Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VALLA HOCAM DONUYO DONUYO GORUNTU GELMIYO

ben telefonun ınternetın den baglanıyom acaba yavas dıye nı gelmıyor dıyecem ama dıger kanlların canlı tv lerını acabılıyorum

baska bır arkadas denerse net bır sonuca varabıulırız
  • Merhaba arkadaşlar, eski tv nin yerine bu ürünü aldım, hd kutu salonda kurulu olduğu için kablo tv den yayın alıyorum, cihaz fiyatına göre gayet iyi. Sormak istediğim ise wifi ağına bağlayamadım? Menüde veya ayarlarda görmedim yardımcı olursanız sevinirim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menu de ag ayarları var hocam ordan gırebılırsın

1 2 dk karıstırsan hemen bulursun ya oyle karısık degıl menusu
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam görüntü ses yayın uygulamalar sistem ve destek çıkıyor, bakmadığım yer kalmadı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Hocam görüntü ses yayın uygulamalar sistem ve destek çıkıyor, bakmadığım yer kalmadı :)

hocam sistem deydi sanırım suan tv yanımda degıl soyleyemıyorum da

aksam soylerım

hocam 5 -6 baslık var menude soylersen yazarım bende
    Hocam benim menüde çıkmıyor enteresan, kurulum için bekliyorum servisi hala gelmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Hocam benim menüde çıkmıyor enteresan, kurulum için bekliyorum servisi hala gelmediler.

hocam tv karsıma

menü-ağ-ağ ayarları burdan giriyoruz
    P.m den attım hocam görüntüyü bir bakarsınız.

• hocam 5570 modelı degıl mı

5070 de wifi yok belkı sasrmıssınz dıye sorayım dedm
    Doğru hocam ben wifi sız modeli almışım kusura bakmayın sizide uğraştırdım.

• hocam 5070 olmasın sızın tv nın modelı :)
  • yanı aklıma geldı benımde cok yakın 5570 le 5070 rakamları :)

sız kaca alnız hocam o modelı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 27 Aralık 2013; 22:22:29 >
  • Hayırlı akşamlar.
    Ben de bu tvyi almayı düşünüyorum. Ama bir sorum olacaktı. Tarayıcı üzerinden dizi izlemek mümkün mü? Stand görevlisi 15 dkdan fazla izlenmez çünkü hafızası yetmez falan dedi. Bu konudaki deneyimlerinizi bekliyorum
  • aademarslan A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bu TV'ye uygun ve TV ünitesine bağlandığında girişlere (HDMI vb.) engel olmayacak bir askı aparatı biliyor musunuz? Daha önce temin ettiğim askı aparatının ortasında delik yoktu kendim açmak zorunda kaldım. Şimdi delikli modelleri gördüm ancak kablolar bu delikten geçtikten sonra bağlantılara ulaşabilir mi emin değilim. TV'yi tutan askılar engel olabiliyor. Sonorous Surefix 220 Tv Askı Aparatı'nı gördüm internette kullanan var mı hiç?
  • Beyler bu televizyonun smart tv özelliği mkv ve mp4 formatlarındaki filmleri srt altyazı dosyası ile beraber oynatıyor mu acaba?
  • oynatıyor evet altyazı senkron ayarı bile veriyosun rahat ol BluRay 720p 1080p mkv leri açıyor
  • arkadaşlar şu digiplay olayını biraz açarmısınız ücretsiz falanmı izleniyor digitürk ?
    izleniyorsa nasıl yapmam lasım :)
  • Arkadaşlar bu televizyonu satın almayı düşünüyoruz da ürünle ilgili fotoğraf atabilecek var mı konuya 1-2 tane. Sitelerde ki fotoğraflarda çapraz ayaklı ve düz ayaklı modeli konulmuş bu tv de hangisi mevcut acaba?
  • tv hepsiburada da n aldım, çapraz ayaklı geldi. ama ben duvar aparatı alıp duvara monte ettirdim
  • Merhaba arkadaşlar Geçen hafta bende bu tv den aldım ve herşeyinden çok memnunum kafama takılan tek soru işareti internet tarayıcısından her siteye girmiyor.Bilyoner.com a girerken nesine.com a giremiyorum ekran kararıyor ve anasayfa geliyor önüme acaba sorun nedir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.