Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler televizyon iyi guzel ama bir sikintim var, dahili uydu alicisiyla Trt 1 HD ve RT HD yayinlarini alamiyorum, ayni sorunu daha once yasayan oldu mu. Trt haber hd de herhangi bir sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Beyler televizyon iyi guzel ama bir sikintim var, dahili uydu alicisiyla Trt 1 HD ve RT HD yayinlarini alamiyorum, ayni sorunu daha once yasayan oldu mu. Trt haber hd de herhangi bir sikinti yok.

Bende böyle bir sıkıntı olmadı atv trt 1 hd leri sorunsuz izliyorum.Sizin tarayıcı her sayfayı açıyormu mesela donanımhaber foruma log in yapamıyorum ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vav1en

quote:

Beyler televizyon iyi guzel ama bir sikintim var, dahili uydu alicisiyla Trt 1 HD ve RT HD yayinlarini alamiyorum, ayni sorunu daha once yasayan oldu mu. Trt haber hd de herhangi bir sikinti yok.

Bende böyle bir sıkıntı olmadı atv trt 1 hd leri sorunsuz izliyorum.Sizin tarayıcı her sayfayı açıyormu mesela donanımhaber foruma log in yapamıyorum ben ?

Evde iki tane televizyon kullanıyorum, dörtlü lnbden iki çıkış alıyorum birisi LG televizyonuma gidiyor diğeri de buna, LG olandna TRT HD ve TRT 1 HD yayınları sorunsuz ama Samsung'da bu yayınları alamıyorum, kabloyla ilgili bir sıkıntı var galiba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vav1en

quote:

Evde iki tane televizyon kullanıyorum, dörtlü lnbden iki çıkış alıyorum birisi LG televizyonuma gidiyor diğeri de buna, LG olandna TRT HD ve TRT 1 HD yayınları sorunsuz ama Samsung'da bu yayınları alamıyorum, kabloyla ilgili bir sıkıntı var galiba.

Benim tv ye servis flash bellekle tüm kanalları yükledi ve hd kanallar ilk sıradaydı sorunsuz izliyorum ama belki içindeki uydu alıcısının ayarlarıyla alakalı olabilir.Benim bu tv den tek sıkıntım bu foruma giremiyorum diğer forumlara sorunsuz giriyor donanım haber sitesine girmiyor

• Bu tv nin tarayıcısından donanımhaber sitesine girebilen yokmu arkadaşlar ?
  • Merhaba arkadaslar benim bir sorum var bu tvden bende aldim usb den fotolara bakip usbyi cikarsamda smart menusunde fotograflar adi altinda görünüyor açılmıyor fakat görünüyor bunu nasil silebilirim?

• Ben 1 ay önce 42 f5570 modelini aldım oldukça memnun kaldım oturma odasında 3 mt uzaklıktan seyrediyoruz digiturk baglı genelde hd olarak filim ve dizi seyrediyoruz bir sorunla karşılaşmadım wifisi kuvetli smart da yeterli tv ye de kayıt için hdd bagladim sorunsuz kayıt etti.3d istemeyenler rahatlikla alabilir.

• 5570 32 İNÇ televizyona kanal eklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım yardım edecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendevarım

5570 32 İNÇ televizyona kanal eklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım yardım edecek varmı

Menü+Yayın+Kanal Ekleme+Manuel+Frekans değerlerini gireceğin pencerenin en altında Yeni tıkla değerleri gir tarat bulsun.
    Sıralama bu şekilde olması lazım bi deneyin.
  • Arkadaşlar merhaba;
    ufak bir sorunum var.1 ay önce bu televizyonu aldım .

Gayette memnundum.Fakat bu akşam bir elektirik kesintisi oluştu.
    daha sonra elektrikler geldiğinde (o arada prizden cekmiştim fişi) fişi takınca uzaktan kumandadan power tusuna basınca
    tvinin acılmadıgını gördum.

sağ alttaki kırmızı ısık belirli aralıklarla yanıp sönuyor arada bir iyice kararıyor fakat tv açılmıyor.
    bunun nedeni sizce ne olabilir.böyle bir sorunla karsılaşan oldu mu .
    cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanakman45

Arkadaşlar merhaba;

daha sonra elektrikler geldiğinde (o arada prizden cekmiştim fişi) fişi takınca uzaktan kumandadan power tusuna basınca

sağ alttaki kırmızı ısık belirli aralıklarla yanıp sönuyor arada bir iyice kararıyor fakat tv açılmıyor.

