Şimdi Ara

Samsung 32R81B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir suredir forumu takip ediyorum. Aklımda 32S81B almak vardı ancak kararımı 32R81B yonunde degistirdim. Bu urunu kullanan var mi? Nereden ve ne kadara buldunuz, paylasabilir misiniz?

Tesekkurler

• Arkadaslar yokmu 32R81B kullanan?
  • Türkiye ye daha resmi olarak gelmedi galiba;ama ist. bilişimde var
  • Samsung 32R81B modelinde olan ek özellikleri kısaca belirtmek gerekirse: Movie Plus, Wide Color Enhancer, 8000:1 Dinamik Kontrast, Anynet+(HDMI-CEC), ön tarafta 3.HDMI port.
    Bunların ne anlama geldiğini belki biliyorsunuzdur. Ama birkaçını yinelemekte yarar var.
    Movie Plus: Filmler saniyede 25,30 görüntü ile çekilmekte iken, geleneksel TV ler saniyede daha fazla görüntü gosterebilmektedir. Aralarındaki bu farkı kapatabilmek için, üretici firmalar her iki görüntü arasına aynı resmi 2 veya 3 kez tekrarlayarak koyar ve bu da görüntüde titremeye neden olur. Samsung Movie Plus teknolojisini kullanarak, aynı görüntüyü TV ye aktarmayıp, hareketli görüntünün bir sonraki konumunu tahmin ederek, ona uygun resim yaratır ve yerleştirir. Bu sayede ozellikle hareketli görüntülerde karşılaşılan titreme problemi bu sıradışı teknoloji sayesinde ortadan kaldırılmış olur.
    Wide Color Enhancer: Bu özel teknoloji, renkleri TV’nin geniş kapsamlı renk gamıyla göstererek, gerçeğe en yakın renklerin elde edilmesini sağlar. Okyanusun, mavinin her tonunu barındıran sularından tutun, baharda ağaç yapraklarının çok değişik tonlarına kadar gerçek renklerin ekrana yansımasını sağlar.
    Anynet+(HDMI-CEC): Bu özellik, tek kumanda ile ev sinemasına da hükmedilmesini sağlar.
    Auto Wall Mount System: Arka bağlantıları kolay yapabilme veya çıkarabilme, arka bölümün tozunu alma işlemlerini kolaylaştıran bu sistem, duvar aparatının iyi seçilmesi ile işlemektedir. Satın alırken duvar aparatının bu özelliğe sahip olduğunundan emin olun.
    Kağıt üzerinde olanlar bunlar. LCD'yi test ederken, bu özellikleri açıp-kapayarak yada diğer 32S81B modeli ile kıyaslayarak farkı anlamaya çalışmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 28 Nisan 2007; 23:40:07 >

• Tesekkurler sserin kardeş.

S81 ile karsilastiri ona gore son kararimi vericem artık.
  • ben 32r81b yi aldım izmirde bi mağazadan 10 gün oldu hatta sorunsuz kullanıyorum fiat 2000 ytl 18 taksit
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

ben 32r81b yi aldım izmirde bi mağazadan 10 gün oldu hatta sorunsuz kullanıyorum fiat 2000 ytl 18 taksit

Hocam şu cihazın görüntü resimlerini falan gönderebilir misin?
  • quote:

ben 32r81b yi aldım izmirde bi mağazadan 10 gün oldu hatta sorunsuz kullanıyorum fiat 2000 ytl 18 taksit

TwiNChiL, 2.000 Lira'ya hem de 18 taksitle aldığın Samsung, faturalı ve garantili mi? Nereden aldın?
    R81B, İstanbul Bilişim'de bile 2.400 Lira.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesi

quote:

Hocam şu cihazın görüntü resimlerini falan gönderebilir misin?

Evet TwiNChil, resimleri bekliyoruz. LCD'ye dalmaktan bizleri unuttun galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3ps3d

Türkiye ye daha resmi olarak gelmedi galiba;ama ist. bilişimde var

Bu devlet kanaliyla mi geliyor
  • Merhaba,

Samsung un önceki modellerinin PC baglantısında bilindigi gibi ya VGA dan 1360x768 de 1:1 nativ yada DVI-HDMI den 720p/1080i ancak overscan lı görüntü alınabiliyordu. Böyle olunca 60Hz den dolayı özellikle 25fps li filimlerde takılma meydana geliyordu. Bu durumda ya HDMI de takılmayan ancak overscanlı yada VGA dan nativ ancak takılan filimler izleniyordu. R8 serisinde artık DVI-HDMI baglantıdanda 1360x768 1:1 pixelmapping yaptıgı ve DNI özelligi artık menüden on/off diye ayarlanabildigi kullanım kitapcıgında yazıyor. Bu cihazı test edebilecek arkadaş varsa bunu da bir deneyebilir mi?
  • Bu tv yi almaya karar verdim ancak en uygun nerede bulunur bilmiyorum.. Izmir'de 2000 YTL ye bulan arkadastan da ses yok.
  • 2000'e nerde buldun acaba???

quote:

• arkadaşlar SAMSUNG32s62b almayı düşünüyorum..32r81b ile karşılaştımada yardım istiyorum
  • arkadaşlar lütfen bilgi..32s62b ile 32r81 karşılaştırabilirmiyiz teknik olarak.. şimdiden teşekkürler
  • arada çok fark var. kontrast farkı var,movie plus farkı var,parlaklık farkı var, fiyat farkı var :)
  • quote:

Ya arkadaşım bu kadar ucuz nereden buluyorsunuz, anlamıyorum. İnternette en ucuz satanwww.istanbulbilisim.com.tr'de bile peşinfiyatı 2.305,58 YTL. İzmir bu kadar mı ucuz?
  • ben bu fiyata inanmıyorum TwiNChiL biraz abartmış... PM bile attım cevap yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.