Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlatayım;

Gerekli donanım:
    1- Samsung C serisi TV (lcd veya led)
    2- bilgisayar ve internet bağlantısı
    3- ntfs formatlı 4+ gb usb bellek

Yapılacak iş;
    1- 3d film indirmek (torrent veya hotfile ile)
    2- rar varsa açmak, usb ye kopyalamak,
    3- uygun altyazıyı divxplanet.com dan indirmek

hepsi bu,

valla benim için piyasadan 3d bluray satın almakdan daha kolay,
    zaten 3d bluray arayacağın yer bile yok,
    yurtdışı siparişi ise zaten başlı başına sorun.

iyi seyirler
  • ilk sayfada yazmıştık:

Ati 3D uyumlu kartlar
    http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-hd3d/pages/supported-hardware.aspx

nVidia 3D uyumlu kartlar
    http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html

Sisteminizin 3D ye uygun olup olmadığını online olarak kontrol edin:
    http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_compatibility.html

• Soru:
    20 GB lım m2ts uzantılı bir 3d film indirdim. bunu 16 gb'a düşürmek istiyorum. bildiğiniz hızlı ve kolay bir program var mı?

Cevap: Ben bu konuda karamsarım. Bloklanma ve karelenmeler oluşuyor engellemek zor olabilir. İçinde birden fazla ses dosyası ve chapterlar var ise, extra ses dosyalarını ve chapterler kaldırılır. Fimin sonundaki credits diye anılan bölümleri tsmuxer ile kaldırabilir. Bunlar mkvlerin boyutunu encode etmeden düşürür. Encode etmek yavaş ve meşakketli bir iştir. Filmin yeni bir ripini bulup indirmek daha hızlı olabilir.
    Başarılı olumaz ise sesi çıkart video dosyasını sıkıştır sesi tekrar ekle

Yöntemler:
    1-http://sourceforge.net/projects/megui
    2-multiAVCHD :http://multiavchd.deanbg.com/
    3-tsMuxeR ile demux edip mkvmerge ile mux edilebilir.
    4- "Im Too HD Video Converter" veya "Bros Video Converter" : MKV 3D SBS dosyalarını to daha küçük AVI veya MP4 dosyalarına çevirir.
    5-Daha basit ve yeni bir program tavsiye edilmeye başlandı bugünlerde. http://www.freemake.com/

• arkadaşlar merhaba;
    Tufan74 arkadaşımızın bir sorunu vardı,çözdümü bilemiyorum ama
    ben çözemedim henüz veya doğru anlatım varsa minnettar olucam
    3D blurayiso dosyası indirdim
    içerisine TR altyazı veya tr ses dosyası(varsa) ilave edip
    Sony yazıcımla 50 gb lık bir bluray diske yazdırmak istiyorum.bunun için;
    1-gerekli programlar nelerdir ve nasıl yapılır
    2-altyazı veya ses dosyası ekledikten sonra 50 gb boyutunu aşan bir iso dosyasının boyutu nasıl düşürülebilir

şimdiden tşk ederim
    bu arada
    bu 3d yatırımı bana 6000 tl ye mal oldu
    20 tl den yılda 20 filme gitsem:400 tl
    15 yılda ancak amorti edecek gibi duruyor
    ki çektiğim eziyette cabası
  • Çok yüksek gb da olmayıp (8gb usb bellek olduğundan) güzel bir 3d film önerebilirmisiniz arkadaşlar acaba.Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peanor

Çok yüksek gb da olmayıp (8gb usb bellek olduğundan) güzel bir 3d film önerebilirmisiniz arkadaşlar acaba.Saygılarımla

gelmiş geçmiş en iyi 3d,
    "sammy's adventure" animasyon,
    8gb olanı sorunluydu,
    16gb olanı iyi.

iyi seyirler.
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

Orijinalden alıntı: Peanor

Çok yüksek gb da olmayıp (8gb usb bellek olduğundan) güzel bir 3d film önerebilirmisiniz arkadaşlar acaba.Saygılarımla

gelmiş geçmiş en iyi 3d,
    "sammy's adventure" animasyon,
    8gb olanı sorunluydu,
    16gb olanı iyi.

iyi seyirler.

Ben az önce Sammy's Adventures The Secret Passage 3D Half-SBS i indirdim. Boyutu 7.38 gb. Şu an televizyondan uzakta olduğum için (başka bir şehir) deneme şansım yok. Boşa mı indirdik? Sorun çok mu büyük?

Varsa 16 gb versiyonunun paylaşımını link olarak atar mısın?

