Şimdi Ara

Samsung 3D TV Lansmanı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
64.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SUAVI

En sonunda bugün öğlen deneme fırsatı buldum.

Ankamall ve Forum'daki Samsung mağazalarına 3d LCD'ler ve 3D gözlükler gelmiş.
    Bestbuy'da ise geldiği gibi bitmiş.

Önce HD görüntüleri 2D->3D izlemeyi denedim fakat izlediğim içerik tam olarak buna uygun değildi sanırım. Beni çok tatmin etmedi ama gerçeği söylemek gerekirse daha uzun süre ve farklı kaynaklarda denemek lazım. O yüzden tam bir şey söylemiyorum.

Neyse daha sonra Bluray'in montajı yapıldıktan sonra 3D Monsters vs Aliens filmini izledim, daha doğrusu çalışanlarla beraber denedik.
    Gerçekten çok çok iyi, çok başarılı!

Samsung çok güzel bir iş çıkarmış yine.

Benim deneme fırsatını bulduğum model 40" olan fiyatı 4300TL'lik bir modeliydi. (Samsung UE 40C7000 3D Led TV)
    Normal LCD'lerin, Plazmaların pabucunu dama atacak bir teknoloji.

Sonuçta giriş seviyesi bir ürün almayan kişiler birazcık daha ekstradan para verip Hz yüksek bu 3D LED TV'leri alabilir. Hele ki fiyatlarının kısa sürede düşeceği düşünülürse herkesin evinde 3D LCD'leri göreceğiz gibi.

Normal 2D görüntüsü de çok hoşuma gitti. LED aydınlatmalı TV'ler gerçekten çok güzel.

2 gözlüğün fiyatı 224 TL' ki bence uygun fiyatı.

Bende bugün bahsettiğiniz modeli deneme fırsatı buldum. Gerçekten çok başarılıydı. Tek deneyemediğim 2D görüntüleri 3D ye çevirme özelliğiydi fakat Monsters vs Aliens gerçekten çok başarılıydı. Tabiki animasyon olmasınında bunda katkısı büyük. Çok temiz bir görüntü ve herhangi bir bozulma olmuyor. Saatlerce izleme fırsatı bulamasamda sinemada 15-20 dakikadan sonra gözleriniz tuhaflaşabiliyorken bunda herhangi bir yorgunluğa sebep olmadı. Gözlük fiyatıda bahsedilen kadar pahalı değildi (yinede tv ile birlikte verilmesi gerekirdi).
    Kısacası çok başarılı ve bence yeni televizyon almayı düşünenler için tercih edilmesi gereken bir teknoloji. Ps3 ile birlikte çok güzel bir ikili olacaklarına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 6 Mayıs 2010; 20:33:09 >

• serkan:

-abi gel 3d tev geldi.

Deyince denemek için bu akşam gittim (40c7000)

şunu söyleyebilirm ki 3d tvler tv dünyasının geleceği bundan kaçış yok

ama aynen baz istasyon muhabbeti gibi bir şeyleri kullanıcılardan sakladıklarını düşünüyorum çünkü 15 dakika seyrettim gözlüğünü çıkardıktan sonra çok rahatsız oldum

ancak müthiş bir deneyim olmaz böyle bir iş nasıl yapıyorlarsa 3d blu-ray playerlarında monsters vs aliens 3d vardı

filmin başında hatırlarsanız kutupta bir gözlem evinde adam tenis raketine bağlı bir topu sektiriyor ya top ta gözünüzün önüne kadar geliyor 3-4 metreye

ben 3d tv deyince yalandan tvnin önünde ve arkasında muhtemelen 50cmlik 3 boyut hissi yaratılacak filan sandım öyle değil tvnin derinliğine ve dışına doğru 3 metrelik bir derinlik gerçek bir 3 boyut hissi

Allahım kazandığımız tüm paraları bu 3 kağıtçılara mı kaptıracağız diye hayıflandım tv 4000 lira 3d gözlük ve oynatıcı da (bu arada oynatıcı usbden mkv oynatabiliyor) 1200 tl 5000 lira civarında 3d 40" tv offf offf

yalnız usbden bağladığım hdd içindeki avatarda 3d özelliği devreye girmedi

3d blu-ray playerdan bağlı avatarda ise film 3 boyutlu olmamasına rağmen 3d hissi inanılmaz başarılı

yani pamuk eller cebe 2dler çöpe

• 3DTV'ler benim için yalan dolan işler. ama meraklıysanızda en azından 1-2 nesil beklemenizi tavsiye ederim.hem daha fazla 3D içerik olur
    hemde gözlükle uğraşmamış olursunuz.

bu arada yeni çıkan bütün televizyonların ekranları müthiş yansıma yapıyor.bu konuda bütün firmalar Samsung'un peşinden gitmiş anlaşılan.

