Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef Digiturkplay ve DsmartBlu çalışmıyor. Yabancıdiziizle1 ve Tivibu çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

Malesef Digiturkplay ve DsmartBlu çalışmıyor. Yabancıdiziizle1 ve Tivibu çalışıyor.

Yok ben normal HD digiturk kutusu bağlayarak Ligtv seyretmekten bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    :) Garip bir soru ama olsun cevaplıyalım. Sorunsuz çalışıyor.
    Bu arada yarın akşam Hannover'dayım. Ancak bu hafta maçları deplasmanda.
  • serdar1968 kullanıcısına yanıt
    Sorun eski televizyonun arka montaj bağlantı deliklerinin M6 yenisinin M8 olmasıymış. Yeni vida alarak sorunu çözdüm.
  • quote:

:) Garip bir soru ama olsun cevaplıyalım. Sorunsuz çalışıyor.

Bazı televizyonlarda mac seyrederken topun veya cok hareketli alanların iz bırakması gibi sorunlar oluyor,ben de ağırlıklı mac seyretmek icin almayı düşündüğümden bu konu önemli.sonradan pişman olmamak icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 3 Nisan 2014; 23:46:19 >
    O zaman bence bu TV size göre değil. Görüntü tazelemesi ve renk kalitesi çok kötü (renk paleti testinde tüm renklerde kayma çıktı). Altta geçen bant yazılar geriden gelen izlerden dolayı okunmuyor, maç seyretme şansım olmadı ama onda da farklı olacağını sanmıyorum. Çok alt seviye bir televizyon, LG'nin 620 serilerinden daha kötü televizyon olamaz derdim, ancak bunun görüntü kalitesi ondan bile daha kötü. SD yayın görüntüsü çok kötü. Tüm kalibrasyonlarıma rağmen görüntü ancak eh işte oldu.İllaki Samsung alacaksanız 6 veya münkünse 7 serilerine bakın. Naçizane tavsiyem benim gibi futbol hastasıysanız, Toshiba veya Panasonic'ten şaşmayın.
  • serdar1968 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerli tavsiyeleriniz icin,aslında ben panasonic fanatiğiyimdir;50g20e kullanıyorum ve görüntüsünü hicbir Tv'ye değişmem :) bunu calışma odama hem MacBook bağlamak hemde digiturk baglamak icin düşünüyorum.panasonic 32lm6e düşünüyordum ama onda da smart vs. Özellikler olmadıgı icin Samsung düşünmeye başladım.ama yazdıklarınız korkuttu açıkcası beni samsung konusunda.

• Arkadaşlar rica etsem tv'nin yerden yüksekliğini ölçebilir misiniz. Samsung'un sitesinde 51cm diyor fakat kıyaslamak adına eski mönitörümün yüksekliğine baktım birbiriyle tam uymuyor. 5cm fark var.
    Benim yükseklik sınırım 53cm ve tam sınırda. Ona göre siparişi vericem fakat emin olamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
  • quote:

O zaman bence bu TV size göre değil. Görüntü tazelemesi ve renk kalitesi çok kötü (renk paleti testinde tüm renklerde kayma çıktı). Altta geçen bant yazılar geriden gelen izlerden dolayı okunmuyor, maç seyretme şansım olmadı ama onda da farklı olacağını sanmıyorum. Çok alt seviye bir televizyon, LG'nin 620 serilerinden daha kötü televizyon olamaz derdim, ancak bunun görüntü kalitesi ondan bile daha kötü. SD yayın görüntüsü çok kötü. Tüm kalibrasyonlarıma rağmen görüntü ancak eh işte oldu.İllaki Samsung alacaksanız 6 veya münkünse 7 serilerine bakın. Naçizane tavsiyem benim gibi futbol hastasıysanız, Toshiba veya Panasonic'ten şaşmayın.

Arkadaşlar bu televizyon gerçekten görüntü tazeleme ve renk yönünden kötü bir televizyon mu, tam karar vermek üzereydim,
    Serdar Bey dışında aynı kanıda olan arkadaşlar var mı?

O zaman HD Ready olan eski Sony Tv yi mumla arayacağız demektir. Hiç bunları yaşamadık onda çünkü.

Bir yardımcı olabilir misinizbu konuda?

• Valla ben çok memnunum,aldığıma'da pişman değilim oturma odasına koydum orda full hd yayınlar olsun sd yayınlar olsun gayet güzel iki üç aydır seyrediyorum hiç sorunla karşılaşmadım,3D dışında interneti falan çok iyi.Kablosuz mause ve klavyede bağladım hiç sorunla karşılaşmadım.Dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum.Almak isteyene tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furbur

Valla ben çok memnunum,aldığıma'da pişman değilim oturma odasına koydum orda full hd yayınlar olsun sd yayınlar olsun gayet güzel iki üç aydır seyrediyorum hiç sorunla karşılaşmadım,3D dışında interneti falan çok iyi.Kablosuz mause ve klavyede bağladım hiç sorunla karşılaşmadım.Dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum.Almak isteyene tavsiye ederim.

Maçlarda spor görüntülerinde iz bırakma (önceki karelerin izlerinin kısa bir süre de olsa kalması) renklerde anormal bir vurgu(sanki suluboya resim yapmış gibi) var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attillam

quote:

Orijinalden alıntı: furbur

Valla ben çok memnunum,aldığıma'da pişman değilim oturma odasına koydum orda full hd yayınlar olsun sd yayınlar olsun gayet güzel iki üç aydır seyrediyorum hiç sorunla karşılaşmadım,3D dışında interneti falan çok iyi.Kablosuz mause ve klavyede bağladım hiç sorunla karşılaşmadım.Dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum.Almak isteyene tavsiye ederim.

