Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn TurQarizma yeniden indirmenize gerek yok daha önce linkini vermiştim yeniden vereyim.Bu Program vasıtasıyla mount ettiğiniz blueray imagelerini istediğniz formata 3d olarak çevirebilirsiniz.

http://www.dvdfab.com/blu-ray-3d-ripper.htm
  • Altyazı programı 3DSubtitler son sürümde sırt'den direk 3D subtitle alınabiliyor.
    http://84.27.10.123/3DSubtitler/download.aspx

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenifoca -- 5 Şubat 2011; 12:19:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Sn TurQarizma yeniden indirmenize gerek yok daha önce linkini vermiştim yeniden vereyim.Bu Program vasıtasıyla mount ettiğiniz blueray imagelerini istediğniz formata 3d olarak çevirebilirsiniz.

http://www.dvdfab.com/blu-ray-3d-ripper.htm

Ustam cok sagol. Bu TV konusunda forumda cok seyi sayende ogrendik.
    Tesekkur ederim. Deneyip bir bakayim. Umarim ise yarar..

• arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum,3d filim olayına başka acıdan bakıyor ve calıştırmayı deniyorsunuz.biraz zahmetlide olsa bende merakla sizi takip ediyorum.
    oldu ya hdd bozuldu 1 ay yok,en azından aklımızın bir köşesinde bu bilgilerde kalsın.emeği geçen herkese teşekkürler.
  • SBS Release List'e ek
    The Dolphin: Story of a Dreamer
    internete düştü, ama 3D etkisi pek begenilmiyor. Sammy gibi birşey beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenifoca -- 18 Şubat 2011; 0:37:22 >
  • sn yenifoca indirdik zaten ama alt yazı yok piyasada,

divxplanet sitesine uye olan varsa istekde bulunsun.istek artarsa alt yazı daha cabuk cıkıyor.
  • SBS Release List'e ek

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler

Tahitinin meşhur sörf cenneti Teahupo'da, 9 defa dünya şampiyonu olan Kelly Slater ve tahiti sörfçülerle beraber 3D keyfi.
  • Arkadaşlar az önce Resident Evil Afterlife'ı 3D olarak izledim. Tek kelimeyle müthiş bir deneyim oldu. Bir arkadaşımız daha önceden izlemiş, 1-2 sahne var demiş ama ben hala etkisindeyim filmin. Bu benim TV de ilk 3D film deneyimimdi. Bundan sonra Shrek, Sammy... gideceğim bakalım.
  • 3D teknolojisinin patenti Nazilerde çıktı

18 Şubat 2011 Cuma 11:05

İSTANBUL - 3D teknolojisinin patenti Nazilerde çıktı. Gazeteciler.com'a göre, İkinci dünya savaşı öncesine ait iki film, Nazilerin üç boyutlu film tekniğini 75 yıl önce bulduğu ortaya çıkardı. Almanya'nın başkenti Berlin'deki Federal Arşivlerde rastlantı eseri bulunan 30'ar dakikalık iki kısa film, 3D teknolojisinin ilk kez Nazi döneminde kullandığını ortaya koydu.
    Variety'de yayımlanan habere göre, 1936 yılında çekilmiş bu iki siyah beyaz film, Nazilerin 3D teknolojisinde Hollywood'u 16 yıl kadar geride bıraktığının birer delili.
    Avustralyalı yönetmen Philippe Mora, filmleri, "3. Reich'ta Sinema" projesi çerçevesinde yaptığı araştırma sırasında buldu. Özel bir prizma yöntemiyle 3 boyutlu olarak çekilen filmlerin kalitesinin "mükemmel" olduğunu belirten Mora, Nazilerin her şeyi kaydetmek konusunda saplantılı olduğunu ve her bir görüntünün kontrol edildiğini söyleyerek, bunun, ülkenin ve halkın kontrolünü ele geçirme yöntemlerinin bir parçası olduğunun altını çizdi.
    Filmlerin, dönemin propaganda bakanı Joseph Goebbels'ın bakanlığı için bağımsız bir film stüdyosu tarafından çekildiğini belirten Mora, filmin "stereoskopik film" kategorisinde arşivlendiğini, ancak onların gerçek 3 boyutlu film olduğunun düşünülmediği için dikkat çekmediğini kaydetti. Mora, bulunmayı bekleyen başka 3 boyutlu filmlerin de olabileceğini söyledi.

• 3 boyutlu bir media oynatıcı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

3 boyutlu bir media oynatıcı var mı?

medya oynatıcının 3D olmasına gerek yok. Televizyon 3D olmalı. Medya oynatıcı fark etmez.
  • peki hdmi olması yada hd lması yeterli mi?
    yoksa ona da gerek yok mu?
  • arkadaslar oncelikle butun konuyu okudum.benim sorunum iso dosyalarını image vasıtası ile powerdvd 10 sorunsuz oynatıyorum fakat 3d olarak oynatmıyor.televizyonum panasonic vt20 e...
    bazı arkadalar nvidia control panelden 3d yi aktive demiş fakat bende o secenek yok.ekran kartım nvidia 9600 gt.en son yazılımı yukledim ama yine cıkmadı.bu arada hdmi 1.4 kablom da mevcut.ne olur birisi bu konuda detaylı bir bilgi versin yoksa cıldırıcam.5 gundur bu konuda ugrasıyorum.şimdiden tesekkurler yardımlarınız icin.
  • Serkanyılmaz
    Bo dosyayı indir ve Chapter 2 yi adım adım takip et
    http://www.nvidia.com/object/IO-98478.html

