Şimdi Ara

samsung 37S71B.Arkadaşlar yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalarım sonucunda kendime uygun olduğunu düşündüğüm "samsung 37S71B" lcd tv modelini 1hafta önce aldım.Üründen görüntü kalitesi ve desteklediği altyapısından gayet memnunum,ancak benim ekranda beliren bir gölge durumundan rahatsızım.Çok çok dikkatli bakıldığında ekranın sağında bir lşlk hüzmesi çizgisi oluşuyor, bu durum çok dikkatli baktığınızda ekranda bir çizgi gibi durmakta,plazma tvlerde uzun süre kullanımdan kaynaklı ekran yanması problemini bir çoğunuz bilirsiniz ancak 1 haftalık bir üründe 4/3 format sınırında yeralan bu hüzme sizce neden kaynaklanmakta.Ayrıca teknik servislerin alt yapıları bu durumu düzeltecek altyapıya sizce sahipler mi?Ben İzmit te oturan biri olarak burada kurulumu yapan yetkili servisin n derece etkin bir servis hizmeti verebileceğinden de kaygılı olduğum için servise verip vermeme konusunda da kararsız kalmış durumdayım.Bu konuyu ya da buna benzer yaşanmış olan sıkıntılarınızdaki çözüm yollarınız ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...Alakanız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.