Maçlarda spor görüntülerinde iz bırakma (önceki karelerin izlerinin kısa bir süre de olsa kalması) renklerde anormal bir vurgu(sanki suluboya resim yapmış gibi) var mı?

Yok yok öyle birşeyle karşılaşmadım.Trt Hd yada diğer hd yayınlar ve sd kanallarda da görmedim böyle bir şey.Yayınlar çok net salonda da philips 102 var hiç fark yok.

• Teşekkürler.
  • Arkadaslar samsung s3 mını ıle bu tv ye nasıl ekran goruntusu aktarabılıyoruz cunku benım tel de allshare ozellıgı kendınde yok uygulama olarak önerınız var mı ?
  • attillam kullanıcısına yanıt
    Maçlarda görüntü tepkisi çok kötü. 50Hz tazelemenin yetersizliği açıkça görünüyor. Yatak odası veya oturma odası televizyonu olarak kullanılabilir. Ancak keyfe keder maç veya uzak çekim spor müsabakalarında kesinlikle tavsiye etmiyorum. 5 serisinin tüm genel kötü özellikleri bu seride de mevcut.
    Sorduğunun arka temanın blurlaşması çok üst seviye olmasa da yukarıda yazdığım 50Hz'lik tazeleme nedeni ile oldukça belirgin.
    İnternet özellikleri, HD yayın, codec açma sorunsuz, dahili uydu alıcısı Biss şifre desteği olmadığı için anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 23 Nisan 2014; 18:40:22 >
  • quote:

Maçlarda görüntü tepkisi çok kötü. 50Hz tazelemenin yetersizliği açıkça görünüyor. Yatak odası veya oturma odası televizyonu olarak kullanılabilir. Ancak keyfe keder maç veya uzak çekim spor müsabakalarında kesinlikle tavsiye etmiyorum. 5 serisinin tüm genel kötü özellikleri bu seride de mevcut.
    Sorduğunun arka temanın blurlaşması çok üst seviye olmasa da yukarıda yazdığım 50Hz'lik tazeleme nedeni ile oldukça belirgin.
    İnternet özellikleri, HD yayın, codec açma sorunsuz, dahili uydu alıcısı Biss şifre desteği olmadığı için anlamsız.

Bu televizyon 50 Hz değil ki, 100 Hz. Ayrıca o dediğiniz özelliklere sahip televizyonlar 2000 liradan başlıyor, 1000 liralık televizyondan daha ne beklentiniz var ki? Ne kadar ekmek o kadar köfte :) Parasına göre çok güzel televizyon.

• bountr B kullanıcısına yanıt
    Konuya bilmeden yorum yapmayın. Televizyon 50Hz'dir. CMR değeri (veya LG'deki MCI değeri) yani yazılımla gerçek hızın 2x,4x değerine çıkarıldığı fasaryasıdır ve tamamen göreceli, firmaların iddia ettiği değerlerdir. 50Hz bir televizyon için maçlarda şöyle iyi böyle iyi diyebilmek, ancak aldığı ürünü somut olarak inceleyememek demektir.
  • quote:

Konuya bilmeden yorum yapmayın. Televizyon 50Hz'dir. CMR değeri (veya LG'deki MCI değeri) yani yazılımla gerçek hızın 2x,4x değerine çıkarıldığı fasaryasıdır ve tamamen göreceli, firmaların iddia ettiği değerlerdir. 50Hz bir televizyon için maçlarda şöyle iyi böyle iyi diyebilmek, ancak aldığı ürünü somut olarak inceleyememek demektir.

Niye yorum yapmayacakmışım? Sizin tekelinizde mi burası? Ben teknik özelliklerinde ne yazıyorsa onu söyledim, panel 50 Hz olup yazılımla 100 Hz'e yükseltilmişse bunu ukalalık yapmadan düzgün bir şekilde de anlatabilirsiniz. Ayrıca herkes sizin gibi maç hastası değil, maç izlemem, izleyeni de sevmem :) Yine söylüyorum parasına ve özelliklerine göre gayet güzel tv, ben memnun kaldım. Gördüğüm görüntünün kalitesini anlayabilecek durumdayım çok şükür. Çok tv hastası iseniz gidin 10bin liraya da tv var, ya da sadece tv olsun maç izlerim diyorsanız Hz'i yüksek olan model alın. 1000 liraya smart tv, USB movie, wi-fi, 400 Hz, 3D olan tv varsa söyleyin biz de alalım

• İmzama bir bakarsanız hangi TV'lere sahip olduğumu görürsünüz. Benim diğer yazılarımda zaten o yazdığınız özelliklerin çok iyi olduğu yazmıştım. Benim verdiğim cevap maç izlemek isteyen birine idi. Sanırım yaşınız geç, yazmadan önce okumayı öğrenememişsiniz. Bu formda beni bilen bilir, bir konuyu bilmeden yazmam. Verdiğiniz hatalı bilgiyi, kabul edecek yerde, laf kalabalığı yaparak kapatmaya çalışmanıza üzüldüm. Gençliğinize veriyorum. Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.