(Düzenleme: Aynı sitede aynı filmin fixed versiyonunu gördüm. Boyutu 6 küsür GB a çekmişler. Yalnız benim indirdiğim versiyonlar için Samsung TV lerde 3D ayarlarında görüntü düzeltme gibi bir ayar varmış. Onu mu ne açıyormuşusuz. Şu an televizyona uzak oldugum için deneyemiyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 26 Şubat 2011; 0:15:57 >

• merhaba, tavsiyeleriniz üzerine 3d blurayiso sitesinden sammy adventure sbs filmini indirdim 16,2 gb, dosyaları açtığımda şifre istedi ve sitenin indirme sayfasında unhidden content butonuna bastığımda şifre için herhengi bişey çıkmıyor, nasıl yapacaz bunu boşunamı indirdik, yoksa şifreyi görmek için başka bir yöntemmi var cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar
  • asagıda thanks butonu var oraya bas acılır sifre
  • thanks yaptım ama yine açılmadı, cevabın için teşekkürler
  • tamam thanks yapınca oldu, teşekkürler arkadaşım, şifre siteyle aynı isimmiş, yazıda küçük olunca ve bu saatin verdiği mallıkla birleşince, 3-5 güne kadar gelecek olan 46c 750'ye tam anlamıyla hazırlanmak amacıyla ilgili sitelerden 3 d film indirme kaygısından şifreyi görememişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamuranxxx

merhaba, tavsiyeleriniz üzerine 3d blurayiso sitesinden sammy adventure sbs filmini indirdim 16,2 gb, dosyaları açtığımda şifre istedi ve sitenin indirme sayfasında unhidden content butonuna bastığımda şifre için herhengi bişey çıkmıyor, nasıl yapacaz bunu boşunamı indirdik, yoksa şifreyi görmek için başka bir yöntemmi var cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar

arkadaşım ben 16.2 gb lik versiyonu göremedim, link atar mısın acaba?
  • passworld: 3dblurayiso.com
  • Küçük bir hatırlatma;
    3d ayarlarında,
    derinlik hissi ayarını yapın,
    bazı sbs filmlerde ikiz görüntülerin üst üste binmedeki pixel adeti az veya çok olabiliyor.
    az ise derinlik az olur,
    çok ise görüntüde bozulma oluşur.
    gözlüğü takmadan bakarsanız bu aralığı görebilirsiniz.

filmlerin data boyutuyla ilgili olarakda yazacağım şu,
    genelde tek resimli filmlerde data akış miktarı (bitrate)
    720p için 6mbps
    1080p için 15mbps civarındadır,
    bu akış 1920x1080 ekranda görüntü kalitesini belirler.

SBS filmlerde ise, çift resim olacağı için,
    ekranda gördüğünüz resmin değeri, bu data akışının yarısıdır,
    yani,
    720p için 3mbps,
    1080p için 6-7mbps
    haliyle görüntü kalitesi düşer.

4.4 gb lik 720p dosya, 3d de iyi görüntü vermez
    (filmin süresi 90-105 dk olanlar için, bazı belgeseller 45dk olunca kalite artar)
    normal süreli filmlerde 8+gb dosya tercih edin,
    hele 1080p için mutlaka 16+gb olsun.
    3diso.com daki filmler genellikle 1080p ve 10mbps bitrate sahip.

son olarak da,
    3d kalitesi daha çok filmin çekim/yapım sırasında yapılan efektlere bağlıdır,
    bu nedenle sinemalarda 3d olarak oynamış filmleri tercih edin,
    sonradan 3d yapılmış, sinemada 2d oynayan filmlere bakmayın.

iyi seyirler.

• ilgili siteden avatar sbs indirecek arkadaşlar : filmi indirdikten sonra 12 gb civarı, dosyaları açarken 219 nolu rar dosyası hata veriyor, onun için sitenin mesajlar bölümünde 219 için yeni hotfile linki verilmiş, bunu indirin sonra kırık 219 dosyasını silin ancak silmeden kırık 219un adını yeni 219 a kopyalayın ozaman film sorunsuz çalışacaktır. avatar bu boru değil 3 boyutlu tvlerin çıkmasında dönüm noktası...... james cameron
  • Arkadaşlar bu Sammy's Adventures 3D'nin 16.2 gb lık versiyonu mkv uzantılı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 26 Şubat 2011; 20:33:22 >
  • yok mkv değil, m2ts formatlı
  • baykuş krallığı filmini indirerek wd harici disk'e attım film açılıyor.ancak 2 görüntü olduğundan yan yana görüntü çevirdiğimde 3 d özelliği ile gözlüğü takmama rağmen görüntü çıplak gözle 3d izlermiş gibi oluyor.Bunu nasıl halledebiliriz acaba.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.