Şimdi Ara

Samsung 3D TV Lansmanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
64.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım orada bir yanlış anlama var zira hologram'da kalınlık kavramı varken 3B olarak tabir edilen teknoloji şu an derinlik oluşturma üzerine kuruludur. Cisimlerin hacimlerinden daha çok birbirlerine olan mesafeleri belli olur.

2B'den 3B görüntü elde edilmesine de bu yüzden 2B'den 3B görüntü elde edilmesi deniyor, yanlış anlaşılmanın kalkması için teknolojiyi denemenizde fayda var.

Oyunlar konusunda ise yetkililerin ve bizim de belirttiğimiz gibi bu teknoloji her türlü 2B görüntüyü 3B hale getirmek için kullanılabiliyor. Buna Xbox 360 ve Ps3'de dahil. Nvidia'nın 3D Vision teknolojisini de yine bu televizyonlarla kullanabiliyorsunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@experienced

Sanırım orada bir yanlış anlama var zira hologram'da kalınlık kavramı varken 3B olarak tabir edilen teknoloji şu an derinlik oluşturma üzerine kuruludur. Cisimlerin hacimlerinden daha çok birbirlerine olan mesafeleri belli olur.

2B'den 3B görüntü elde edilmesine de bu yüzden 2B'den 3B görüntü elde edilmesi deniyor, yanlış anlaşılmanın kalkması için teknolojiyi denemenizde fayda var.

Oyunlar konusunda ise yetkililerin ve bizim de belirttiğimiz gibi bu teknoloji her türlü 2B görüntüyü 3B hale getirmek için kullanılabiliyor. Buna Xbox 360 ve Ps3'de dahil. Nvidia'nın 3D Vision teknolojisini de yine bu televizyonlarla kullanabiliyorsunuz.

Cevap için teşekkür ederim , sanırım görmekte fayda var inş deneyebileceğimiz ortamlar bulabiliriz, nvidia nın nvision u tanıtma konusunda türkiyede çok yetersiz kaldı, bence firmaların tanıtım işinine biraz daha odaklanması lazım , zira sizinde dediğiniz gibi bu teknoloji denenmeden pek anlaşılamıyor.inş nvidia olsun yada bu işe ciddi yatırım yapan samsung ,lg gibi firmalar olsun bize bu teknolojiyi her ortamda tanıtmak için ellerinden geleni yaparlar,bu tanıtımlarla gene kazanan onlar olacaktır nvidia bu işe geç bile kaldı ama samsung bu pazara daha yeni giriyor .inceleme için teşekkürler.

• Koreliler SamSunG ve LG, Japonları resmen piyasadan siliyor. Nerde eski Piyasayı tamamen süpüren Sonyler, Panasonicler Koçun Arçelik Bekosu hepsini 1-2 seneye tamamen siler Lg ve Samsung yakın zamanda.
  • Yeni teknolojilerde ilk çıkan ürünü almamakta fayda var. Çünkü yeni teknolojilerde ilk çıkan ürünü aldığımızda bir çeşit yedek tester oluyoruz. Şu haliyle etkili olsa da ben beklemekten yanayım. Özellikle bu gözlük işi çok saçma.. Kaç tane evde 2 kişi yaşıyor ki bu memlekette Hadi 2 kişi yaşıyor diyelim misafirler ne olacak? Gözlüğünü al gel mi diyeceğiz? Gözlüksüz 3D tv ler mutlaka çıkacaktır. Ben beklerim acelem yok. Ha ecel gelir senin acelen yok ama benim var yürü gidiyoruz derse de yapacak birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 30 Nisan 2010; 16:31:32 >
  • quote:

Yeni teknolojilerde ilk çıkan ürünü almamakta fayda var. Çünkü yeni teknolojilerde ilk çıkan ürünü aldığımızda bir çeşit yedek tester oluyoruz. Şu haliyle etkili olsa da ben beklemekten yanayım. Özellikle bu gözlük işi çok saçma.. Kaç tane evde 2 kişi yaşıyor ki bu memlekette Hadi 2 kişi yaşıyor diyelim misafirler ne olacak? Gözlüğünü al gel mi diyeceğiz? Gözlüksüz 3D tv ler mutlaka çıkacaktır. Ben beklerim acelem yok. Ha ecel gelir senin acelen yok ama benim var yürü gidiyoruz derse de yapacak birşey yok

3D Teknolojisi için çok yeni denilemez açıkcası. Artık çıkmalıydı, fiyatlar da uygun. 60 inç tv 9000 lira gayet makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Nvidia'nın 3D Vision teknolojisini de yine bu televizyonlarla kullanabiliyorsunuz derken bundan kastınız nedir biraz daha acabilirmisiniz konuyu.

ornegin tv yi monitor olarak kullanıp pc de oyun oynarken yada film izlerken kullanabilecegimizmi yoksa bu gozluk ve ekipman ile o anda tv de yayında olan film yada programı 3d olarak izleyebilecegimiz mi.yada bizim bilmedigimiz baska bir deneyimmi.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: harika1

quote:

Yeni teknolojilerde ilk çıkan ürünü almamakta fayda var. Çünkü yeni teknolojilerde ilk çıkan ürünü aldığımızda bir çeşit yedek tester oluyoruz. Şu haliyle etkili olsa da ben beklemekten yanayım. Özellikle bu gözlük işi çok saçma.. Kaç tane evde 2 kişi yaşıyor ki bu memlekette Hadi 2 kişi yaşıyor diyelim misafirler ne olacak? Gözlüğünü al gel mi diyeceğiz? Gözlüksüz 3D tv ler mutlaka çıkacaktır. Ben beklerim acelem yok. Ha ecel gelir senin acelen yok ama benim var yürü gidiyoruz derse de yapacak birşey yok

3D Teknolojisi için çok yeni denilemez açıkcası. Artık çıkmalıydı, fiyatlar da uygun. 60 inç tv 9000 lira gayet makul.