Tv nin arkasında joystik var ona basıpda açmayı denedinizmi.
    Bu joystik i biliyorsunuz değilmi. Bi de burdan deneyin tv açılmıyorsa servis çağırın.
    Böyle bir tv için ups şart ben öyle kullanıyorum.
    Ne zaman elektriklerin kesileceği belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_alpay

Merhaba arkadaslar benim bir sorum var bu tvden bende aldim usb den fotolara bakip usbyi cikarsamda smart menusunde fotograflar adi altinda görünüyor açılmıyor fakat görünüyor bunu nasil silebilirim?

Evet bu resimlere bakıp çıkma kötü en son baktığın resimleri ön bellleğine kaydediyor, sonra eyvah ki eyvah.
    O baktığın en son resimleri değiştirmek için resimler klasöründe daha güzel bir klasörü gez sonra çık bende bulamadım burayı silmeyi "History" açtığında herşey görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furbur

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Bu joystik i biliyorsunuz değilmi. Bi de burdan deneyin tv açılmıyorsa servis çağırın.

nerde bu joıstık

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

nerde bu joıstık

Tv nin sağ alt arka köşesinde kumanda dan çalışmadığında ordan açıp kapatabilirsiniz kanal değiştirebilirsiniz.
    Tv nin arkasına elinizi uzatın bulursunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levoank

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

nerde bu joıstık

Tv nin sağ alt arka köşesinde kumanda dan çalışmadığında ordan açıp kapatabilirsiniz kanal değiştirebilirsiniz.
    Tv nin arkasına elinizi uzatın bulursunuz.

Teşekkürler yarin bakayim

• Arkadaşlar bu alette dinamik kontrast açıkken (belki değilken de yapıyodur hiç denemedim) mesela uzay sahnesi ekrana gelince ekran iyice ışık kısıyor ya onu nasıl kapatabiliriz bulan var mı?

en net görüntüyü dinamik kontrast veriyor diye öyle kullanıyorum tvyi ama karanlık ortamda ortada parlak bi uzay gemisi olduğunu düşünün, o uzay gemisinin de ışığını iyice kısıyor haliyle ve saçma sapan bi görüntü oluşuyor.

ya aslında tvde sinyal yok uyarısının çıktığı görüntüden de anlayabilirsiniz ne demek istediğimi, o yazının aydınlığı aslında çok daha yüksek ama siyah ekranla birlikte iyice kısıyor görüntüyü. çözüm bilen var mı?

şunu çözersem ses olayları konusunda da biraz sorum olabilir.
  • Arkadaşlar Tv alalı 2-3 gün oldu fakat bir sorunum var. D Smart modül kullanıyorum TRT 1 ve TRT Hd kanallarını açtığımda aşağıda ki uyarıyı alıyorum. Modül'ü devre dışı bıraktığımda bu kanallardan sinyal alabiliyorum.
     SAMSUNG 32F5570 32' 81cm
  • Günaydın arkadaşlar, bu televizyondan oturma odama almak istiyorum. En güvenilir ve ucuz yer neresidir son alanlar kaça aldı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

Günaydın arkadaşlar, bu televizyondan oturma odama almak istiyorum. En güvenilir ve ucuz yer neresidir son alanlar kaça aldı acaba?

Geçen ay HB dan almıştım bir günde geldi servis kurdu sorunsuz gayet güzel seyrediyoruz.
    Oturma odasına aldım 1079 TL + 100 WP + 12 taksit HB ya bakın derim.
    http://www.carsicini.com/en-ucuz-modart-17---32-tv-aski-aparati-en-ucuz-modartlcd601m burdan da bu askıyı aldım kurdum çok hoş oldu.
    TV nin özellikleri 3D dışında süper.

• furbur kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. bir sitede 970 TL ye buldum ancak yorumları okuyunca güvenilir olmadığını anladım. Sanırım en güvenilir yerden almak daha iyi..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.