Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle bir şey olamaz. Ben de internetten aldım kurulumu kendim yaptım. Sonuçta faturası varsa garanti her türlü geçerlidir.
  • kendiniz kurabiliyorsunuz ama montaj veya kurulumla ilgili bir sorun ortaya çıktığında garanti kapsamı dışında değerlendiriliyor. tamamen garanti dışı kalıyor gibi bir durum söz konusu değil. Aynı olay çamaşır makine bulaşık makinesi vb. ürünlerde de geçerli. montaj kaynaklı problemlerden siz sorumlusunuz yani.
  • Arkadaşlar kendiniz kurduysanız eğer servisi kesinlikle çağırın çünkü servis eve gelip garantiye onay veriyor. Onay vermeden elinizdeki fatura garanti için yeterli olmuyor bilginiz olsun. Bu konuda aralarda da yazmıştım onu ihmal etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

Arkadaşlar kendiniz kurduysanız eğer servisi kesinlikle çağırın çünkü servis eve gelip garantiye onay veriyor. Onay vermeden elinizdeki fatura garanti için yeterli olmuyor bilginiz olsun. Bu konuda aralarda da yazmıştım onu ihmal etmeyin.

Sağolasın arkadaşım çağırdım bugün geliyorlar , açıldığını kurulduğunu görünce bir sorun olmaz değil mi, sadece garantiyi onaylayıp gidecekler sanırım zaten 3 gündür kullanıyorum ben ;)
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmuyor dostum. Geliyorlar tvnin bikaç menüsünden ince ayarlara bakıyorlar yayın enerji tasarrufu vs. falan ondan sonra garanti belgesini imzalıyorlar. Fakat belgeye şerh düşüyorlar kullanıcı kendisi açmıştır diye. O da ilk 10 gün içinde direk değişim mevzusu var ya onu kullanmanı engelliyor o kadar. Geri kalan garanti takır takır çalışıyor.
  • quote:

Sıkıntı olmuyor dostum. Geliyorlar tvnin bikaç menüsünden ince ayarlara bakıyorlar yayın enerji tasarrufu vs. falan ondan sonra garanti belgesini imzalıyorlar. Fakat belgeye şerh düşüyorlar kullanıcı kendisi açmıştır diye. O da ilk 10 gün içinde direk değişim mevzusu var ya onu kullanmanı engelliyor o kadar. Geri kalan garanti takır takır çalışıyor.

Teşekkür ederim sorun yok o zaman ;) İyi ki almışım çok memnunum :)
  • arkadaşlar hepsiburadadan sipariş verdim fakat kutudan kulaklık ve hdmi kablo çıkıyor mu?

boşuna masraf yapmayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: overmars

arkadaşlar hepsiburadadan sipariş verdim fakat kutudan kulaklık ve hdmi kablo çıkıyor mu?

Hayır çıkmıyor hdmi ayrıca aldım kulaklıkta çıkmıyor ;)
  • quote:

Servis geldi garantiye onayı verdi, iyi yapmışsınız kurmakla dedi :)) Şerh filan da koymadı demek değişiyor duruma göre teşekkürler, garantim tam oldu şimdi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

arkadaşlar hepsiburadadan sipariş verdim fakat kutudan kulaklık ve hdmi kablo çıkıyor mu?

tüh ya. neyse napalım alırız :)
  • quote:

quote:

quote:

tüh ya. neyse napalım alırız :)

TV'lerden çıkmıyor maalesef HDMI kablo arkadaşım ;) Tavsiyem MediaMarkt'tan Sony HDMI kablo var 30 TL 1 metre ;)
  • teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

Rica ederim ;) Güle güle seyredin ;)
  • quote:

quote:

teşekkürler

sağolun :)

belki merak eden olur, ben hepsiburada'dan sipariş verdim, aynı gün kargoya verdiler ertesi gün de kargo elime ulaştı.
    daha önce sipariş verdiğim (3-4 sene önce) çizim tabletini tam 1 ayda göndermişlerdi o yüzden çekincelerim vardı fakat bu sefer beni şaşırttılar.
    kargoyla beraber 980 TL tuttu. diğer mağazalarda en az 1.100 TL şuan.

fakat şöyle bi sorum var,
    garanti bozulmasın diye paketi açmadım. dün aradım teknik servisi kayıt aldılar, çok acil diye baskı yaptım. 6 da kapatıyormuş servisler normalde, ben 8de evde oluyorum dedim, onu da notta belirtiriz dediler. operatör çok yardımcı oldu tamam da bu teknik servis hala dönüş yapmadı bana. kadıköy'de oturuyorum. ne yapmalı acaba? haftasonu dahil 8den önce evde olamıyorum ve tek yaşıyorum. bi fikri olan?

acele ediyorum çünkü hem evde başka tv yok hem de kutuyu açamamak çok kötü bişey :) odada duruyo öyle kendimi zor tuttum.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler

sağolun :)

belki merak eden olur, ben hepsiburada'dan sipariş verdim, aynı gün kargoya verdiler ertesi gün de kargo elime ulaştı.
    daha önce sipariş verdiğim (3-4 sene önce) çizim tabletini tam 1 ayda göndermişlerdi o yüzden çekincelerim vardı fakat bu sefer beni şaşırttılar.
    kargoyla beraber 980 TL tuttu. diğer mağazalarda en az 1.100 TL şuan.

fakat şöyle bi sorum var,
    garanti bozulmasın diye paketi açmadım. dün aradım teknik servisi kayıt aldılar, çok acil diye baskı yaptım. 6 da kapatıyormuş servisler normalde, ben 8de evde oluyorum dedim, onu da notta belirtiriz dediler. operatör çok yardımcı oldu tamam da bu teknik servis hala dönüş yapmadı bana. kadıköy'de oturuyorum. ne yapmalı acaba? haftasonu dahil 8den önce evde olamıyorum ve tek yaşıyorum. bi fikri olan?

acele ediyorum çünkü hem evde başka tv yok hem de kutuyu açamamak çok kötü bişey :) odada duruyo öyle kendimi zor tuttum.

Güle güle kullan güzel seçim yaptın ;) Ben de MediaMarkt'tan 999 TL ye aldım. Açtım, kurdum, servisi 3 gün sonra çağırdım garantiyi onaylasın diye, geldi servis (evde valide var ama) onayladı garantiyi ve gitti. Hatta iyi yapmışsınız kurmakla demiş yani problem yok ;)

• 25.11.2013 tarihli güncelleme yayınlanmış bilgisi olan veya kuran varmı
  • Dün ben de sipariş geçtim HB den, kafama takılan scart girişi var mı, yok mu üzerinde ? Siteleri dolaştım fotoğraflara baktım bazısında var bazısında yok. Teledünya SD kullanacağım, kutunun üzerinde HDMI yok çünkü.
    Teşekkürler..
  • bleu7 kullanıcısına yanıt
    VAR hocam skart gırısı bende digiturkumu skart dan kullanıyorum
    yalnız skart arkada ve duvara monte edeceksenız eger skartı kullanmassnz cunku duvara yapısıyo btv skart duvar montesıne gecmesını engellıyo
  • catik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dün ürün geldi, bugün servis açıp, sehpa üzerine kurulumu yaptı. Şu anlık skartı kullanıyorum ama modül siparişi verdim.
  • şimdi bana da cevap verin

lg ln575s mi bu mu ?

büyük ihtimal 42 inç alacam ben
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.