Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • medıamarkt ızmıt acılısında aldım daha kurulmadı 899tl
  • iyi fiyata almışsınız..

Kafama takılan birşey var bazı sitelerde dahili hd uydu alıcısı var diyor ama kendi sitesinde hiç bahsetmiyor? Açıkcası dahili uydu alıcısı çok işime yarayacak, gerçekten var mı?

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE32F5570SSXTK-spec

Son bir sorumda Güç Tüketimi: PR W yazıyor. Bir çok yerde gördüm bu PR nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 26 Şubat 2014; 16:25:13 >

• tv kuruldu dahılı uydu alıcı var
    total 88 watt
    typıcal 40 watt tuketım degerı arkasında yazan.
  • ceffry C kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın fakat enerji tüketimi led tv için fazlaymış
  • thanx...
  • tv yı monıtor olarak kullanıyorum. cok guzel oldu. ayrıca pıp olması dahada zevklı hale getırdı.alt kosede tvde ızlenılıyor:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceffry

tv yı monıtor olarak kullanıyorum. cok guzel oldu. ayrıca pıp olması dahada zevklı hale getırdı.alt kosede tvde ızlenılıyor:))

İyi günler bende monitör olarak kullanıcağım oyunlarda verdiği performans tatmin edicimi yoksa çokmu iyi acaba bide toplamda kaç giriş var görüntü için cevaplarsanız sevinirim
  • çok iyi televison knknknk bende var araba yarsı varrrr
  • Bu TV yi alacağım fiyata 40PF7070 Vestel aldım. 32" yerine 40" olsun dedim. Samsung kadar canlı bir görüntüsü olmasada gerçekten başarılı bir TV yapmış Vestel

Bunuda çok inceledim gerçekten çok iyi küçük bir oda için alıyorsanız hiç düşünmeyin derim
  • pc de oyun oynamıyorum.test yapmadım.uzgunum.
    tek pip oluyor ıstedıgın koseye ayarlanıyor.
    yazın balkona duvara asıcam sımdılık ıdare edıyorum...
  • Selamlar.. TV yi ilk aldığımda 1117 versiyonu yüklüydü.. Her türlü film sitesinden film izleyebiliyordum..

Daha sonra 1118 sürümüne internetten güncelledim.. Ve flash desteği gitti.. Dolayısıyla birçok filmi açamaz oldum..

Bugünde usb den 1119 sürümüne güncelledim bir umutla..

Sonuç olarak smart tv olduğu için internetten rahat rahat film izlerim diyerek 1000 lira bayıldığım televizyonumda firmanın keyfi uygulaması sonucu flash destekli filmleri açamıyorum..
  • bu televizyonu en uygun satan yer şu an neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

iyi fiyata almışsınız..

Kafama takılan birşey var bazı sitelerde dahili hd uydu alıcısı var diyor ama kendi sitesinde hiç bahsetmiyor? Açıkcası dahili uydu alıcısı çok işime yarayacak, gerçekten var mı?

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE32F5570SSXTK-spec

Son bir sorumda Güç Tüketimi: PR W yazıyor. Bir çok yerde gördüm bu PR nedir?

Dahili uydu alıcısı var, fakat merkezi uydu sistemlerinde bazen sinyali düşük alıyoe veya alamayabiliyor..
    Güç tüketimi ile ilgili bişey söyleyemeyeceğim ama kullanım tecrümesiyle seylemem gerekirse çok elektrik harcamıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

Arkadaşlar bu alette dinamik kontrast açıkken (belki değilken de yapıyodur hiç denemedim) mesela uzay sahnesi ekrana gelince ekran iyice ışık kısıyor ya onu nasıl kapatabiliriz bulan var mı?

en net görüntüyü dinamik kontrast veriyor diye öyle kullanıyorum tvyi ama karanlık ortamda ortada parlak bi uzay gemisi olduğunu düşünün, o uzay gemisinin de ışığını iyice kısıyor haliyle ve saçma sapan bi görüntü oluşuyor.

ya aslında tvde sinyal yok uyarısının çıktığı görüntüden de anlayabilirsiniz ne demek istediğimi, o yazının aydınlığı aslında çok daha yüksek ama siyah ekranla birlikte iyice kısıyor görüntüyü. çözüm bilen var mı?

şunu çözersem ses olayları konusunda da biraz sorum olabilir.

Dinamik kontrast ta yapıyor onu ekran tonlamalarına göre keskin parlaklıkları kesiyor.. Ben kapalı kullanıyorum.

• DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    peki dinamiği kapatınca dinamikteki gibi renk tonlarını parlaklık tonlarını oynayarak aynı kıvamda görüntü alabiliyor musun yoksa hiç değiştirmedin mi?
    yani standart kontrast modunda eğer yapılacak ince ayarlarla dinamikteki gibi bir görüntü elde edebiliyorsak ne mutlu bize ama edemiyorsak o dinamik kontrast gerçekten süper görüntü verdiriyor ekrana. onu bi çözmek lazım ya
  • Merhaba bende bir kaç gün önce aldım gayet memnunum şu ana kadar.

Merak eden arkadaşlar için; sorunsuz şekilde DigiturkPlay kullanıyorum tarayıcısı üzerinden. Ama güncellemedim, güncellersem kullanamam diye.
  • Kullandığınız firmware versiyonunu öğrenebilirmiyim.
  • Bende bu televizyonla ilgili bir soru sormak istiyorum. Bu TV'yi mevcut eski 32C650'nin yerine asmak istediğimde eski TV'nin VESA montaj vidalarının, bu TV'nin arkasında bulunan deliklere hem boy olarak hemde diş tipi olarak uymadığını gördüm. Bu TV'yi duvara asan ve bu tip bir problemle karşılaşan ve çözüm üreten var mı bu formda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

Kullandığınız firmware versiyonunu öğrenebilirmiyim.

Tabi, nereden bakabileceğimi söylerseniz ? :)
  • Bu Tv'yi Ligtv ile test eden var mi arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.