• Üzgünüm ama videonun ilk 8 dakikasını izledim su ana kadar ve sıkıcı gecti. Anlatımı yapan kisi biraz kötü kacmıs duruma. Cok takılıyor ayrıca bazı sorunlar var. Nese umarım devamı böyle değildir diyor izlemeye devam ediyorum ve bu video icin tesekkürlerimi sizlerden esirgemiyorum :D
  • Bekleyelimde ikinci ele düşsün bea xD
  • Samsung 46 c8000 led aldım 6000 liraya 9 taksit samsung bayiinden aldım elbette.
    Dandik olsaydı emin olun almazdım. :) Kedi ulaşamadığı cigere mundar dermiş samsungların hakkını yemeyelim ne de olsa MONY E panellerini veriyor pnipspis e parçalarını ve panelini veriyor hatta lowe ye chiplerini veriyor dünya devi firma kendi tvsini dandik yaparmı hiç.
    Ben de gider 6000 liramı yatırırmıyım hiç.
    Dandik tv diye yorum yapan sony de çalışan arkadaşları esefle kınıyorum. Bu adamları sayıyla vermiyorlar forumlara ne yazık ki kötülemeyi seven insancıklar çok aramızda belli ki sony çalışanları veya rakip firma adamları hepsi.
  • TeknoSA mağazasında deneme imkanı buldum. Gayet güzel bir teknoloji 2D'yi 3D yapma özelliğinide beğendim.
  • Ben teknolojinin geldiği bu noktada A firması daha kaliteli B firması daha kaliteli Tv üretiyor diyemiyorum. Genelde tanınmış markaların üst modellerinde hiç bir fark görmüyorum. O kadar çok model var ki. Herkesin bütçesine göre kalitesi doğal olarak değişiyor. Fakat aynı standarttaki Tv modelleri arasında dediğim gibi neredeyse fark bile yok. Samsung çok kaliteli Tv ler üretiyor. 3D Tv leride gerçekten çok başarılı. Bu üründeki tek kötü taraf yanında gözlük verilmemesi benim açımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujisie

Samsung 46 c8000 led aldım 6000 liraya 9 taksit samsung bayiinden aldım elbette.
    Dandik olsaydı emin olun almazdım. :) Kedi ulaşamadığı cigere mundar dermiş samsungların hakkını yemeyelim ne de olsa MONY E panellerini veriyor pnipspis e parçalarını ve panelini veriyor hatta lowe ye chiplerini veriyor dünya devi firma kendi tvsini dandik yaparmı hiç.
    Ben de gider 6000 liramı yatırırmıyım hiç.

Ürün hayırlı olsunda bu konudaki kendine güven nereden geliyor . "dandik olsaydı tabiki almazdım" ne demek?
  • 46" tvye 6000tl ben o kadar fiyat vercemew alırım 3d uyumlu projeksiyon(zaten alcam 1 aya) 100" izllicem 1.600 liraya
  • quote:

de olsa MONY E panellerini veriyor pnipspis e parçalarını

şu cümleyi anlamak için 5dk harcadım
  • Bundan yaklaşık 27 yıl önce ki bu oldukça uzun bir zaman 1983 yılından bahsediyorum o zaman oldukça küçüktim ama ilk 3D deneyimimi jaws 3 le yaşamıştım gerçekten çok çok iyiydi aradan oldukça uzun zaman geçti bu arada bi çok 3D ile ilgili prototip ürünler çıktı sonra imax 3D ile işin sonu oldu imax çok yeni bir teknoloji değil fakat ülkemizde son 3-4 yılda imax salonlarında önemli bir artış oldu bugüne kadar 4 kez imax 3D deneyimim oldu gerçekten insan o deneyimi yaşadıktan sonra evindede öyle bir deneyim yaşamak istiyor. Imax 3D de aynı şekilde aktif gözlükler kullanılıyor gözlüğün orta kısmında yani buruna oturan kısmında bir algılayıcı bulunuyor burayı el ile kapadışınızda 3D görüntüden 2D lu görüntüye geçiş yapıyosunuz lafı fazla uzatmadan konuyu toparlamak istiyorum eski 3D teknolojisinin dezavantajları bu sayede azaltılmış. eski 3D teknolojisinde aktif gözlük bulunmadığından iki farklı filtre kullanılmaktaydı bu da görüntünün fazla net olmamasını ve renklerin kötü görünmesine neden oluyordu benim de şu elimde national geo nun tarih öncesi deniz canavcarları adındaki 3D belgeseli ile batman in 3D oyunu var belgesel tamamiyle imax 3D gibi yakın plan çekimler burnunuzun dibinde oluyorken uzaktaki nesneler ekran üzerinde fakat batman 3D oyununda böyle bir görüntü yok aynı şekilde bugün 3D lcd lerdeki gibi sadece derinlemesine bir görüntü var. samsung un 3D lcd tv sini izledikten sonra evde 3D olarak oynadığım batman arasında pek bir fark yoktu çünkü prensip aynı sadece görüntüde derinlik var imax 3D gibi değil bugün elimdeki mevcut donanımla hiç bir yatırım yapmadan biraz imax 3D vari biraz da 3D lcd tv vari bir görüntü alabiliyorum her iki içerikte keyif veriyor ama bugün üretilip geliştirilen 3D lcd veya led aydınlatmalı tv lerin 3D imax deki yakın plan çekimlerin burnumun ucunda gördüğüm gibi görmek isterdim. Kısacası 3D tv yerine evde kullandığım mevcut sistemimi kullanmayı tercih ederim fakat görüntüler imax 3D deki gibi ekran dan dışarı çıkmış olsaydı kesinlikle bu teknolojiye geçiş yapardım bu yazdıklarım kesinlikle kendi şahsi görüşümdür her hangi bir tartışma yaratmak için yazılan bir yazı değildir.

