arkadaslar 1000 ile 1500 fiyat aralıgı arasında önerebileceginz 3d led tv varmı
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
arkadaslar 1000 ile 1500 fiyat aralıgı arasında önerebileceginz 3d led tv varmı
eğer 40'' ise ole bise yok. 32'' 3d almana gerek yok bosuna fazla para werme gidip d5000 yada d5500 almanı tavsiye ederim
3 yıl önce samsung lcd tv aldım. garenti süresi bitti. Ekranda yukarıdan aşagıya düz bir cizgi oluştu. bu bazen kırmızı bazen siyah bazen de yeşil renk çizgi. servisi aradım öncelikle 45 tl servis ücreti alınıyor. Arıza tespiti: panel değişmesi gerekiyormuş. Ne kadar mı? Buyrun: 900,00 tl. sakın samsung almayın.
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
3 yıl önce samsung lcd tv aldım. garenti süresi bitti. Ekranda yukarıdan aşagıya düz bir cizgi oluştu. bu bazen kırmızı bazen siyah bazen de yeşil renk çizgi. servisi aradım öncelikle 45 tl servis ücreti alınıyor. Arıza tespiti: panel değişmesi gerekiyormuş. Ne kadar mı? Buyrun: 900,00 tl. sakın samsung almayın.
Tamamda asıl tv'nin en pahalı parçası paneldir. Şimdi ben 4000tl'ye Sharp veya Panasonic aldım diyelim paneli kırdım veya garanti süresi bitti panel bozuldu 600tl fiyatamı değiştirecekler zannediyoruz? hayır tabiki...
Yeni konu sandım meğersem hortmuş:D
Yorumsuz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme