Bildirim
Samsung 3D TV Lansmanı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
izleyelim bakalım -
Beklediğim bir seriydi C9000 inşallah yüzümü kara çıkarmaz -
istanbulda ilk olarak görebileciğimiz mağza ismi verirmisiniz tüm showroom ları boşuna gezmeyelim. -
Öncelikle emeğinize teşekkür ederim. bugüne kadar izlediğim incelemeleriniz içinde, en etkilenmiş olduğunuz video inceleme, her halinizden belli, herkez taktir ederki okadar lansman gezmiş, görmüş ve bu işleri bilen insanlar olarak samsung'un bu etkiyi sizlere vermesi, şu demek oluyor samsung ciddi amlamda gümbür gümbür geliyo.
elinize sağlık saygılar... -
Güzel inceleme teşekkürler -
Samsung yine estetiğini,kalitesini,teknolojisini konuşturdu...En yakın rakibi olan LG nin lansmanında acıkladığı Türkiyede ilk 3D tv yi biz satacağız sözüne nazire yaparcasına ürünlerini satışa sundu Türkiye pazarının önemineve Sektördeki Liderliğini koruma adına verilen savaşa güzel bir örnek :) -
Ellerinizin cepte durması hiç hoş durmuyor. -
Samsung'un 3D TV'leri hakkında detaylı bir inceleme yapmıştım çok güzel görsele sahip bilgilendirme için teşekkürler. -
teşekkürler mükemmel bir inceleme olmuş.
Samsung pazarı alt üst etme peşinde LG'ye sert bir tokat attı gerçekten ne ara bunları geliştirdi ne ara Türkiye'ye gönderildi de ne ara satışa sunuldu göz açıp kapama kadar kısa bir sürede gerçekleştirdi. Samsung'u tebrik etmek gerek adamlar resmen biz televizyonda dünya lideriyiz deme peşinde ki gerçekleştiriyorlarda. -
Mükemmel bir teknoloji DH'ye bu incelemeyi yaptığı için çok teşekkür ediyorum. -
piyasa artık Samsung - LG ikilisinin kontrolü altında gibi, Japonlar biraz geç kaldı 3D olayında (ve birçok olayda)
bu arada o tasarımlar ney öyle ya -
güzel paylaşım ve bilgilendirme elinize sağlık -
Video için teşşekür ederim Tv ye gelince gayet şık donanımı yüksek bi tv.Ayrıca 3D için Erdinç abiye katılıyorum gözleri yormaması önemli... -
birsey sormak istiyorum
benim gibi gozluk problemleri olanlar ne yapacak peki
mesela bende astigmat var gozluksuz seyredemiyorum illa lensmi almam gerekiyor bunun icin
o yuzden tv onunde bir ekran sistemi olursa gozluk kullananlar icin daha iyi olur -
baya bir yardımcı olmuşsunuz
atalarımız ne demiş kendi işini kendin yap
neyse fazla uzatmıycam bugün araştırma yaptım ve samy C7000 serisini cevahir samy bayiinde inceleme fırsatı buldum sağolsunlar orda çalışan iki arkadaşta bana yardımcı oldular her ikisinede teşekkür ediyorum paneli anlatmaya kelimeler yetmez ilk önce bunu belirteyim kaynak yayın olarak dtplus dan çoklu hdmı ile dağıtılan yayın vardı ve buna rağmen sd ve hd yayında tek kelime ile SÜPER di cihaz 2D yayını anında 3D yapıyor multimedya seçenekleri menu gibi değil apple ın (macos10) tarzı bir arayüz görüntüsü vermişler feci hoşuma gitti diyebilirim siyah ve beyaz dolgunluğunu anlatmama bile gerek yok 200hz çok başarılı sadece *.mkv filmlerdeki dts downmix özelliğini test edemedim yakında kendim bir usb stick ile gidip deneyeceğim kumandası çok şık v. v.s inceleme yaptığım panel 40 inç di yalnız 3D performansını gözlük olmadığı için deneyemedim yakında gözlüğün geleceğini söyledi arkadaşlar sonuç itibariyle ben C9000 serisine aşık ve bekleyen biri olarak bu C7000 serisinide çok beğendim benim bu anlattıklarımı ve duygularımı yaşamak isteyen varsa cevahir samsung bayisine giderek yaşayabilirler.......
http://magic.sc-streaming.com/player/shell.asp?campaignID=177_8277
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 30 Nisan 2010; 1:14:08 >
-
Merak ettiğim sorunun yanıtını hala alamıyorum. Ben bu televizyon'a HDMI kablo ile NVidia ekran kartımı 120hz'e alıp, NVidia 3D Glass'ımı da taktığım zaman, birebir olarak 3D deneyimi yaşayabilecek miyim? Asıl soru bu, gerisi hikaye. 2D'yi çakma 3D yapmak anlamsız. Kaynak PC 3D Oyun, Yüksek Pixel, 120Hz, TV + Gözlük. Ben bu sistemi aktif edebilir miyim? Merak ettiğim sadece bu... -
Samsung hızlı çıktı gerçekten.
Blueray paket de sunuldu mu acaba piyasaya?
Fiyatlar çok iyi 3D için. Ankara'da deneme imkanı olna oldu mu? -
Bu 2b yi 3b ye çevirme olayına hologram desek daha iyi olur , 3b diyerek milleti kandırmış oluyoruz, sonuçta üst üste belli mesafeler içinde binen 2b görüntüler oluşturyor bu teknoloji yani kalınlık kavramı yok,ama bizim bildiğimiz 2 kamera ile çekilerek oluşturulan 3b ta kalınlık hissi de algılanıyor. bence 2b yi 3b ye değilde , 2b den holograma çeviri desek daha bilgilendirici olur,aksi taktirde yanıltıcı bir reklam olur!
Diğer merak ettiğim konu ise 3b teknolojisnin nasıl sağlandığı?bu televizyonda kulanılan paneller nvidia nın 3b için gerekli gördüğü 120hz mi? yoksa iz3d nin panelleri gibi iki ayrı 60hz panelin çalışması ilemi oluyor,iki ayrı panelein çalışacağını sanmıyorum sonuçta televizyonlar çok ince ve aklıma bunların 120hz olacağı geliyor eğer durum böyleyse nvision kulanılabilecekmi ?yada 120hz değil başka bir teknoloji varsa bu 3b olayının standart olmayışı nasıl kulanıcı dostu olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 30 Nisan 2010; 11:58:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Merak ettiğim sorunun yanıtını hala alamıyorum. Ben bu televizyon'a HDMI kablo ile NVidia ekran kartımı 120hz'e alıp, NVidia 3D Glass'ımı da taktığım zaman, birebir olarak 3D deneyimi yaşayabilecek miyim? Asıl soru bu, gerisi hikaye. 2D'yi çakma 3D yapmak anlamsız. Kaynak PC 3D Oyun, Yüksek Pixel, 120Hz, TV + Gözlük. Ben bu sistemi aktif edebilir miyim? Merak ettiğim sadece bu...
eger televizyonu monitor olarak kullanmak niyetinde isen tabiki yasayabilirsin.soruyu su sekilde sorduysan onu bende merak ediyorum elimde nvidia 3d seti var bu set ile bu televizyondaki yayınları 3d olarak izleyebilirmiyim.sonuc itibarı ile nvidia gozluge ir verici ile ulastırıyor goruntuyu benzer bir teknolojinin tv de bulundugunu tahmin ediyorum. benzer bir teknolojiyi power dvd 10da da gormek mumkun.nvidia 3d gozluk seti 120 hz monitor ile dvd formatındaki filmleri 3 d olarak izleyebiliyoruz.burdada yukarıdaki videoda anlatıldıgı gibi arkaya dogru bir derinlik katıyor filme dısarıya cıkacakmıs gibi bir izlenim vermiyor.geriye dogru bir bosluk yaratıyor ama aralardaki mesafeyi rahatlıkla algılayabiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 30 Nisan 2010; 13:27:36 >
Benzer içerikler
- assassin"s creed shadows çıkış tarihi
- until dawn pc
- mortal kombat karakterleri
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- en sevilen oyun karakterleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X