• Merhaba,

Samsung 3D LED TV'sini aldım, ayrıca 3D Bluray tabi. Çok başarılı buldum ancak fabrikasyon çıkışlı arızalı bir TV'ye rast geldim malesef. Ha, bir de çamaşır makinası satın aldım, hani şu her türlü özelliği olan. Dezenfekte, sterilizasyon, kurutma vs. O da arızalı çıktı.

Kısaca TV için hala bekliyorum 35 gün oldu TV onlarda, 6,000 TL harcayıp 1 ay boyunca TV'siz kalmak nasıl bir duygudur çok iyi biliyorum artık.

Aklı olan SAMSUNG MARKA ÜRÜNLERDEN UZAK DURUR!!!!!

Bizim gibi ülkelere kontrolden geçmemiş, yani onay almamış ürünleri kakalıyorlar... Yersek tabi... Valla ben kandım, yandım. Siz de yanmayın. Başka markalara yönelin. ASLA AMA ASLA BU ÜLKEDE SAMSUNG almayın.

NOT: Kuzenim de plazma TV aldın ve 3 kere tamire gitti geldi. Bir daha olursa değiştireceklerini söylüyorlar. Yani biz taksitlerini ödüyoruz adamlar kendi servislerinde bizim aldığımız ürünlerle testler yapıyorlar.

Bir de ellerinde 3D Shuttle gözlük de yoktu benimkileri vermek zorunda kaldım. TV'yi zaten servise kaptırdık. Bir de oradaki yetkili gözlükleri geri almaya gittiğimde demez mi "gözlüklerden bir tanesi galiba sorunlu" diye, vuracaktım adamı orda. Ben sağlam iki adet gözlük verdim, bir de arızalı olabilirmişmiş!!!

SAMSUNG MARKA ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN!!!!

Togay Özyiğit
    05353025512

• Sizde sorunlu ürün çıkması genelleme yapmayı gerektirmez. Yani Samsung marka ürünlerden uzak durun demek saçma olur. Yinede benimde o kadar para harcayıp başıma aynı şey gelseydi sinirden böyle söyleyebilirdim. Bu konuda haklısınız. Fakat garanti bu yüzden var. Size malesef böylesi denk gelmiş ayrıca ben olsam gözlüklerimi vermezdim. Servis olduğuna göre bir şekilde test amaçlı gözlük bulabilirlerdi. Çünkü gözlükler bildiğim kadarıyla TV ile birlikte satılmıyor. Ayrıca onay almamış ürün satılıyor diye birşey yok. Bu arada Tv yi aldıktan ne kadar süre sonra arıza verdi ve ne arızası verdi? 30 iş gününün dolmasına az kalmış dolduğunda yaptık deseler bile ürünü almayın yenisi ile değişimini isteyin.
    Bu arada yanlış anlamayın Samsung marka hiç bir ürün kullanmıyorum. Ama kullanan arkadaşlarım var.

• samsungun iyi ve kaliteli ürünleri olabilir ama bu ürünlerinin arkasında durmuyorsa bu kadar yüklü meblağlar ödeyip riske girmek pek akıllıca değil.Demek istediğim alacağınız ürünün kaliteli olması kadar ya da daha da önemlisi servis hizmetlerinin kalitesidir.arkadaşımın samsung'tan aldığı ve 1 hafta içinde arızalanan ürünü 30 günlük yasal süreden sonra geri dönmeyince istediği iade bedelini yaklaşık 7 aydır hala bekliyor.
  • Elimde 3d vision var, nvidia ayarlarında test 3d stereoscopic diye bir olay var. Orayı açtığımda nvidia logosu ekrandan baya bir çıkıyor. Fakat oyunlarda veya filmlerde böyle bir olay malesef gerçekleşmiyor. Monitör olarak 22" Samsung 120Hz kullanıyorum bu arada.
  • öfff reklamı gördüm kapıyorum
  • 3D TV'lerin yanında gelen active-shutter gözlükleri başka kaynaklarda kullanmak mümkün değil mi?

Mesela ben sadece gözlüğü aldığımda projeksiyonumda 3D keyfi yaşayamaz mıyım?

3D tv'leri almak şart mı?
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.