arkadaslar bende bu lcd var ve digiturk baglı bu televısyonun goruntu ayarlarını bılen varmı kontras nettlık aydınlatma renk ayarları gıbı bunlar kac olmalı bılen varsa veya onerısı yardımcı olursa sevınırım
Merhabalar ulassulhan. Soruna cevap değilde; sana bir soru sormak istiyorum. Smasung 32r82b almayı düşündüğüm bir lcd .
TV'yi nereden ve ne kadara aldın. bilgilendirirsen iyi olur.Birkaç yere sordum ve bir piyasa araştırması yapıyorum.
İzmirden Selamlar
Tekrar Hayırlı olsun. Sanada banada... Dün de Hanımın doğum gününü vesile ederek forum bornovadaki samsungdan tvyi aldık. Bakalım gün geçtikçe görüntü özelliklerini çözeriz diye düşünüyorum..
1650 Liranin altina satin alan varsa haber versin. Bu modeli ben de almak istiyorum. Fiyatinin biraz daha dusmesini bekliyorum.
bende 1650 ytl ye aldım.Samsungdakiler daha fazla düşmez dediler. Çünkü 2500 lü rakamlardan buraya inmiş. bilgeolun inşallah sende amacına ulaşırsın. İzmirden selamlr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme