben ilk defa o yüzden sordum :) Dediğiniz gibi sonuçta panel ömrü kadar gider herhalde, çok memnunum ama çok net , çok renkli bir görüntüsü var Tomb Raider full hd açtım inanılmaz detay varmış şimdi gördüm ve yağ gibi akıyor oyun şahane :))

Çok yakından değil en az 1 metreden kablosuz fare klavye ile kullanıyorum yattığım yerden ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 18 Kasım 2013; 12:28:52 >

• 82 ekran alet zaten tam detay için en fazla 1.5 metre uzaklaşabilirsiniz daha uzağında yazıları görmeme olayı başlıyor. o yüzden pc monitörü olarak çok rahat kullanılabilir
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar.

ben bu tv'yi kanal, dizi, film vb izlemek dışında xbox 360 oynamak için almak istiyorum. özellikleri hoşuma gitti de teknik konulardan anlamıyorum.

Samsung F5570 32 inç dün aldım çok memnunum. Monitör olarak kullanmak için aldım yani sadece masaüstü PC monitörü olarak kullanıyorum. Renkler çok canlı, çok tatminkar, PS3 te bağladım GTA, Last of us oynadım kesinlikle çok iyi görüntü. Bilgisayar monitörü olarak ta çok memnunum, oyunlar şimdi başka bir güzel oldu. Ghosting olayına rastlamadım zaten 2 ms sanırım TV, tavsiye ederim.

teşekkürler.

arkadaşlar
    ben hala nereden alacağım konusunda kararsızım. sabah çıkıp eve akşam 8 gibi varıyorum.

hepsibura'dan alsam kargo nereye gelecek, servis ne zaman gelecek. bu sorunlar yüzünden bi türlü karar veremedim. 120 lira kadar fark var (mediamarktta 1.099 lira şuan, hepsiburada'da 980 lira)

mm'dan alırsam orada açıyolarmış teknik ekip, sonra arabaya yüklüyolarmış, evde takıp izliyoruz bu kadar.

bi fikir verin yav.

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar.

teşekkürler.

arkadaşlar
    ben hala nereden alacağım konusunda kararsızım. sabah çıkıp eve akşam 8 gibi varıyorum.

hepsibura'dan alsam kargo nereye gelecek, servis ne zaman gelecek. bu sorunlar yüzünden bi türlü karar veremedim. 120 lira kadar fark var (mediamarktta 1.099 lira şuan, hepsiburada'da 980 lira)

mm'dan alırsam orada açıyolarmış teknik ekip, sonra arabaya yüklüyolarmış, evde takıp izliyoruz bu kadar.

bi fikir verin yav.

Dün gezdim dolaştım 82 ekran PC monitörü yapmak için TV bakıp durdum bu modelde karar kıldım. Çok güzel bir görüntüsü var hem tip olarak hem ekran olarak ve de MediaMarkt öneririm. Aynı TV Electroworld de tam 1080 TL ;) 80 tl de olsa kardayım. En uygun fiyatı MediaMarkt ta buldum arkadaşım tavsiye ederim. Üstelik ölü piksel çıkarsa direk değiştiriyorlar çok şükür bende çıkmadı. Daha önce çıkmıştı başka bir model Samsung LCD de onu direk değiştirmişlerdi mesela ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 18 Kasım 2013; 18:18:03 >

• quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşım bi şey sormak istiyorum ben kurulumu kendim yaptım ama garanti belgesi var MediaMark'tan aldım içinden çıktı zaten belge. Şimdi teknik servisi çağırmadım, kurulumu kendim yaptım diye garantili olmuyor mu yani? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.