CONNECT A GEFORCE-BASED PC TO A 3D TV

1.After installing the 3D Vision controller driver, plug in your 3D Vision USB IR
    Emitter. If you have a 3D Vision notebook with built‐in IR emitter, there is no
    need to plug in a USB IR emitter.
    .Installing this option will now allow 3DTV Play software to be enabled from
    the
    NVIDIA Control Panel - Stereoscopic 3D settings

2- Set‐up your HDMI 1.4 3D TV.
    ● Press the Menu button on the remove and browse to the 3D menu settings.
    ● Under the 3D menu settings, set 3D mode to Automatic
    ● Set the eye order (for the glasses) to Default or Normal. Once that has been
    configured, do not change this when using NVIDIA 3DTV Play as the NVIDIA
    driver will control the glasses.
    ● If you are viewing your Windows desktop and the start menu or taskbar cannot be
    seen, you can use many of the new 3D TVs built‐in option to fix the display size
    and allow the desktop to be seen. As an example, Panasonic 3D TVs have a setting
    under Picture options called Aspect adjustments which will allow you to see your
    Windows desktop.

3-. Ensure the 3D TV is assigned as the primary display.
    a) Browse to the NVIDIA Control Panel - Set up multiple displays
    b) Right mouse click on the 3D TV under Step 2. Verify your display configuration
    and select Make this the Windows primary display

4- Enable 3DTV Play
    a) Go to NVIDIA Control Panel- Stereoscopic 3D.
    b) Select Set up Stereoscopic 3D.
    c) Click the checkbox Enable Stereoscopic 3D. The 3DTV Play Setup Wizard begins.
    d) Check to ensure that the 3DTV Play logo displays in the control panel as the
    Stereoscopic 3D display type.

5. Ensure that 3DTV Play is working properly when the Wizard completes:
    a) Go to NVIDIA Control Pane l- Stereoscopic 3D - Set up Stereoscopic 3D.
    b) Select Test stereoscopic 3D…
    c) Select resolution 1280x720 with a refresh rate of 60 Hz.

,,,

• Bir sorunum için yardımlarınızı bekliyorum.İndirdiğim filmlerin büyüklüğü 8-10 GB gibi bunları HDD atarken yeterli yer olmasına rağmen HDD yeterli yer yoktur gibi hata veriyor.Zipli parçaları kopyalayıp HDD atıyorum burada çıkarmaya çalışıncada aynı hatayı veriyor.Nasıl bir yol izlersem sorunu çözebilirim.
  • Sn A.akan
    Hardiskiniz fat32 formatlıysa (partitation kısıtlaması yüzünden 4gb tan yüksek tek dosyaları kopyalayamazsınız) yeterli yer yoktur diye uyarı verir hardiskinizi ntfs olarak formatlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Sn A.akan
    Hardiskiniz fat32 formatlıysa (partitation kısıtlaması yüzünden 4gb tan yüksek tek dosyaları kopyalayamazsınız) yeterli yer yoktur diye uyarı verir hardiskinizi ntfs olarak formatlayın

Deneyeceğim.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

peki hdmi olması yada hd lması yeterli mi?
    yoksa ona da gerek yok mu?

dediğini tam olarak anlamadım.

media oynatıcında HDMI olur. HDMI ile TV ne bağlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

Serkanyılmaz
    Bo dosyayı indir ve Chapter 2 yi adım adım takip et
    http://www.nvidia.com/object/IO-98478.html

CONNECT A GEFORCE-BASED PC TO A 3D TV

1.After installing the 3D Vision controller driver, plug in your 3D Vision USB IR
    Emitter. If you have a 3D Vision notebook with built‐in IR emitter, there is no
    need to plug in a USB IR emitter.
    .Installing this option will now allow 3DTV Play software to be enabled from
    the
    NVIDIA Control Panel - Stereoscopic 3D settings

2- Set‐up your HDMI 1.4 3D TV.
    ● Press the Menu button on the remove and browse to the 3D menu settings.
    ● Under the 3D menu settings, set 3D mode to Automatic
    ● Set the eye order (for the glasses) to Default or Normal. Once that has been
    configured, do not change this when using NVIDIA 3DTV Play as the NVIDIA
    driver will control the glasses.
    ● If you are viewing your Windows desktop and the start menu or taskbar cannot be
    seen, you can use many of the new 3D TVs built‐in option to fix the display size
    and allow the desktop to be seen. As an example, Panasonic 3D TVs have a setting
    under Picture options called Aspect adjustments which will allow you to see your
    Windows desktop.

3-. Ensure the 3D TV is assigned as the primary display.
    a) Browse to the NVIDIA Control Panel - Set up multiple displays
    b) Right mouse click on the 3D TV under Step 2. Verify your display configuration
    and select Make this the Windows primary display

4- Enable 3DTV Play
    a) Go to NVIDIA Control Panel- Stereoscopic 3D.
    b) Select Set up Stereoscopic 3D.
    c) Click the checkbox Enable Stereoscopic 3D. The 3DTV Play Setup Wizard begins.
    d) Check to ensure that the 3DTV Play logo displays in the control panel as the
    Stereoscopic 3D display type.

5. Ensure that 3DTV Play is working properly when the Wizard completes:
    a) Go to NVIDIA Control Pane l- Stereoscopic 3D - Set up Stereoscopic 3D.
    b) Select Test stereoscopic 3D…
    c) Select resolution 1280x720 with a refresh rate of 60 Hz.

,,,

arkadasım yardımın icin sagol fakat anlamadıgım konu su ki 9600m gt ekran kartı icin sanırım 3dtv play yok.veya var da ben mi kacırıyorum?

• Okadar uğraşacağıma giderim sinemada izlerim yada filmi orjinal alırım okadar çileyi çekmeye değmez
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.