Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam sizin dediginiz dogru ,sonucta onemli olan maç gibi hareketli ve zor sahnelerde iyi goruntu alabilmektir.yoksa duragan sahnede iyi görüntüyü hemen hemen her tv'den alabilirsiniz.maç seyretmeseniz bile bu ölçü tv'nin kaitesini gosterme açısından önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mesajımı alıntı yapıp sonra da '50Hz bir televizyon için maçlarda şöyle iyi böyle iyi diyebilmek, ancak aldığı ürünü somut olarak inceleyememek demektir. ' demişsiniz. Benim anlamadığım nokta da buydu zaten niye bana laf soktunuz diye merak ettim sadece. Bana demediyseniz eyvallah.
  • beyler benım torentden ındırdıgım dızılerı bs player la otomatık altyazı buluyorum

sonra bu altyazı ıle tvde ızlemek ıstedgımde turkce karakter olan ı ş ü okuyamıyor tv garıp harfler koyuyo onlrın yerıne

bu problem sızde de varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

beyler benım torentden ındırdıgım dızılerı bs player la otomatık altyazı buluyorum

sonra bu altyazı ıle tvde ızlemek ıstedgımde turkce karakter olan ı ş ü okuyamıyor tv garıp harfler koyuyo onlrın yerıne

Seyrederken tools veya menü tuşuna basın,orada altyazi dili var onu turkce yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: catik

beyler benım torentden ındırdıgım dızılerı bs player la otomatık altyazı buluyorum

Seyrederken tools veya menü tuşuna basın,orada altyazi dili var onu turkce yapın.

hocam 7 bolum arow izlemistim tam bi iskenceydi alt yazi bozuklugu

simdi kontrol ettim tools aayarlarda dedgn gibi dil tirkce olunca duzeldi ayrica altyazi boyutunu da buyuttuk

ben neden denk gelmedi isem oraya

cok tessekurler neyseki erken sordum tum sezonu bitirip birdan sorsam ogrensem cok sinir olurdum

• arkadaşlar samsung tvlerde tvyo uygulaması yokmu . Browser üzerinden ulaştığımda tam ekran olmuyor çözümü varmı ?
  • Son 1120 guncellemeyi yapan varmi ? Bi degisiklij oldumu ? Biss key konusunda gelisme varmi. Bilen arkadaslardan destek bekleniyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bleu7

Teşekkürler, dün ürün geldi, bugün servis açıp, sehpa üzerine kurulumu yaptı. Şu anlık skartı kullanıyorum ama modül siparişi verdim.

dsmart modülü sorunsuz tüm kanalları izleyebilecek şekilde kullanıyor musunuz?
  • Arkadaşlar evimde bu televizyonu kullanıyorum deneyen varsa hdd konusunda yardım istiyorum. 2 tb lik bir harici disk almayı düşünüyorum bu televizyonda deneyen oldu mu 2 tb yi destekleme konusunda sıkıntı çıkarıyor mu ?

Konuyu açmıştım fakat yardımcı olan olamadı kullananlar olduğu için aynısını burayada kopyalıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Evimde Samsung UE-32F5570 bu tv yi kullanıyorum. Yeni aldığım microlab fc 360 2+1 ses sistemini televizyona kulaklık girişinden bağladığımda sistem sorunsuz şekilde çalışıyor fakat ses sistemi bağlı iken tv hoparlörüne geçemiyorum. Ayarlara girdiğimde pasif konumda gözüküyor hoparlör seçimi. Bu da her seferinde kulaklık girişindeki jackı sökmemi gerektiriyor. Fakat giriş baya sert olduğundan sök tak biraz problemli oluyor. Sürekli ses sistemini e kullanmak istemiyorum hem ısınıyor hem de gece ses fazla oluyor.

Bu sorundan kurtulabilmek için rca 2 ucuda kırmızı-beyaz(erkek) kablo aldım. Televizyonun audio girişinden bağladım bu sefer hoparlör seçimi yapabiliyorum ama sistemden ses gelmedi. Bu sorunun bi çözüm yolu var mı acaba harici hoparlör olarak göstertip istediğim zaman kablo falan sökmeden televizyon hoparlörüne geçmek istiyorum. Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

• ben bu tvyi çok pahalıya mı aldım acaba? 2014 ocak-şubat ayları arasında aldım hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum başka şehirde oldğm içinde faturaya bakma şansım yok. 1480 liraya maal oldu kapıda ödemeyle pahalı mı aldım acaba?
  • TV2 e2 gibi kanallarda ingilizce dili olarak seçiyor ilk açınca bunu Türkçe olarak ayarlama imkanı yok mu her defasında Türkçe seçmek istemiyorum

• Bu tv yi gecen ay media marketten 749 tl ye aldim mall of istanbul subesinden cok da memnunum
  • takkoni_3434 T kullanıcısına yanıt
    bende görmüştüm ama kaçırdım :( sonraki her hafta gittiğimde fiyatı 750-800-850-900 olarak artırdılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: takkoni_3434

Bu tv yi gecen ay media marketten 749 tl ye aldim mall of istanbul subesinden cok da memnunum

Hocam bende 5070 var 160 tl ucuz oldugu icin smartsiz almisdim deistireyimmi sence 5570 ile

• Merhaba arkadaşlar 2014 ocak ayında aldığım konu başlığındaki Led tv garantisi biteli 1 ay olmasına rağmen ekranında dikey kırmızı çizgi oluştu. Garanti bittiğinden değişim veya tamir ettirmeyi düşünmüyorum. Dışardan darbe vs almamasına rağmen panel kaynaklı bu arıza beni bir daha samsung tv almamaya sevk etti. Keşke bunu alacağıma A101 den vestel alsaydım hemde aynı paraya 40" smart led modeli Resimler aşağıda.
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm SAMSUNG 32F5570 32' 81cm

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.