Dikkat ettiyseniz fiyatla ilgili tek kelime etmedim ben bekleyeceğim derken fiyatının ucuzlamasını değil gözlüksüz 3D tv çıkmasını bekleyeceğim dedim. Gerekçelerimi de yazdım. Fiyata lafım yok zaten fiyatı uygun. LED yada LCD si olmayan alabilir ama zaten LED yada LCD tv si olan beklesin mutlaka birkaç sene içinde gözlüksüz 3D tvler çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 30 Nisan 2010; 19:34:38 >

• güzel incelemeydi zevkle izledim teşekkürler.
  • Bu sinemada verilen gözlüklerden birini alsak olmaz mı? :)
    Şaka maka Sinemalardaki verilen gözlükler ile Samsung'un gözlüğü arasındaki fark nelerdir?
    +
    PS3 de 3D özelliğini açıp God Of War oynama imkanınız oldumu? Demek istediğim 3D version gow değil,normal gow'u 3d ozelliği acarak oynamak?
    +
    Bu özelliği açtığınızda şu anki LCD lerde olan '' Yumuşak '' modundaki görüntü gibi bir his mi veriyor?
  • erdinç abi, şimdi ben bi ps3 alıcağım ama 3d desteği yeni bir ps3 olarak mı yoksa güncelleme olarak mı karşımıza çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tofi94

erdinç abi, şimdi ben bi ps3 alıcağım ama 3d desteği yeni bir ps3 olarak mı yoksa güncelleme olarak mı karşımıza çıkacak

3D desteği eski yeni farketmeksizin, yazılım güncellemesi ile tüm Playstation 3 modellerinde aktif hale getirilecektir.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık, gerçekten de keyifle izledim. Samsung bu işe ne kadar önem verdiğini kanıtlamış oldu. Şimdiye kadar hep Japon TV'lerini alırdım ama sanırım bir sonraki tercihim Samsung olacak. PS3 ile birlikte kullanmayı iple çekiyorum diyebilirim. Keşke Samsung bir de konsol yapsa
  • Ankara'da nerde deneyebiliriz acaba bu televizyonları?
  • samsung a tam destek hep destek. 4 yıldır baska marka kullanmadım.
  • Samsung 46C7000 inceleme. googletranslate yardımcı olabilir.

http://www.dday.it/prodotti/900/Samsung-46C7000.html#pagina-1
  • Fiyatları uygun zaten Samsung un TV lerini beğeniyorum. Açıkçası almayı düşünürüm. Tabiki ilk önce test etmem gerekli. Fakat Tv ile birlikte hiç olmazsa 1 adet 3D gözlük verilmesini isterdim. Bluray player ile birlikte gözlüklerin verilecek olması kötü zaten PS3' e sahibiyim. Ayrıca Bluray player almayı düşünmem. Ayrı olarak bu gözlükler ne kadara satılacak bilgi verilmemiş. Fiyatın yükselmemesi açısından içeriğe bu gözlük eklenmemişse pekte ucuz olmayacak gibi görünüyor. Bunun yanısıra 3D yayın fazla olmadığı için pakete eklemedik demekte pek mantıklı değil zaten bu Tv yi alıyorsam amacım 3D yayın izlemek olduğu için alıyorumdur. 2D yayınları 3D ye çevirme özelliğinden bahsedilmiş buda demek oluyor ki içeriğe eklenmemesindeki amaç 3D yayınların az olması değil. Amaç paketle birlikte bluray playerlarıda satmak olarak görünüyor. 2D yayınların 3D ye çevrilmesi benim açımdan pek bir önem arz etmesede güzel bir özellik.
    Diğer markaların ürünlerinide beklemekte fayda var. Büyük ihtimalle içeriğe gözlük dahil satış yapanlarda çıkacaktır. Acele etmemek gerekli.
    Güzel inceleme teşekkürler.

• İnceleme için teşekkürler.
  • bu samsung fena varya lg ve sony artık kırıntıları toplar piyasadan
  • 399 TL Samsung 3D gözlük Mediamarktda ..

4000tl 8000 tl lere tv satıyorlar gözlügü vermiyorlar..LG yanında gözlüğünü ücretsiz vermekte.. Yanında en azından 1 adet sen ver müşterine gözlük dileyen 2. ücretiyle alsın(bu bile saçmaya) nedir yani..399 tl fiyat burada ayrıcada tv nın ıcınden cıkmaması neredeyse kumandayıda vermeyecekler..Kumanda gıbı demırbası bu gozluktv nın.Sonuçda ozellıgı bu eger ınsalnlar 3 d ızlemeyecekse neden 3d alsın tvyı gıder normal oncekı nesıl alır..3d alıyorsada ızlemek ıcındır ve neden koymazsın ıcıne..yazık 399tl koskaca konsollar bu fiyatlara yurtdışında.ses sistemi var bu fiyata netbook var. Ben çok şaşırdım bu hareketine Samsungun.. İnsanlar tahtakaleden 3 d gözlük aramaya başlamışlardır bile.Ben sahsen kınıyorum ve Lgyı tebrık edıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.